Hilton Effect vaikuttaa maailmaan positiivisesti

Maailmanlaajuinen Hilton-hotelliketju vaikuttaa moneen asiaan sekä paikallisesti että globaalisti. Puhutaan Hilton Effectistä, millä tarkoitetaan yrityksen muutosvaikutusta yli kolmen miljardin asiakkaan matkakokemukseen, lähes kymmenen miljoonan henkilökunnan jäsenen uramahdollisuuksiin sekä hotellien roolia taloudellisessa kehityksessä yhteisöille 113 maassa.

Samaan aikaan kun Hilton kasvaa, se pyrkii myös vähentämään ympäristöjalanjälkeään. Travel with Purpose on osa Hiltonin yritysvastuustrategiaa, jossa määritellään ja edistetään kestävää matkailua maailmanlaajuisesti.

Katso lisää Hilton Effect Foundation -sivuilta.

Blue Energy -toiminta

Blue Energy on osa Hilton Hotels and Resortsin Hilton Purpose -ohjelmaa ja hotelliemme vieraanvaraisuutta. Se edustaa tiimiemme jäsenten intohimoa luoda ainutlaatuisia kokemuksia vieraillemme. Ble Energy on osoitus ainutlaatuisesta yhteishengestä, kun luomme merkityksellisiä hetkiä vieraillemme ja tiimiläisillemme yhteisöissä, joissa asumme ja työskentelemme.

Vastuullisuus näkyy vahvasti myös Suomen Hilton-hotellien tekemisissä

Hilton Helsinki Airport on Hilton-ketjun ensimmäinen hotelli Suomessa, jolle on myönnetty SFS-Ympäristömerkinnän Joutsenmerkki. Hilton Helsinki Airport kierrättää sataprosenttisesti jätteensä. Myös Hilton Helsinki Strandille myönnettiin Joutsenmerkki vuonna 2018.

Vastuullisuus Hilton-hotelleissa kattaa ympäristövastuun lisäksi sosiaalisen vastuun. Hotellit kohdistavat monipuolisia tapahtumia omaan yhteisöönsä. ”Hotelleissamme toimivat tiimiläisten Blue Energy -toimikunnat järjestävät aktiviteetteja vieraillemme ja henkilökunnalle sekä hyväntekeväisyystapahtumia eri yhteisöille”, kertoo Kaivola. ”Olemme viime vuoden aikana tehneet tapahtumia muuan muassa Hope ry:n kanssa tarjoamalla perheiden uintipäivän Hilton Helsinki Strandissa, tiimiläisemme ilahduttivat vanhusten joululounaalla Keravalla ja Careers@Hilton -viikolla lähikoulun 8-luokkalaiset pääsivät tutustumaan hotellin- ja ravintolantoimenkuviin Hilton Helsinki Kalastajatorpalla.”