RAPUMENU

Tervetuloa nauttimaan kotimaisista ravuista sekä
herkullisesta rapumenusta ravintola Meritorppaan 24.7.–11.9.

Traditional

Päivän hinta

Kotimaiset ravut perinteiseen tapaan. Suositeltu määrä rapuja on 8-12 kpl/hlö.
Tarjoillaan paahtoleivän, tillin sekä voin kera.

Crayfish menu

G, L / 70 €

Lanson Green Label Organic Champagne 15, 80 € / 99 €
AC Champagne, France

***
Kotimaiset ravut perinteiseen tapaan 4 kpl
Tarjoillaan paahtoleivän, tillin ja voin kera

Bründlmayer Grüner Veltliner Kamptaler Terrassen 13, 40 €
Bründlmayer, Kamptal, Austria

***
Green Gazpacho
Lehtisalaatti gazpacho, sitruunatimjamia, jokirapuja

Pouilly Fumé de la Loge 15, 30 €
Domaine de la Loge, Loire, France

***
Fish
Paistettua siikaa, uusia perunoita, metsäsienimuhennosta

Laroche Chablis 14, 00 €
Laroche, Chablis, France

tai

Lamb
Grillattua karitsanniskaa, vihreätä parsaa, jokirapu-béarnaise

Cesari Jèma 15, 30 €
Gerardo Cesari, IGT Corvina Veronese, Veneto, Italy

***
Chocolate & Blueberry
Suklaakakkua, mustikkaa

Erdener Treppchen Riesling Auslese 12, 40 €
Andreas Schmitges, Mosel, Austria

Vegan menu

G, L / 64 €

Lanson Green Label Organic Champagne 15, 80 € / 99 €
AC Champagne, France

Latva-artisokkaa, romescokastiketta

Bründlmayer Grüner Veltliner Kamptaler Terrassen 13, 40 €
Bründlmayer, Kamptal, Austria

***
Green Gazpacho
Lehtisalaatti gazpacho, sitruunatimjamia

Pouilly Fumé de la Loge 15, 30 €
Domaine de la Loge, Loire, France

***

Artichoke
Savustettua maa-artisokkaa, vihreetä parsaa, metsäsienimuhennosta

Pouilly Fumé de la Loge 15, 30 €
Domaine de la Loge, Loire, France

***

Chocolate & Blueberry
Suklaakakkua, mustikkaa

Erdener Treppchen Riesling Auslese 12, 40 €
Andreas Schmitges, Mosel, Austria

 

Varaa pöytä
Alle 10 henkilön pöytävaraukset voi tehdä varausjärjestelmästä
Yli kymmenen hengen ryhmät  myyntipalvelun kautta.
p. 0300 870 882
sales.hiltonhelsinki@hilton.com

Meritorpan suora puhelinnumero on 09 4581 2240