MERITORPAN VAPPULOUNAS 1.5.2020

Tervetuloa viettämään iloista vappulounasta Meritorppaan!
Valitse alkupalat runsaasta alkuruokapöydästä, valitse pöytään tarjoiltava pääruoka ja päätä ateria jälkiruokabuffetin herkkuihin.

Valitse kolmesta kattauksesta klo 11, 14 ja 17.
Hinta aikuinen 61 € / hlö
Lapset 5–12 v. 30 € ja alle 5-vuotiaat veloituksetta

Alle 13 henkilön pöytävaraukset voi tehdä varausjärjestelmän kautta
Yli 12- hengen ryhmät myyntipalvelun kautta
puh 09 42722 535
sales.hiltonhelsinki@hilton.com
Meritorpan suora puhelinnumero 09 4581 2240

VAPPU BRUNSSI MERITORPPA 2020, ”INSPIRED BY HERBS”

ALKURUOKIA
TILLI – Skagen Pohjanmeren käsin kuorituista katkaravuista
SITRUUNAVERBENA – Kylmäsavustettualohta, kevään valkoista parsaa, sitruunaverbenaa
RUOHOSIPULI – Graavattua siikaa, mallasta, ruohosipuli-kermaviiliä
SUOLAHEINÄ – Härkätartar, suolaheinä-aiolia
ROSMARIINI – Rosmariinillä marinoitua maalaiskanaa, caesar salaattia
TIMJAMI – Timjamilla marinoitua juuriselleriä, Västerbottenjuustoa
LIPSTIKKA – Lipstikka-papusalaattia, tomaattia, porttobelloa
PERSILJA – Kirkasta perunasalaattia, persiljaa, kapris-salottisipulivinaigrettea,
KYNTELI – Kauden kasviksia, kyntelivoita
MINTTU – Omena-fenkoli coleslaw, minttua

CLASSICS
Tilliperunaa
Chef wotkins raaka-makkaroita
Vihersalaattia, vinaigrettea
Silli-silakka valikoima
Savustettua lohta

PÄÄRUOAT
Paahdettua siikaa, korvasieniä, Skånen perunaa, tummaa savusimpukkakastiketta

tai

Grillattua vasikan niskaa, vihreää parsaa, hummeria, choronkastiketta

tai

Korvasienirisottoa, rucolaa, tryffelivaahtoa

JÄLKIRUOAT
Anskun ”mutakakkua”
Yuzu-pannacotta, kauden hedelmiä, sitruunamelissaa
Juustovalikoima, raparperihilloketta
Marja-smoothie

LAPSILLE
Lehtipihviä, maustevoita, ranskanperunoita
Haudutettua lohta, perunapyreetä
Vaniljajäätelöä, mehustettuja marjoja

HUOM! klo 19.30 alkaen tarjolla casual lista & Vapun erikoismenu (koostuu päivän menusta, vahvistuu lähempänä)