Hilton-hotellien erikoistarjoukset Finnair Plus -jäsenille

Hilton tarjoaa Finnair Plus -jäsenille mukavan elämyksen, rentouttavat yöunet ja herkulliset illalliset kolmessa hotellissaan Helsingissä.

Voit ostaa nyt joulukuussa erikoishintaan Hilton-lahjakortin itsellesi tai joululahjaksi läheisellesi.
Lahjakorttien käyttöaika on tammi-maaliskuu 2022!

Deluxe-huone lahjakortti 140 €/yö (norm. 170 €)

Osta lahjakortti tästä

Lahjakorttiin sisältyy ylellinen hotelliyö kahdelle henkilölle Deluxe- tai Executive-huoneessa, yksilöllinen buffetaamiainen, kuntosalin ja saunan vapaa käyttö valitussa Hilton-hotellissa Suomessa:

Hilton Helsinki Strand

Ikoninen Hilton Helsinki Strand on aina ollut silta kaupunkielämän ja rennon merenrantatunnelman välillä. Kaikki kaupungin palvelut ovat lähellä ja hotelli on helposti tavoitettavissa. Hilton Helsinki Strand tarjoaa asiantuntemuksen ja tilat, joiden myötä kokoukset, juhlat ja muut tapahtumat ovat taattu menestys.

Hilton Helsinki Kalastajatorppa

Legendaarinen Hilton Helsinki Kalastajatorppa sijaitsee merenrannalla luonnonkauniilla paikalla lähellä Helsingin keskustaa. Kalastajatorppa – ”Fiskis” – on korkeatasoisena hotellina näyttänyt koko olemassaolonsa ajan kokous-, kongressi-, hotelli- ja ravintolakulttuurista suuntaa kaikille kotimaisille hotelleille ja matkakohteille.

Hilton Helsinki Airport

Kansainvälisen tason kohtaamisia lentokentällä jo yli 10 vuoden ajan. Hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä lentokentän terminaaleista, junalta tai bussilta – Hilton Helsinki Airport kokoaa tapaamiseen läheltä ja kaukaa. Monipuoliset tilat kokouksiin, tapahtumiin ja juhliin.

3-ruokalajin illallinen 45 €/hlö (norm. 55 €)

Osta lahjakortti tästä

Ilahduta makunystyröitä upealla illallislahjakortilla! Lahjakortti oikeuttaa kolmen ruokalajin illalliseen valitulle henkilömäärälle Hilton-hotellien ravintolassa Suomessa.

Ravintola Meritorppa

Meritorppa on tunnelmallinen ja viihtyisä merenrantaravintola Hilton Helsinki Kalastajatorpalla Munkkiniemessä. Keittiömme tarjoaa aitoja makunautintoja puhtaista ja tuoreista raaka-aineista. Sesongit näkyvät vahvasti kuudesti vuodessa vaihtuvalla ruokalistallamme. Tutustu ravintolaamme ravintolameritorppa.fi

Pizzorante BRO

Pizzorante BRO on silta herkulliseen italialaiseen ruokaan. Ravintolan keihäänkärkenä on ohut ja rapeapohjainen roomalaistyyppinen pizza. Keittiömme valmistaa ruuat Italialaisella intohimolla ja suomalaisella sydämellä. Toteutamme laadukkaan makuelämyksen yhdistämällä Italian alueelliset eroavaisuudet sekä laadukkaat raaka-aineet kotimaasta ja Italiasta helsinkiläisellä twistillä. Tutustu ravintolaamme pizzorantebro.fi

Ravintola GUI

Hilton Helsinki Airportin ravintolamaailma koostuu ravintolasta, loungesta ja baarista. Ravintola GUI:ssa voit herkutella modernin pohjoismaisen À la carte -ruokalistan vaihtoehdoilla. Tutustu ravintolaamme.