Parsaviikot Meritorpassa 1.4.–22.5.

Parsamenu on voimassa ilta A la Carten aikaan klo 17.00–22.30 tai ennakkotilauksesta koko päivän.
Parsamenu ei ole tilattavissa sunnuntaisin klo 11.00–17.00.

 

Parsamenu 3 ruokalajia 52,00 €
Vapaavalintainen alku ja pääruoka sekä päivän jälkiruoka listalta

Parsamenu 5 ruokalaijia 64,00 €
Vapaavalintainen alku ja pääruoka sekä päivän keitto, pala kotimaista juustoa ja päivän jälkiruoka listalta

 

Alkuruokia
Savuparsakeittoa ja huhtasientä G, L
12,50 €
Deiss Alsace Blanc 13,70 €
Marcel Deiss, AC Alsace, France

Parsaa, tryffelihollandaisea ja rapeaa kotimaista porsasta G, L
13,20 €
Louis Jadot Les Petites Pierres Pinot Noir 13,30 €
Louis Jadot, AC Bourgogne, France

Grillattua parsaa, paistettua ricottaa ja parsapestoa G
13,20 €
Deiss Alsace Blanc 13,70 €
Marcel Deiss, AC Alsace, France

 

Pääruokia
Sahramirisottoa, parsaa ja paahdettua kampasimpukkaa G, L
26,50 €
Laroche Chablis  14,00 € I 65,50 €
Laroche, AC Chablis, France

Oskanrinleike, puikulaperunapyree, grillattua parsaa, hummeria ja Choronkastiketta L
28,00€
Garnacha Salvaje Del Moncayo 10,50 €
Bondegas Castillo de Maetierra, Ribera de Queiles, Spain

Turskan seläkettä ja poskea, kampasimpukka terriiniä, parsapyreetä, pinaattia ja vermuttikastiketta G, L
29,50 €
Pouilly Fumé de la Loge 15,30 €
Domaine de la Loge, Loire

 

Jälkiruoka
Päivän jälkiruoka
12,90 €