HILTON HONORS EVENT PLANNER

Hilton Honors Event Planner -ohjelman avulla, voit ansaita yhden (1) pisteen jokaisesta USD/EUR* tilaisuutenne laskulla. Pisteitä kertyy kaikista ehdot täyttävistä tilaisuuksista ohjelmassa mukana olevissa Hilton-hotelleissa. Hilton Honors Event Planner -ohjelma on saatavilla kaikille yrityksensä puolesta huoneita tai tapahtumia varaaville henkilöille, jotka varaavat pisteisiin oikeuttavan tilaisuuden. Event Planner -ohjelmaan osallistuminen edellyttää Hilton Honors -jäsenyyttä. Lue lisää täältä.

Ansaitse kolminkertaisia pisteitä kokouksista ja tapahtumista

Saat kolminkertaiset Hilton Honors -bonuspisteet kokouksista ja tapahtumista, jotka on varattu 30. kesäkuuta 2023 mennessä ja jotka toteutuvat 31. joulukuuta 2023 mennessä. Enemmän pisteitä tarkoittaa enemmän hyvityspisteitä tuleviin tapahtumiin! Hyödynnä kampanja ja ota yhteyttä hotelliemme myyntipalveluun soittamalla numeroon 0300 870 882 tai lähetä sähköpostia sales.hiltonhelsinki@hilton.com.

Lue lisää events.hilton.com/triplepoints

*Tilaisuuden euromääräinen arvo muutetaan USD:ksi OANDA.comin päivän kurssin mukaisesti). Jäsenen on mainittava jäsenyydestään ohjelmaan osallistuvalle hotellille. Event Planner -pisteiden pyyntö on mainittava tilaisuuden vahvistuksessa. Kaikkien varausten on oltava uusia tapahtumia (Hilton Honors Event Planner -pisteitä ei voida myöntää aiemmin varatuista tapahtumista). Voit myös itse määritellä, kuka saa pisteet. Saajan ei tarvitse olla tilaisuudessa rekisteröitynyt vieras tai osallistua tilaisuuteen! Pisteiden saajalla tulee olla Honors-jäsenyys. Ehdot ohjelmasta löytyvät HiltonHonors.com/Terms -sivustolla.