3HILTON CLEANSTAY

Hilton on kehittänyt hotelleihinsa maailmanlaajuisen ohjelman – Hilton CleanStay, joka takaa uuden tason siisteydelle. Näin Hiltonin hotellivieraat voivat nauttia yhä puhtaammasta ja turvallisemmasta yöpymisestä.

Hilton CleanStay tehostaa Hiltonin jo korkeita siivous- ja hygieniastandardeja käyttämällä sairaalatason siivoustuotteita ja edistynyttä menettelyä.

Ohjelmaan sisältyy mm.:

 • Hilton CleanStay -huonesinetti – varmistukseksi siitä, että huone on puhdas ja valmis sinua varten
 • Hotellihuoneiden 10 usein kosketetun alueen erityisdesinfiointi
 • Yleisten alueiden siivoustiheyden lisääminen
 • Hotellivieraille saatavilla olevat käsidesit ja desinfiointipyyhkeet
 • Kuntokeskusten lisäsiivous
 • Vähentyneet paperitarvikkeet huoneissa
 • Alan johtava kosketusvapaa sisäänkirjautuminen ja uloskirjautuminen digitaalisella avaimella yli 4 700 hotellissa ympäri maailmaa

USEIN KOSKETELTAVAT ALUEET

 1. Valot, lamput, kytkimet ja sähkölaitteiden säätimet
 2. Kahvat ja nupit
 3. Kylpyhuoneen pääasialliset pinnat
 4. Ilmastointilaitteen ohjauspaneelit
 5. Kaukosäätimet, puhelimet ja kellot
 6. Vuode ja vuodevaatteet
 7. Kylpytarvikkeet
 8. Pöydät, kirjoituspöydät ja yöpöydät
 9. Silitysrauta ja tallelokero
 10. Ruoka- ja juomatarvikkeet

Haluamme varmistaa mukavan majoittumisesi häiritsemällä sinua mahdollisimman vähän. Vieraamme voivat yksilöidä siivouspalvelunsa omaan mukavuustasoonsa sopivaksi. Voit sopia siivouksesta soittamalla vastaanottoon. Lisätarvikkeita, kuten vuodevaatteita ja hygieniatarvikkeita, on saatavilla pyynnöstä.

Kaikkialla tiloissamme on desinfiointipisteitä, joissa on puhdistusliinoja ja käsidesiä. Lisäksi sekä yhteiset että henkilöstön alueet siivotaan säännöllisesti, ja hissit, kylpyhuoneet ja muut usein kosketeltavat kohteet siivotaan tunnin välein.

Hotellin ravintoloita on muutettu esimerkiksi sijoittelemalla pöydät ja tuolit siten, että voimme varmistaa asianmukaisen fyysisen etäisyyden vieraiden välillä ja ylläpitää tehostettuja hygieniastandardejamme.

Lisätietoa Hilton CleanStay -ohjelmasta »