ISÄNPÄIVÄ MENU MERITORPASSA
Juhlista isää isänpäivänä 12.11.2023 kolmen ruokalajin menulla Ravintola Meritorpassa kauniiden näköalojen äärellä.
KUPLIVAA JUHLAN ALKUUN
Le Contesse Prosécco Bio Brut 7,80 | 49,00
Doc Veneto, Glera, Italy
Champagne Gratiot-Pilliére Tradition Brut 15,10 | 94,50
AC Champagne, Chardonnay, France
ISÄNPÄIVÄ MENU 74 €
Kattaukset klo 11.00 & 15.00
Aikuisten MENU LAPSILLE
0–4 -vuotiaat veloituksetta
5–12 -vuotiaat 37 €
Valitse paikan päällä mieleisesi alku- pää- jälkiruoka
Annokset pöytiintarjoiltuna
ALKURUOAT
Sokerisuolattua lohta, maa-artisokkaa, siianmätimoussea
Laroche Chablis Saint Martin, AOP Chablis, Chardonnay
tai
Karitsatartar, metsäsieni ”tabbouleh”, timjami-ravigote
Joseph Faiveley Bourgogne Pinot Noir, AC Bourgogne, Pinot Noir
tai
Mausteista punajuurta, metsäsieni ”tabbouleh”, fermentoitua mustapippuria
Ruffino Chianti Organic, DOGC Chianti, Sangiovese, Merlot
PÄÄRUOAT
Hiillostettua siikaa, savusimpukkaa ”Skåne”, rouillea, persiljavaahtoa
Leitz 4 Friends Riesling dry, QbA Rheingau, Riesling
tai
Glaseerattua ylikypsää saksanhirven entrecôtea, veripalttua, helmiohraa, riistakermakastiketta
CVNE Crianza, DOC Rioja, Tempranillo, Garnacha Tinto, Mazuelo
tai
Savustettua juuriselleriä, kevyesti muhennettua lehtikaalia, mes-juusto-perunakroketti, punaviinikastiketta
Domäne Wachau Grüner Veltliner, Federspiel Terrassen
JÄLKIRUOAT
Suklaa-hasselpähkinäkakkua, Romanovin marjoja, vaniljajäätelöä
Graham’s Natura Reserve Ruby Port
tai
Lakritsipannacotta, lakritsigranolaa, yuzugranita
Cossetti Moscato d’asti la vita, DOCG Moscato d’Asti, Moscato
LAPSET
Lehtipihviä, maustevoita, ranskanperunoita 13,90 €
Haudutettua lohta, perunapyreetä 13,90 €
Vaniljajäätelöä, mehustettuja marjoja 6,00 €
Mikäli teillä on allergioita, kerrottehan niistä varausta tehdessänne
FATHERS DAY CELEBRATION AT RESTAURANT MERITORPPA
Celebrate Fathers Day 12th November 2023 with a three course menu at Restaurant Meritorppa.
Seatings at 11.00 & 15.00
Restaurant closes at 18.00
Adults menu for children
0–4 years for free
5–12 years 37 €
Fathers day menu is a three course menu, wehere each individual chooses theis own menu choices from different option.
BUBBLES
Le Contesse Prosécco Bio Brut 7,80 | 49,00
Doc Veneto, Glera, Italy
Champagne Gratiot-Pilliére Tradition Brut 15,10 | 94,50
AC Champagne, Chardonnay, France
FATHERS DAY MENU 74 €
STARTERS
Sugar salted salmon, Jerusalem artichoke, whitefish roe mousse
Laroche Chablis Saint Martin, AOP Chablis, Chardonnay
or
Lamb tartar, forest mushroom ”tabbouleh”, thyme ravigote
Joseph Faiveley Bourgogne Pinot Noir, AC Bourgogne, Pinot Noir
or
Spiced beetroot, forest mushroom ”tabbouleh”, fermented black pepper
Ruffino Chianti Organic, DOGC Chianti, Sangiovese, Merlot
MAIN COURSES
Charred whitefish, smoked mussel ”Skåne”, rouille, parsley foam
Leitz 4 Friends Riesling dry, QbA Rheingau, Riesling
or
Glazes and long braised deer entrecôte, blood pudding, pearl barley, creamy game sauce
CVNE Crianza, DOC Rioja, Tempranillo, Garnacha Tinto, Mazuelo
or
Smoked celeriac, lightly stewed kale, mes cheese and potato croquette, red wine sauce
Domäne Wachau Grüner Veltliner, Federspiel Terrassen
DESSERTS
Chocolate hazelnut cake, berries a la Romanov, vanilla ice cream
Graham’s Natura Reserve Ruby Port
or
Liquorice pannacotta, liquorice granola, yuzu granite
Cossetti Moscato d’asti la vita, DOCG Moscato d’Asti, Moscato
CHILDREN
Leaf steak, seasoned butter, french fries 13,90€
Poached salmon, potato puree 13,90€
Vanilla ice cream, juiced berries 6,00€
PÖYTÄVARAUKSET
Yli kymmenen hengen ryhmät sekä erikoispäivät myyntipalvelun kautta
puh. 0942455484 | sales.hiltonhelsinki@hilton.com
Alle kymmenen henkilön varaukset voit tehdä varausjärjestelmästämme.
Peruutukset/muutokset arkisin klo 8-16 myyntipalvelun kautta 09 4272 2535 tai sähköpostitse sales.hiltonhelsinki@hilton.com, viikonloppuna suoraan ravintolaan.
Tee pöytävaraus tästä »
Aloita valitsemalla henkilömäärä.