Olisiko aika tavata jälleen?

Kun on aika kokoontua jälleen, meiltä löytyvät sopivat tilat, tarjoilut ja palvelut niin tiimipalavereihin, kick-off kuin suurempiinkin tilaisuuksiin. Olisiko nyt sopiva hetki varata loppuvuoden kokoukset; kun saat 10 % alennuksen kokouspaketeista ja lisäksi majoituslahjakortteja kaupan päälle. Tarjous koskee vain uusia varauksia.

Varaa tilaisuus 30.6. mennessä ja hyödynnä varaajan etu

Pidä kokous tai muu tilaisuus 31.12. mennessä ja saat varaajan etuna 10 % alennuksen kokouspaketista ja lisäksi lahjakortteja. Tarjous koskee vain uusia varauksia:

  • 3000 € tilaisuudesta 1 majoituslahjakortin
  • 6000 € tilaisuudesta 2 majoituslahjakorttia
  • 9000 € tilaisuudesta 3 majoituslahjakorttia

Varaa tai pyydä tarjous 30.6. mennessä:
puh. 0300 870 882 tai email sales.hiltonhelsinki@hilton.com

Kokoustarjouksen säännöt ja ehdot

Tilauksen arvoon lasketaan mukaan kaikki hotellin tarjoamat kokoukseen liittyvät tuotteet ja palvelut, kuten majoitus, kokouspaketit, tilavuokrat sekä ruoka ja juoma (ei koske pelkkiä majoitusvarauksia). Lahjakortin postitamme sinulle tilaisuuden toteutumisen jälkeen. Enintään 3 lahjakorttia per varaus. Lahjakortti on voimassa vuoden myöntämispäivämäärästä sen hotelliketjun hotelleissa, jota varaus koskee ja se oikeuttaa yhden yön yöpymiseen kahdelle viikonloppuna, kahden hengen huoneessa. Tarjous ei koske komissiollisia varauksia. Kokoussopimusasiakkaille lisäalennus on 5 %, jolloin alennus on enintään yhteensä 15 % päivän hinnasta. Lisäalennus ei koske kiinteitä kokoussopimushintoja. *Tarjous ei ole voimassa Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellissa eikä Scandic Paasissa.