Hilton Black Weekend -varaukset

Hienoa, että tartuit Black Friday -tarjoukseemme ja ostit Hilton-lahjakortin huippuedullisesti.
Valitse nyt mieluinen Hilton-hotelli Suomesta
, varaa ja majoitu 31.5.2022 mennessä.

Tarjous on voimassa vain Black Friday -lahjakortin lunastaneille.

Tee varaus puhelimitse suoraan haluamaasi hotelliin.

Huonevaraus: 26.11.2021–30.5.2022
Majoitus:
26.11.2021–31.5.2022

VARAUKSET

Tee varaus haluamaasi hotelliin soittamalla. Mainitse varatessa varauskoodi ”PR22GE” sekä kampanjanimi ”Black Friday

Black Friday -lahjakorttiin sisältyy ylellinen hotelliyö kahdelle henkilölle, herkullinen buffetaamiainen, kuntosalin ja saunan vapaa käyttö valitussa Hilton-hotellissa Suomessa:

Hilton Helsinki Strand

Ikoninen Hilton Helsinki Strand on aina ollut silta kaupunkielämän ja rennon merenrantatunnelman välillä. Kaikki kaupungin palvelut ovat lähellä ja hotelli on helposti tavoitettavissa. Hilton Helsinki Strand -hotellissa sinua odottaa ylellinen majoitus sekä upea ylimmän kerroksen virkistyskeidas, josta löytyvät saunat, kuntosali sekä uima-allas. Pizzorante BRO on silta herkulliseen italialaiseen ruokaan. Ravintolan  keihäänkärkenä on ohut ja rapeapohjainen roomalaistyyppinen pizza. Puh. +358 9 393 51.

Hilton Helsinki Kalastajatorppa

Legendaarinen Hilton Helsinki Kalastajatorppa sijaitsee merenrannalla luonnonkauniilla paikalla lähellä Helsingin keskustaa.  Hilton Helsinki Kalastajatorpalla eli ”Fiskiksellä” voi nauttia tasokkaasta yöpymisestä puolison, perheen tai ystävien kanssa. Virkisty hotellin hyvin varustellussa kuntosalissa tai saunoa sekä ui uima-altaassa – tai rohkeimmat jopa meressä omalla uimarannalla. Ravintola Meritorpassa ehtii herkutella pitkän kaavan mukaan ja hyvin nukutun yön jälkeen maistuu runsas ja monipuolinen Hilton-aamiainen. Puh. +358 9 458 11.

Hilton Helsinki Airport

Kansainvälisen tason kohtaamisia lentokentällä jo yli 10 vuoden ajan. Hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä lentokentän terminaaleista, junalta tai bussilta – Hilton Helsinki Airportista lähdet matkalle kansainväliseen tyyliin. Hotellin tilavissa huoneissa on äänieristetyt ikkunat. Ravintola ja baari Gui tarjoaa pohjoismaisia makuelämyksiä. Puh. +358 9 732 20.