JOULUMENUT RAVINTOLA MERITORPASSA

Ravintola tarjoilee joulun alla viikoittain vaihtuvat kolmen ruokalajin joululounasmenut.
Menut tarjolla ma–la klo 11.00–17.00

Tervetuloa herkuttelemaan!

Alle 10 henkilön pöytävaraukset voi tehdä varausjärjestelmän
kautta
Yli kymmenen hengen ryhmät sekä erikoispäivät myyntipalvelun kautta
puh 09 42722 535
sales.hiltonhelsinki@hilton.com

Meritorpan suora puhelinnumero on 09 4581 2240

2.–7.12.2019

Paahdettua briossia, ankanmaksamoussea, viikunaa
Couvent des Jacobins Pinot Noir 13 €
Louis Jadot, AC Bourgogne, Ranska
***
Grillattua porsaanposkea, sitruunatimjamilla maustettua perunapaistosta, kermaista ryytisinappikastiketta
Penaflor Santa Ana Eco Malbec 10,10 €
Bodegas Santa Ana, Mendoza, Argentiina

Tai

Paistettua kuhaa, marinoitua punajuurta, tilli-ravigote
Sancerre Blanc Les Celliers de la Pauline 14,30 €
Eric Louis, Loire, Ranska
***
Lakkaparfait, piparkakkugranolaa, glögiä
Heaven on Earth BIO 10,70 €
Stellar Winery, W.O. Western Cape, Etelä Afrikka

49 €

 

9.–14.12.2019

Tartar kylmäsavustetusta merilohesta, pikkelöityä sipulia, kermaviiliä
Couvent des Jacobins Pinot Noir 13 €
Louis Jadot, AC Bourgogne, Ranska
***
Rosmariinillä glaseerattua saksanhirven entrecôtea, confit-juuriselleriä, karhunvadelmaa
Generacion 76 Organic Tempranillo 11,30 € | 53 €
Tempore, Aragon, Espanja

Tai

Haudutettua taimenta ”polonaise”, kukkakaalia, muikunmäti-beurre blanc
Louis Jadot Chablis 14,30 €
Louis Jadot, AC Chablis, Ranska
***
Suklaakakkua, pistaasia, vadelmaa
Graham’s 10 Years Old Tawny Port  8,60 €
W. & J. Graham’s, Douro, Portugal

49 €

 

16.–21.12.2019

Meritorpan kalalautanen, talon omaa sinappia, Anskun mallasleipää
Sancerre Blanc Les Celliers de la Pauline 14,30 €
Eric Louis, Loire, Ranska
***
Confit-ankankoipea, marinoitua punakaalia, tryffeli-kermakastiketta
Couvent des Jacobins Pinot Noir 13 € | 61 €
Louis Jadot, AC Bourgogne, Ranska

Tai

Savustetussa voissa haudutettua merilohta, brandade, fenkolia
Dreissigacker Organic Riesling 13,90 €
Dreissigacker, Rheinhessen, Saksa
***
Kaneli-pannacotta, puolukkaa
Heaven on Earth BIO 10,70 €
Stellar Winery, W.O. Western Cape, Etelä Afrikka

49 €

 

CHRISTMAS EVENING MENU 57, 90 €

WITH WINES 100 €
Tarjolla ma–la klo 17.00–22.00

Lanson Green Label Organic Champagne

Savustettua poronfileetä, Waldorfinsalaattia, paahdettua rieskaa, muskottipähkinää
Calvet Réserve des Remparts Saint Emilion
Grand Chais France, Bordeaux, Ranska
***
Häränhäntälientä, metsäsieni-duxelles, tryffeliä
Zöbinger Heiligenstein Grüner Veltliner
Peter Schweiger, Kamptal DAC Reserve, Itävalta
***
Haudutettua taimenta, herneenversoja, pähkinävoilla maustettua puikulaperunaa, anista ja fenkolia
Louis Jadot Chablis
Louis Jadot, AC Chablis, Ranska
***
Jouluista valkosuklaakakkua, tyrniä
Heaven on Earth BIO
Stellar Winery, W.O. Western Cape, Etelä Afrikka

GlÖgi 8,90 €
Blossa & Ö Rum