RAVINTOLA MERITORPPA

Ravintola Meritorpan à la carte -lista on täynnä laadukkaista raaka-aineista valmistettuja, skandinaavisia ja rakkaudella tehtyjä annoksia.

Alle kymmenen henkilön varaukset voit tehdä varausjärjestelmästä

MERITORPAN À LA CARTE 

29.3. – 1.4.2024 ravintola on suljettu.
Vista Wine Bar palvelee hotelliasiakkaitamme päivittäin pääsiäisen aikana klo 14.00-21.00. Voimassa on tuolloin Casual menu jonka löydätte alempaa tältä sivulta.

8. – 17.4.2024 ravintola on suljettu.
Arkisin buffetlounas tarjolla Pyöreässä salissa hintaan 35.00 € – pöytävaraukset myyntipalvelun kautta.
Iltaisin hotelliasiakkaitamme palvelee tuolloin Vista Wine Bar, jossa on tarjolla Casual-menu 16.00-21.00

MENUT

Voimassa 4.1.–3.4.2024 (17.4 alkava lista näkyy sivun alaosassa)

MENU LAAJALAHTI 68,50  (Hilton Honors 54,80)
Viinipaketti 50,00

Paistetut pienet blinit, siianmätiä, punasipulia, vuolukermaa
Thanisch berncasteler Riesling kabinett fruchtig, Mosel, Germany

Paistettua härän sisäfileetä & ”shepherds pie”, punaviinissä haudutettua härkää, kyssäkaalia, sipulia
Abadia Retuerta Seleccion Especial, Rioja, Spain

Suklaa-ganache, tummasuklaakakkua, hasselpähkinää, mustaherukkasorbettia
Sauternes Réserve Mouton Cadet, Muscat d’Alexandria, Bordeaux, Ranska

 

MENU KALASTAJATORPPA 57,80  (Hilton Honors 46,20)
Viinipaketti 50,00

Pippurilla maustettua ankanrintafileetä, marinoitua kurpitsaa, sienisoijaa, sieni-duxelles
Joseph Faiveley Bourgogne Pinot Noir, Burgundy, France

Paahdettua kuhaa, kuhadariole, salviavoissa paistettuja gnoccheja, hummerilientä
Laroche 1er Cru Montee de Tonnere, Chablis, France

Appelsiinillä ja kanelilla maustettua kermaa, appelsiinisorbettia
Thanish Bernkasteler Lay Riesling Auslese, Mosel, Germany

 

Menujen viinipaketit ovat 12 cl / 16 cl / 8 cl. Viinipaketit on mahdollista saada myös puolikkaina.

 

STARTERS

BLINIS 19,90
Paistetut pienet blinit, siianmätiä, punasipulia, vuolukermaa
Katkarapu skagenilla 15,70
Sienisalaatilla 13,50

SALMON 15,70
Sokerisuolattua merilohta, punajuurta, kaprista, tilli-hapankermaa, Meritorpan mallasleipää

DUCK 15,70
Pippurilla maustettua ankanrintafileetä, marinoitua kurpitsaa, sienisoijaa, sieni-duxelles

CAULIFLOWER 13,50  (Hilton Honors 12,50)
Kukkakaalihyydyke, merilevää, tryffeli-suolaheinäemulsio

 

MAIN COURSES

STEAK AND ”SHEPHERDS PIE” 37.90
Paistettua härän sisäfileetä, punaviinissä haudutettua härkää, kyssäkaalia, sipulia

REINDEER 29,80
Poronkäristystä, puikulaperunapyreetä, suolakurkkua, puolukkaa

PIKE PERCH 29,80  (Hilton Honors 28,80)
Paahdettua kuhaa, kuhadariole, salviavoissa paistettuja gnoccheja, hummerilientä

TRADITIONAL CREAMY FISH 17,80 / 21,80
Meritorpan kalakeittoa, saaristolaisleipää

BLACK SALSIFY 26,80
Mustajuuririsottoa, mesjuustokroketti, grillattua mustajuurta, lipstikkapistou

 

DESSERTS

GANACHE & BLACK CURRANT 15,80
Suklaa-ganache, tummasuklaakakkua, hasselpähkinää, mustaherukkasorbettia

CREMA CATALANA 14,90
Appelsiinillä ja kanelilla maustettua kermaa, appelsiinisorbettia

VEGAN CHOCOLATE 14,90
Vegaaninen suklaakakku, Romanovin marjoja, mustaherukkasorbettia

SORBET & SPIRIT 10,90
Kauden sorbettia, tilkka viinaa

CHEESE SELECTION 14,70
Juustovalikoima, kauden hilloketta

 

CASUAL MENU

GREEN SALAD 10,90 €
Romainesalaattia, vihanneksia crudites, kirsikkatomaattia, pikkelöityä kurkkua, kurpitsansiemengranolaa, sherry-sipulivinaigrettea

CAESAR SALAD 21,90 / 26,50
Grillattua kananrintafileetä, romainesalaattia, caesarkastiketta, Grana Padano -juustoa, krutonkeja

TRADITIONAL CREAMY FISH 17,80 / 21,80
Meritorpan kalakeittoa, saaristolaisleipää

CHEESE & BACON BURGER 24,70
200 g grillattu kotimainen Angus-pihvi, cheddarjuustoa, rapeaa pekonia, suolakurkkua, romainesalaattia, sipuli-suolakurkku-tomattisalsa, Dijon-aiolia, ranskalaisia perunoita, briossisämpylä

VEGGIE BURGER 20,90
Friteerattu kesäkurpitsa-punajuuri ”patty”, cheddarjuustoa, suolakurkkua, romainesalaattia, sipuli-suolakurkku-tomattisalsa, Dijon-aiolia,, ranskalaisia perunoita, briossisämpylä

”OPEN FACED” CLUB SANDWICH 23,50 €
Grillattua kananrintafileetä, paistettua kananmunaa, rapeaa pekonia, suolakurkkua, romainesalaattia, sipuli-suolakurkku-tomattisalsa, Dijon-aiolia,, ranskalaisia perunoita, focaccialeipää

ICE CREAM & BERRIES 13,20
Vanilja- tai suklaajäätelöä tai marjasorbettia, mehustettuja marjoja

 

 

À LA CARTE 

Voimassa 18.4.–5.6.2024


MENU LAAJALAHTI 68,50€ (Hilton Honors 54,80€)
Viinipaketti 50,00€

Marinoitua kevään valkoista parsaa, Pohjanmeren käsinkuorittuja katkarapuja, hummeri-emulsiota
Dr.H.Thanisch Bernkasteler kabinett fruchtig, Mosel, Germany

Paistettua häränsisäfileetä, kevätsipuli-härkäkroketti, grillattua varhaiskaalia, tryffeli-hollandaise’ta
Chateau Charmes de Kirwan, Bordeaux, France

 Valkosuklaakakkua, haudutettua raparperia, vadelmasherbettiä
Sauternes Réserve Mouton Cadet, Muscat d’Alexandria, Bordeaux, France

 

MENU KALASTAJATORPPA 57,80€ (Hilton Honors 46,20€)
Viinipaketti 50,00€

Marinoitua kevään valkoista parsaa, merilevää, karhunlaukkamoussea
Menade Organic Verdejo, Rueda, Spain

Paistettua kuhaa, kuhadariolea, vihreätä parsaa, suolaheinä-veloutéa
Laroche 1er Cru Montee Tonnere, Chablis, France

Vaniljaparfait, karamellisoitua ananasta, passionhedelmämoussea
Thanish Bernkasteler Lay Riesling Auslese, Mosel, Germany

STARTERS

ASPARAGUS & SKAGEN 15,70 €
Marinoitua kevään valkoista parsaa, Pohjanmeren käsinkuorittuja katkarapuja, hummeri-emulsiota

COLD SMOKED SALMON & BASIL 15,70 €
Tartar kylmäsavustetusta lohesta, avokadoa, pikkelöityä retikkaa, basilikapestoa

IBERICO & WALDORF 15,70 €
Savustettua Iberico-porsaanfilettä, kevätvihanneksia ”Waldorf”, rucolaa

ASPARAGUS & RAMSON 13.50 € (Hilton Honors 12,50€)
Marinoitua kevään valkoista parsaa, merilevää, karhunlaukkamoussea

 

MAIN COURSES

BEEF TENDERLOIN & SPRING CABBAGE 37.90 €
Paistettua häränsisäfileetä, kevätsipuli-härkäkroketti, grillattua varhaiskaalia, tryffeli-hollandaise’ta

BALLOTINE & SORREL 29,80 €
Paistettua kuhaa, kuhadariolea, vihreätä parsaa, suolaheinä-veloutéa

PIKE PERCH & FALSE MOREL 29,80 € (Hilton Honors 28,80)
Paahdettua kuhaa, korvasienimuhennosta, piparjuurta, tilliperunaa

TRADITIONAL CREAMY FISH SOUP 17,80€ / 21,80€
Meritorpan kalakeittoa, saaristolaisleipää

CHAMPAGNE & PEAS 26,80 €
Herneenversorisottoa, grillattua vihreätä parsaa, Champagne beurre blancia

 

DESSERTS

WHITE CHOCOLATE & RHUBARB 15,80€
Valkosuklaakakkua, haudutettua raparperia, vadelmasherbettiä

VANILLA & PINEAPPLE 14,90€
Vaniljaparfait, karamellisoitua ananasta, passionhedelmämoussea 

SORBET & SPIRIT 10,90€
Kauden sorbettia, tilkka viinaa

CHEESE SELECTION 14,70€
Juustovalikoima, kauden hilloketta

 

CASUAL MENU

GREEN SALAD 10,90 €
Romainesalaattia, vihanneksia crudites, kirsikkatomaattia, pikkelöityä kurkkua, kurpitsansiemengranolaa, sherry-sipulivinaigrettea

CAESAR SALAD 21,90 / 26,50
Grillattua kananrintafileetä, romainesalaattia, caesarkastiketta, Grana Padano -juustoa, krutonkeja

TRADITIONAL CREAMY FISH 17,80 / 21,80
Meritorpan kalakeittoa, saaristolaisleipää

CHEESE & BACON BURGER 24,70
200 g grillattu kotimainen Angus-pihvi, cheddarjuustoa, rapeaa pekonia, suolakurkkua, romainesalaattia, sipuli-suolakurkku-tomattisalsa, Dijon-aiolia, ranskalaisia perunoita, briossisämpylä

VEGGIE BURGER 20,90
Friteerattu kesäkurpitsa-punajuuri ”patty”, cheddarjuustoa, suolakurkkua, romainesalaattia, sipuli-suolakurkku-tomattisalsa, Dijon-aiolia,, ranskalaisia perunoita, briossisämpylä

”OPEN FACED” CLUB SANDWICH 23,50 €
Grillattua kananrintafileetä, paistettua kananmunaa, rapeaa pekonia, suolakurkkua, romainesalaattia, sipuli-suolakurkku-tomattisalsa, Dijon-aiolia,, ranskalaisia perunoita, focaccialeipää

ICE CREAM & BERRIES 13,20
Vanilja- tai suklaajäätelöä tai marjasorbettia, mehustettuja marjoja

 

Mikäli teillä on allergioita, kerrottehan niistä tilausta tehdessänne henkilökunnalle.

Ehec bakteeririskin välttämiseksi suosimme lihatuotteiden tarjoilua kypsänä.


Varaukset

Ravintola Meritorppa puh. 050 5520751

Yli kymmenen hengen ryhmät sekä erikoispäivät myyntipalvelun kautta

puh. 09 42455484 | sales.hiltonhelsinki@hilton.comämme.

Mahdolliset pöytätoiveet voitte lisätä pöytävarauksen kohtaan Click to add a special request
Aloita valitsemalla henkilömäärä.

Tee pöytävaraus tästä »