Hilton EventReady

Haluamme tarjota asiakkaillemme entistäkin turvallisempia kokouksia ja elämyksiä alusta loppuun.

Hilton EventReady with CleanStay on Hilton CleanStay -ohjelman vaihe, jonka tavoitteena on tarjota turvallisia ryhmämatkailukäytäntöjä ja kehittää nykypäivän tapahtumakokemusta. Ohjelma laajenee Hilton CleanStay -ohjelman tehostetuista siivouskäytännöistä jokaiseen kokoustapahtuman aikana vastaan tulevaan kosketuspisteeseen.

 

Tavoitteenamme on luoda tapahtumakokemuksia, joissa korostuu puhtaus, joustavuus, turvallisuus ja sosiaalinen vastuullisuus

Hilton ymmärtää joustavuuden merkityksen ja työskentelee kanssasi rinta rinnan; pyrimme samoihin tapahtuman tavoitteisiin tarjoamalla joustavaa hinnoittelua, tilavaihtoehtoja ja sopimusehtoja. Lisäksi Hilton EventReady Playbook sisältää asiantuntijoiden neuvoja ja kuratoituja ohjeita ratkaisujen toteuttamiseksi.

Kokousten ja tapahtumien turvallisen järjestämisen varmistamiseksi Hiltonin henkilöstö tekee kanssasi yhteistyötä tapahtumalle asettamiesi tavoitteiden saavuttamiseksi, samalla ratkaisten sekä terveyteen että ympäristöön liittyviä huolenaiheita.

Jokaisen onnistuneen kokous- ja tapahtumakokemuksen takana on Hiltonin vieraanvaraisuus, jonka varmistaa aina omistautunut, niin tapahtuma-alan ammattilaisten kuin osanottajienkin odotukset ylittämään pyrkivä henkilöstö. Kerromme mielellämme ohjelmistamme lisää. Lisätietoa saat ottamalla yhteyttä hotellin henkilökuntaan.

Lue lisää »