TIESITKÖ, ETTÄ VOIT SAADA BONUSPISTEITÄ TAPAHTUMISTASI?

Hilton-hotellien EVENT PLANNER -ohjelma tarjoaa Honors-pistejärjestelmästä nyt bonuspisteitä myös varaajalle.

Järjestitpä sitten kokouksia, häitä, konferensseja tai muita erityistilaisuuksia, niiden järjestäminen Hiltonissa on nyt entistäkin kannattavampaa.

Voit ansaita pisteesi Hilton-yöpymisiin oikeuttavina Honors-pisteinä. Jos keräät Honors-pisteitä, saat yhden pisteen jokaista käytettyä USD:a kohden. Pisteitä voi saada enimmillään 100 000 USD arvoisesta tilaisuudesta (tilaisuuden euromääräinen arvo muutetaan USD:ksi OANDA.comin päivän kurssin mukaisesti).

UUTTA 15.4.2024 alkaen – saat jatkossa 2 pistettä jokaisesta USD* kohden, laskettuna toteutuneen tilaisuutenne laskulla!

Pisteiden käyttömahdollisuuksia on lähes rajattomasti. Voit myös itse määritellä, kuka saa pisteet. Saajan ei tarvitse olla tilaisuudessa rekisteröitynyt vieras tai osallistua tilaisuuteen! Pisteiden saajalla tulee olla Honors-jäsenyys.

Esimerkiksi kahdesta vuoden aikana pidetystä 15 000 USD kokouksesta (yhteensä arvoltaan 30 000 USD), saat yhteensä 30 000 Honors-pistettä. Kyseisillä pistemäärillä voit esimerkiksi yöpyä vaikka Keski-Euroopassa.

Liity jäseneksi osoitteessa hiltonhonors.com ja kerää itsellesi rahanarvoisia pisteitä!

Varaa tilaisuutesi myyntipalvelumme kautta. Katso yhteystiedot täältä »

Event Planner Flyer

 

Tilaa Hilton-uutiskirje