PÄÄSIÄINEN MERITORPASSA

Ravintola Meritorppa on auki pääsiäisenä 19.–22.4.
Avoinna poikkeuksellisesti klo 12.00–00.00 (keittiö klo 22.30).

Lounas 19.–20.4. klo 12.00–15.00
À la Carte 19.–22.4. klo 17.00–22.30
Brunssi su 21.4. & ma 22.4. klo 12.00–15.00
Casual 19.–22.4. klo 15.00–17.00

Varaa pöytä tästä » 

Tervetuloa!

 

BRUNSSI

Pääsiäisbrunssi sunnuntaina 21.4. & maanantaina 22.4. klo 12.00–15.00.

ALKURUOKIA
Vihersalaattia ja vinaigrettea G, L
Caesar-salaattia, krutonkeja ja
grillattua kananpojanrintaa L
Parsa- perunasalaattia L, G
Sinappisilliä G, L
Välimeren silakkaa G, L
Katkarapu-skagen L
Lohiceviche G, L
Savuporo-toast L
Loimulohta ja hovimestarin kastiketta G, L
Pinaattimunakasta L, G
Tilliperunoita G, L
Ylikypsää possua BBQ L
Braatvurstia ja pestotomaatteja G, L

PÄÄRUOKIA
Pecorino viikuna raviolia ja hiilostettua tamarilloa

TAI

Karitsan sisäfileetä, parsaa, valkosipuliperunoita ja tummaa minttukastiketta G,L

TAI

Paistettua kuhaa, uuden sadon perunoita muhennettua nokkosta ja kauden kasviksia G, L

JÄLKIRUOKIA
Passion pannacottaa ja vadelmaa G, L
Baileys juustokakkua ja tuoreita marjoja
Hedelmäsalaattia G, L
Juustovalikoima

JUOMIA
Appelsiinimehua
Omenamehua
Smoothie G, L
Kahvi / Tee

39,00 €