ISÄNPÄIVÄ MENU MERITORPASSA

Juhlista isää isänpäivänä 12.11.2023 kolmen ruokalajin menulla Ravintola Meritorpassa kauniiden näköalojen äärellä.

KUPLIVAA JUHLAN ALKUUN

Le Contesse Prosécco Bio Brut 7,80 | 49,00
Doc Veneto, Glera, Italy

Champagne Gratiot-Pilliére Tradition Brut 15,10 | 94,50
AC Champagne, Chardonnay, France

ISÄNPÄIVÄ MENU 74 €

Kattaukset klo 11.00 & 15.00

Aikuisten MENU LAPSILLE
0–4 -vuotiaat veloituksetta
5–12 -vuotiaat 37 €

Valitse paikan päällä mieleisesi alku- pää- jälkiruoka
Annokset pöytiintarjoiltuna

ALKURUOAT
Sokerisuolattua lohta, maa-artisokkaa, siianmätimoussea
Laroche Chablis Saint Martin, AOP Chablis, Chardonnay
tai

Karitsatartar, metsäsieni ”tabbouleh”, timjami-ravigote
Joseph Faiveley Bourgogne Pinot Noir, AC Bourgogne, Pinot Noir
tai

Mausteista punajuurta, metsäsieni ”tabbouleh”, fermentoitua mustapippuria
Ruffino Chianti Organic, DOGC Chianti, Sangiovese, Merlot

 

PÄÄRUOAT
Hiillostettua siikaa, savusimpukkaa ”Skåne”, rouillea, persiljavaahtoa
Leitz 4 Friends Riesling dry, QbA Rheingau, Riesling
tai
Glaseerattua ylikypsää saksanhirven entrecôtea, veripalttua, helmiohraa, riistakermakastiketta
CVNE Crianza, DOC Rioja, Tempranillo, Garnacha Tinto, Mazuelo
tai

Savustettua juuriselleriä, kevyesti muhennettua lehtikaalia, mes-juusto-perunakroketti, punaviinikastiketta
Domäne Wachau Grüner Veltliner, Federspiel Terrassen

 

JÄLKIRUOAT
Suklaa-hasselpähkinäkakkua, Romanovin marjoja, vaniljajäätelöä
Graham’s Natura Reserve Ruby Port
tai

Lakritsipannacotta, lakritsigranolaa, yuzugranita
Cossetti Moscato d’asti la vita, DOCG Moscato d’Asti, Moscato


LAPSET 

Lehtipihviä, maustevoita, ranskanperunoita 13,90 €
Haudutettua lohta, perunapyreetä 13,90 €
Vaniljajäätelöä, mehustettuja marjoja 6,00 €

Mikäli teillä on allergioita, kerrottehan niistä varausta tehdessänne

FATHERS DAY CELEBRATION AT  RESTAURANT MERITORPPA

Celebrate Fathers Day 12th November 2023 with a three course menu at Restaurant Meritorppa.

Seatings at 11.00 & 15.00

Restaurant closes at 18.00

Adults menu for children
0–4 years for free
5–12 years 37 €

Fathers day menu is a three course menu, wehere each individual chooses theis own menu choices from different option.

BUBBLES

Le Contesse Prosécco Bio Brut 7,80 | 49,00
Doc Veneto, Glera, Italy

Champagne Gratiot-Pilliére Tradition Brut 15,10 | 94,50
AC Champagne, Chardonnay, France

FATHERS DAY MENU 74 €

STARTERS

Sugar salted salmon, Jerusalem artichoke, whitefish roe mousse
Laroche Chablis Saint Martin, AOP Chablis, Chardonnay
or

Lamb tartar, forest mushroom ”tabbouleh”, thyme ravigote
Joseph Faiveley Bourgogne Pinot Noir, AC Bourgogne, Pinot Noir
or
Spiced beetroot, forest mushroom ”tabbouleh”, fermented black pepper
Ruffino Chianti Organic, DOGC Chianti, Sangiovese, Merlot

MAIN COURSES

Charred whitefish, smoked mussel ”Skåne”, rouille, parsley foam
Leitz 4 Friends Riesling dry, QbA Rheingau, Riesling
or

Glazes and long braised deer entrecôte, blood pudding, pearl barley, creamy game sauce
CVNE Crianza, DOC Rioja, Tempranillo, Garnacha Tinto, Mazuelo
or

Smoked celeriac, lightly stewed kale, mes cheese and potato croquette, red wine sauce
Domäne Wachau Grüner Veltliner, Federspiel Terrassen

 

DESSERTS

Chocolate hazelnut cake, berries a la Romanov, vanilla ice cream
Graham’s Natura Reserve Ruby Port
or

Liquorice pannacotta, liquorice granola, yuzu granite
Cossetti Moscato d’asti la vita, DOCG Moscato d’Asti, Moscato

CHILDREN 
Leaf steak, seasoned butter, french fries 13,90€
Poached salmon, potato puree 13,90€
Vanilla ice cream, juiced berries 6,00€

PÖYTÄVARAUKSET

Yli kymmenen hengen ryhmät sekä erikoispäivät myyntipalvelun kautta
puh. 0942455484 | sales.hiltonhelsinki@hilton.com

Alle kymmenen henkilön varaukset voit tehdä varausjärjestelmästämme.

Peruutukset/muutokset arkisin  klo 8-16 myyntipalvelun kautta 09 4272 2535 tai sähköpostitse sales.hiltonhelsinki@hilton.com, viikonloppuna suoraan ravintolaan.

Tee pöytävaraus tästä »

 

Aloita valitsemalla henkilömäärä.