Jokainen lapsi on lahjan arvoinen

Voit osallistua Joulupuu-keräykseen hotelleissamme, sillä keräämme yhdessä Joulupuu ry:n kanssa joululahjoja eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille Suomessa.

Lahjoita joulumieli lapselle

Joulupuu ry:n virallisena kansallisena kumppanina* olemme mukana joululahjakeräyksessä, sillä sosiaalinen vastuullisuus on meille tärkeä asia. Jokainen lahjoitus tuo joulumielen – se voi olla saajalleen ainoa! Lahjat menevät suoraan perheille ja lapsille sosiaalihuollon kautta ilman välikäsiä tai kuluja. (*Helsingin Hilton-hotelleja operoi Scandic Hotels Oy)

Sinäkin voit olla joulun tähti ja osallistua keräykseen hotellissamme!

Voit osallistua joko tuomalla lahjan hotellimme keräyspisteeseen tai antamalla eJoulupuun kautta rahalahjoituksen. Lahjoitetuilla varoilla ostetaan Joulupuu-keräykseen Scandic- ja Hilton -hotellilahjakortteja illallisen kera.

Lahja – toimi näin:

Voit osallistua tuomalla hotellin keräykseen lahjan, joka on käyttämätön – ostettu tai itse tehty. Kiinnitä lahjaan Joulupuu-pakettikortti, joka kertoo lahjansaajan iän, sukupuolen sekä lahjan sisällön. Kortin saat vastaanotosta. (Keräykseen ei voi lahjoittaa käytettyjä lahjoja tai arpoja/veikkaustuotteita).

Raha-lahjoitus hotellilahjakortteja varten:

Vaihtoehtoisesti voit osallistua antamalla rahalahjoituksen eJoulupuun kautta. Lahjoitetuilla varoilla ostetaan Joulupuu-keräykseen Hilton-hotellilahjakortteja illallisen kera.

  • Tee lahjoitus osoitteessa https://ejoulupuu.fi/joulupuu
  • Kirjoita lisätiedot-kenttään teksti ”Hilton 2021 paikkakunta” eli esim. Hilton 2021 Helsinki. Kirjoita paikkakunta-sanan kohdalle, minkä paikkakunnan perheille haluat lahjakortin osoittaa.

Kiitos, että olet mukana auttamassa!