MERITORPAN TERASSI

Ravintola Meritorpalla on kaksi terassia, meren ja pihan puolella. Merenpuoleiselta terassilta on kauniit näkymät luontoon ja merelle, ja aurinko paistaa terassille iltapäivästä auringonlaskuun asti. Täällä voit nauttia upeista auringonlaskuista maukkaiden cocktailien ja ruuan äärellä. Katetulla terassilla on 44 istumapaikkaa, ja iloinen ja ammattitaitoinen palvelu takaavat viihtymisesi.

Uusittu ja juuri avattu pihan puoleinen terassi on ihana paikka lounastaa, tavata ystäviä ja viihtyä pidempäänkin. Terassilla voit nauttia hyvästä ruoasta, iloisesta ja ammattitaitoisesta palvelusta sekä maukkaista cocktaileista. Terassin 60:sta asiakaspaikasta on varaa valita: terassilta löytyy ruokailuun tarkoitettuja pöytäryhmiä, aurinkotuoleja, baaripöytiä sekä rennompi lounge-alue, mistä löytyy pihakeinu ja sohvaryhmä. Terassille paistaa aurinko aamupäivästä iltapäivään ja kaksi suurta aurinkovarjoa suojaa tarvittaessa auringonpaahteelta.

Happy hour ma–to klo 15.00–17.00

Tarjoukset: Lapin Kulta Pure (0,5l), Happy Joe tai Long Drink, 12 cl Laroche valko- tai punaviiniä tai 12cl Proseccoa: 5€/juoma. Virvokkeet 3€/juoma.

After work joka perjantai klo 15.00–18.00

Tarjoukset: Lapin Kulta Pure (0,5l), Happy Joe tai Long Drink, 12 cl Laroche valko- tai punaviiniä tai 12 cl Proseccoa: 5€/ juoma. Virvokkeet 3€/ juoma.Tarjoukset:
Cheese Burger & Lapin Kulta Pure 0,5l tai Cheese Burger & virvoitusjuoma 0,3l yhteensä 25€.
Caesar salaatti kanalla tai katkaravuilla sekä lasillinen Proseccoa tai lehtikuohua 25€.
Salaattia, kvinoaa, marinoitua punasipulia, tuoreita mansikoita, melonia ja vinegrettea 10 €
Pastaa ja tillipestoa, pinaattia ja fenkolia 10 €

Happy Hour hintoja ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Dj Lilli Rose soittaa musiikkia terassilla

  • 5.7. klo 16–18
  • 9.8. klo 16–18
  • 16.8. klo 16–18
  • 30.8. klo 16–18

Terassi on avoinna ravintolan aukioloaikojen mukaisesti. Tervetuloa viihtymään!