Hilton-hotellien erikoistarjoukset Finnair Plus -jäsenille

Hilton tarjoaa Finnair Plus -jäsenille mukavan elämyksen, rentouttavat yöunet ja herkulliset illalliset kolmessa hotellissaan Helsingissä.

Deluxe-huone lahjakortti 140 €/yö (norm. 170 €)

HUONEVARAUKSET

Tee varaus haluamaasi hotelliin soittamalla.
Mainitse varatessa varauskoodi ”PR22GE” sekä kampanjanimi ”Finnair Plus

Lahjakorttiin sisältyy ylellinen hotelliyö kahdelle henkilölle, herkullinen buffetaamiainen, kuntosalin ja saunan vapaa käyttö valitussa Hilton-hotellissa Suomessa:

Hilton Helsinki Strand

Ikoninen Hilton Helsinki Strand on aina ollut silta kaupunkielämän ja rennon merenrantatunnelman välillä. Kaikki kaupungin palvelut ovat lähellä ja hotelli on helposti tavoitettavissa. Hilton Helsinki Strand -hotellissa sinua odottaa ylellinen majoitus sekä upea ylimmän kerroksen virkistyskeidas, josta löytyvät saunat, kuntosali sekä uima-allas. Pizzorante BRO on silta herkulliseen italialaiseen ruokaan. Ravintolan  keihäänkärkenä on ohut ja rapeapohjainen roomalaistyyppinen pizza. Puh. +358 9 393 51.

Hilton Helsinki Kalastajatorppa

Legendaarinen Hilton Helsinki Kalastajatorppa sijaitsee merenrannalla luonnonkauniilla paikalla lähellä Helsingin keskustaa.  Hilton Helsinki Kalastajatorpalla eli ”Fiskiksellä” voi nauttia tasokkaasta yöpymisestä puolison, perheen tai ystävien kanssa. Virkisty hotellin hyvin varustellussa kuntosalissa tai saunoa sekä ui uima-altaassa – tai rohkeimmat jopa meressä omalla uimarannalla. Ravintola Meritorpassa ehtii herkutella pitkän kaavan mukaan ja hyvin nukutun yön jälkeen maistuu runsas ja monipuolinen Hilton-aamiainen. Puh. +358 9 458 11.

Hilton Helsinki Airport

Kansainvälisen tason kohtaamisia lentokentällä jo yli 10 vuoden ajan. Hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä lentokentän terminaaleista, junalta tai bussilta – Hilton Helsinki Airportista lähdet matkalle kansainväliseen tyyliin. Hotellin tilavissa huoneissa on äänieristetyt ikkunat. Ravintola ja baari Gui tarjoaa pohjoismaisia makuelämyksiä. Puh. +358 9 732 20.

3-ruokalajin illallinen 45 €/hlö (norm. 55 €)

Ilahduta makunystyröitä upealla illallislahjakortilla! Lahjakortti oikeuttaa kolmen ruokalajin illalliseen valitulle henkilömäärälle Hilton-hotellien ravintolassa Suomessa.

Ravintola Meritorppa

Meritorppa on tunnelmallinen ja viihtyisä merenrantaravintola Hilton Helsinki Kalastajatorpalla Munkkiniemessä. Keittiömme tarjoaa aitoja makunautintoja puhtaista ja tuoreista raaka-aineista. Sesongit näkyvät vahvasti kuudesti vuodessa vaihtuvalla ruokalistallamme.
Tee pöytävaraus ravintolaamme sivun alaosasta: ravintolameritorppa.fi
Muista lisätä varauskoodi ”Finnair Plus” kohtaan ”Click to add a special request”.

Pizzorante BRO

Pizzorante BRO on silta herkulliseen italialaiseen ruokaan. Ravintolan keihäänkärkenä on ohut ja rapeapohjainen roomalaistyyppinen pizza. Keittiömme valmistaa ruuat Italialaisella intohimolla ja suomalaisella sydämellä. Toteutamme laadukkaan makuelämyksen yhdistämällä Italian alueelliset eroavaisuudet sekä laadukkaat raaka-aineet kotimaasta ja Italiasta helsinkiläisellä twistillä.
Tee pöytävaraus ravintolaamme sivun alaosasta: pizzorantebro.fi
Muista lisätä varauskoodi ”Finnair Plus” kohtaan ”Click to add a special request”.

Ravintola GUI

Hilton Helsinki Airportin ravintolamaailma koostuu ravintolasta, loungesta ja baarista. Ravintola GUI:ssa voit herkutella modernin pohjoismaisen À la carte -ruokalistan vaihtoehdoilla.
Tee pöytävaraus ravintolaamme sivun alaosasta: ravintola GUI.
Muista lisätä varauskoodi ”Finnair Plus” kohtaan ”Click to add a special request”.