HILTON HONORS EVENT PLANNER

OSALLISTU OHJELMAAN JA KERÄÄ TRIPLASTI PISTEITÄ

Hilton Honors Event Planner -ohjelman avulla, voit ansaita yhden (1) pisteen jokaisesta USD/EUR* tilaisuutenne laskulla. Pisteitä kertyy kaikista ehdot täyttävistä tilaisuuksista ohjelmassa mukana olevissa Hilton-hotelleissa. Hilton Honors Event Planner -ohjelma on saatavilla kaikille yrityksensä puolesta huoneita tai tapahtumia varaaville henkilöille, jotka varaavat pisteisiin oikeuttavan tilaisuuden. Event Planner -ohjelmaan osallistuminen edellyttää Hilton Honors -jäsenyyttä. Lue lisää täältä.

KOLMINKERTAISET PISTEET 1.10.21 – 31.3.22

Event Planner -ohjelmaan osallistuneet varaajat, voivat ansaita nyt 3 pistettä per 1 USD/EUR kampanjan aikana toteutuvien tapahtumien hyväksyttyjen kulujen arvosta, kampanjassa mukana olevissa hotelleissa. Varaukset voivat olla mitä tahansa tapahtumia, mukaan lukien kokous- ja häätilaisuudet tai ryhmähuonevaraukset.

Kampanjaan hyväksyttävä varaus on vahvistettava ja toteuduttava ajalla 1.10.2021 – 31.3.2022. Kampanjaan hyväksytään vain uudet varaukset – Event Planner -pisteitä ei anneta aiemmin varatuista tapahtumista. Tapahtumalle ei ole vähimmäisarvoa, ja tapahtuman bonuspisteitä voidaan myöntää aina 10 000 USD/EUR:n arvoiseen tilaisuuteen asti.

*Tilaisuuden euromääräinen arvo muutetaan USD:ksi OANDA.comin päivän kurssin mukaisesti). Jäsenen on mainittava jäsenyydestään ohjelmaan osallistuvalle hotellille. Event Planner -pisteiden pyyntö on mainittava tilaisuuden vahvistuksessa. Voit myös itse määritellä, kuka saa pisteet. Saajan ei tarvitse olla tilaisuudessa rekisteröitynyt vieras tai osallistua tilaisuuteen! Pisteiden saajalla tulee olla Honors-jäsenyys.
Ehdot ohjelmasta löytyvät HiltonHonors.com/Terms -sivustolla.