TEE LÄHTEMÄTÖN VAIKUTUS IHMISIIN JA OTA YMPÄRISTÖSI HUOMIOON

Hilton on kokous- ja tapahtuma-alan edelläkävijä. Meet with Purpose tuottaa vastuullisesti lisäarvoa ja tarjoaa kiireisille varaajille ja tapahtumasuunnittelijoille helposti toteutettavia paketteja, jotka huomioivat terveyden ja hyvinvoinninja auttavat heitä saavuttamaan omat yritysvastuutavoitteensa. Kokouksissa ja tapaamisissa ympäristö on huomioitu vastuullisesti, ruoka on lähellä tuotettua ja sesonkien mukaista ja osallistujat saavat lisää energiaa liikunnallisten aktiviteettien sekä rentouttavien taukojen myötä.

MINDFUL MEETING

Ympäristöystävälliset käytännöt, jotka auttavat varaajia ja suunnittelijoita pienentämään jalanjälkeään, mukaan lukien Hilton LightStay™ -kestävän kehityksen laskin.

• Lightstay-ohjelman avulla seurataan ja vähennetään energian kulutusta
• Hilton Helsinki Airport kierrättää jätteensä 100%
• Ruokahävikin minimointi

 

MINDFUL EATING

Hiltonin kokkien inspiroimat menut, jotka tarjoavat maukkaita, tasapainoisia ruokailuvaihtoehtoja yhdistettynä kevyeen aktiviteettiin tai elämykselliseen komponenttiin, joka on suunniteltu lisäämään osallistujien energiaa ja luomaan pysyvää muistoa.

• Tarjolla on tasapainoinen yhdistelmä vihanneksia, kalaa ja lihaa, herkuttelua unohtamatta, jotka pitävät energian yllä koko päivän
• Maulla on merkitystä, joten käytämme paikallisia tuotteita ja sesonkien parhaita raaka-aineita

 

MINDFUL BEING

Mukaansatempaavat toiminnot, jotka keskittyvät kuntoiluun, stressin lievitykseen ja palkitsemiseen.

• Päivän ohjelmaan on hyvä yhdistää virkistäviä ja tapahtuman sosiaalista puolta edistäviä taukoja
• Kokouspäivään voi yhdistää rentouttavan tuokion tai valita vaihtoehdon monipuolisista liikunta-aktiviteeteista