Voita uniikki IGLUX-elämys Hilton Helsinki Kalastajatorpalla

Hilton Helsinki Kalastajatorpan upouudet IGLUX-lasi-iglut tarjoavat uudenlaisen elämyksen vailla vertaa. IGLUX on 12-kulmainen, lasiseinäinen ja -kattoinen, tukevalle laiturille kiinteästi asennettu iglu-huone, joita on Kalastajatorpan rannassa tarjolla kuusi kappaletta. Lasitus on käsitelty niin, ettei ulkopuolelta näe sisälle, joten yöpyjä saa rauhassa nauttia niin auringonnoususta kuin -laskusta, sateen ropinasta lasia vasten ja syksyisen meren sävyistä.

Ainutlaatuiseen IGLUX-elämyspakettiin sisältyy aina myös Deluxe-hotellihuone kylpyammeella, herkullinen Hilton-buffetaamiainen sekä monipuolinen aktiviteettitarjonta, kuten hotellin kuntosali, lämmitetty uima-allas ja saunat.

Testaa oletko seikkailija vai nautiskelija, voit voittaa!

Tee leikkimielinen testi ja selvitä oletko matkailijaluonteeltasi seikkailija vai nautiskelija, voit voittaa! Kommentoimalla oman testituloksesi Hilton Helsinki Kalastajatorpan Facebook-julkaisuun osallistut huikeaan arvontaan: arvomme kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken yöpymisen kahdelle hengelle IGLUXissa, arvo jopa 450 €. Arvonta on käynnissä 19.10.–11.11.2022.

Siirry Facebook-arvontaan tästä linkistä! 

Lue Hiltonin kilpailusäännöt täältä.