RAVINTOLA MERITORPPA
Ravintola Meritorpan à la carte -lista on täynnä laadukkaista raaka-aineista valmistettuja, skandinaavisia ja rakkaudella tehtyjä annoksia.
Alle kymmenen henkilön varaukset voit tehdä varausjärjestelmästä
MERITORPAN À LA CARTE
29.3. – 1.4.2024 ravintola on suljettu.
Vista Wine Bar palvelee hotelliasiakkaitamme päivittäin pääsiäisen aikana klo 14.00-21.00. Voimassa on tuolloin Casual menu jonka löydätte alempaa tältä sivulta.
8. – 17.4.2024 ravintola on suljettu.
Arkisin buffetlounas tarjolla Pyöreässä salissa hintaan 35.00 € – pöytävaraukset myyntipalvelun kautta.
Iltaisin hotelliasiakkaitamme palvelee tuolloin Vista Wine Bar, jossa on tarjolla Casual-menu 16.00-21.00
MENUT
Voimassa 4.1.–3.4.2024 (17.4 alkava lista näkyy sivun alaosassa)
MENU LAAJALAHTI 68,50 (Hilton Honors 54,80)
Viinipaketti 50,00
Paistetut pienet blinit, siianmätiä, punasipulia, vuolukermaa
Thanisch berncasteler Riesling kabinett fruchtig, Mosel, Germany
Paistettua härän sisäfileetä & ”shepherds pie”, punaviinissä haudutettua härkää, kyssäkaalia, sipulia
Abadia Retuerta Seleccion Especial, Rioja, Spain
Suklaa-ganache, tummasuklaakakkua, hasselpähkinää, mustaherukkasorbettia
Sauternes Réserve Mouton Cadet, Muscat d’Alexandria, Bordeaux, Ranska
MENU KALASTAJATORPPA 57,80 (Hilton Honors 46,20)
Viinipaketti 50,00
Pippurilla maustettua ankanrintafileetä, marinoitua kurpitsaa, sienisoijaa, sieni-duxelles
Joseph Faiveley Bourgogne Pinot Noir, Burgundy, France
Paahdettua kuhaa, kuhadariole, salviavoissa paistettuja gnoccheja, hummerilientä
Laroche 1er Cru Montee de Tonnere, Chablis, France
Appelsiinillä ja kanelilla maustettua kermaa, appelsiinisorbettia
Thanish Bernkasteler Lay Riesling Auslese, Mosel, Germany
Menujen viinipaketit ovat 12 cl / 16 cl / 8 cl. Viinipaketit on mahdollista saada myös puolikkaina.
STARTERS
BLINIS 19,90
Paistetut pienet blinit, siianmätiä, punasipulia, vuolukermaa
Katkarapu skagenilla 15,70
Sienisalaatilla 13,50
SALMON 15,70
Sokerisuolattua merilohta, punajuurta, kaprista, tilli-hapankermaa, Meritorpan mallasleipää
DUCK 15,70
Pippurilla maustettua ankanrintafileetä, marinoitua kurpitsaa, sienisoijaa, sieni-duxelles
CAULIFLOWER 13,50 (Hilton Honors 12,50)
Kukkakaalihyydyke, merilevää, tryffeli-suolaheinäemulsio
MAIN COURSES
STEAK AND ”SHEPHERDS PIE” 37.90
Paistettua härän sisäfileetä, punaviinissä haudutettua härkää, kyssäkaalia, sipulia
REINDEER 29,80
Poronkäristystä, puikulaperunapyreetä, suolakurkkua, puolukkaa
PIKE PERCH 29,80 (Hilton Honors 28,80)
Paahdettua kuhaa, kuhadariole, salviavoissa paistettuja gnoccheja, hummerilientä
TRADITIONAL CREAMY FISH 17,80 / 21,80
Meritorpan kalakeittoa, saaristolaisleipää
BLACK SALSIFY 26,80
Mustajuuririsottoa, mesjuustokroketti, grillattua mustajuurta, lipstikkapistou
DESSERTS
GANACHE & BLACK CURRANT 15,80
Suklaa-ganache, tummasuklaakakkua, hasselpähkinää, mustaherukkasorbettia
CREMA CATALANA 14,90
Appelsiinillä ja kanelilla maustettua kermaa, appelsiinisorbettia
VEGAN CHOCOLATE 14,90
Vegaaninen suklaakakku, Romanovin marjoja, mustaherukkasorbettia
SORBET & SPIRIT 10,90
Kauden sorbettia, tilkka viinaa
CHEESE SELECTION 14,70
Juustovalikoima, kauden hilloketta
CASUAL MENU
GREEN SALAD 10,90 €
Romainesalaattia, vihanneksia crudites, kirsikkatomaattia, pikkelöityä kurkkua, kurpitsansiemengranolaa, sherry-sipulivinaigrettea
CAESAR SALAD 21,90 / 26,50
Grillattua kananrintafileetä, romainesalaattia, caesarkastiketta, Grana Padano -juustoa, krutonkeja
TRADITIONAL CREAMY FISH 17,80 / 21,80
Meritorpan kalakeittoa, saaristolaisleipää
CHEESE & BACON BURGER 24,70
200 g grillattu kotimainen Angus-pihvi, cheddarjuustoa, rapeaa pekonia, suolakurkkua, romainesalaattia, sipuli-suolakurkku-tomattisalsa, Dijon-aiolia, ranskalaisia perunoita, briossisämpylä
VEGGIE BURGER 20,90
Friteerattu kesäkurpitsa-punajuuri ”patty”, cheddarjuustoa, suolakurkkua, romainesalaattia, sipuli-suolakurkku-tomattisalsa, Dijon-aiolia,, ranskalaisia perunoita, briossisämpylä
”OPEN FACED” CLUB SANDWICH 23,50 €
Grillattua kananrintafileetä, paistettua kananmunaa, rapeaa pekonia, suolakurkkua, romainesalaattia, sipuli-suolakurkku-tomattisalsa, Dijon-aiolia,, ranskalaisia perunoita, focaccialeipää
ICE CREAM & BERRIES 13,20
Vanilja- tai suklaajäätelöä tai marjasorbettia, mehustettuja marjoja
À LA CARTE
Voimassa 18.4.–5.6.2024
MENU LAAJALAHTI 68,50€ (Hilton Honors 54,80€)
Viinipaketti 50,00€
Marinoitua kevään valkoista parsaa, Pohjanmeren käsinkuorittuja katkarapuja, hummeri-emulsiota
Dr.H.Thanisch Bernkasteler kabinett fruchtig, Mosel, Germany
Paistettua häränsisäfileetä, kevätsipuli-härkäkroketti, grillattua varhaiskaalia, tryffeli-hollandaise’ta
Chateau Charmes de Kirwan, Bordeaux, France
Valkosuklaakakkua, haudutettua raparperia, vadelmasherbettiä
Sauternes Réserve Mouton Cadet, Muscat d’Alexandria, Bordeaux, France
MENU KALASTAJATORPPA 57,80€ (Hilton Honors 46,20€)
Viinipaketti 50,00€
Marinoitua kevään valkoista parsaa, merilevää, karhunlaukkamoussea
Menade Organic Verdejo, Rueda, Spain
Paistettua kuhaa, kuhadariolea, vihreätä parsaa, suolaheinä-veloutéa
Laroche 1er Cru Montee Tonnere, Chablis, France
Vaniljaparfait, karamellisoitua ananasta, passionhedelmämoussea
Thanish Bernkasteler Lay Riesling Auslese, Mosel, Germany
STARTERS
ASPARAGUS & SKAGEN 15,70 €
Marinoitua kevään valkoista parsaa, Pohjanmeren käsinkuorittuja katkarapuja, hummeri-emulsiota
COLD SMOKED SALMON & BASIL 15,70 €
Tartar kylmäsavustetusta lohesta, avokadoa, pikkelöityä retikkaa, basilikapestoa
IBERICO & WALDORF 15,70 €
Savustettua Iberico-porsaanfilettä, kevätvihanneksia ”Waldorf”, rucolaa
ASPARAGUS & RAMSON 13.50 € (Hilton Honors 12,50€)
Marinoitua kevään valkoista parsaa, merilevää, karhunlaukkamoussea
MAIN COURSES
BEEF TENDERLOIN & SPRING CABBAGE 37.90 €
Paistettua häränsisäfileetä, kevätsipuli-härkäkroketti, grillattua varhaiskaalia, tryffeli-hollandaise’ta
BALLOTINE & SORREL 29,80 €
Paistettua kuhaa, kuhadariolea, vihreätä parsaa, suolaheinä-veloutéa
PIKE PERCH & FALSE MOREL 29,80 € (Hilton Honors 28,80)
Paahdettua kuhaa, korvasienimuhennosta, piparjuurta, tilliperunaa
TRADITIONAL CREAMY FISH SOUP 17,80€ / 21,80€
Meritorpan kalakeittoa, saaristolaisleipää
CHAMPAGNE & PEAS 26,80 €
Herneenversorisottoa, grillattua vihreätä parsaa, Champagne beurre blancia
DESSERTS
WHITE CHOCOLATE & RHUBARB 15,80€
Valkosuklaakakkua, haudutettua raparperia, vadelmasherbettiä
VANILLA & PINEAPPLE 14,90€
Vaniljaparfait, karamellisoitua ananasta, passionhedelmämoussea
SORBET & SPIRIT 10,90€
Kauden sorbettia, tilkka viinaa
CHEESE SELECTION 14,70€
Juustovalikoima, kauden hilloketta
CASUAL MENU
GREEN SALAD 10,90 €
Romainesalaattia, vihanneksia crudites, kirsikkatomaattia, pikkelöityä kurkkua, kurpitsansiemengranolaa, sherry-sipulivinaigrettea
CAESAR SALAD 21,90 / 26,50
Grillattua kananrintafileetä, romainesalaattia, caesarkastiketta, Grana Padano -juustoa, krutonkeja
TRADITIONAL CREAMY FISH 17,80 / 21,80
Meritorpan kalakeittoa, saaristolaisleipää
CHEESE & BACON BURGER 24,70
200 g grillattu kotimainen Angus-pihvi, cheddarjuustoa, rapeaa pekonia, suolakurkkua, romainesalaattia, sipuli-suolakurkku-tomattisalsa, Dijon-aiolia, ranskalaisia perunoita, briossisämpylä
VEGGIE BURGER 20,90
Friteerattu kesäkurpitsa-punajuuri ”patty”, cheddarjuustoa, suolakurkkua, romainesalaattia, sipuli-suolakurkku-tomattisalsa, Dijon-aiolia,, ranskalaisia perunoita, briossisämpylä
”OPEN FACED” CLUB SANDWICH 23,50 €
Grillattua kananrintafileetä, paistettua kananmunaa, rapeaa pekonia, suolakurkkua, romainesalaattia, sipuli-suolakurkku-tomattisalsa, Dijon-aiolia,, ranskalaisia perunoita, focaccialeipää
ICE CREAM & BERRIES 13,20
Vanilja- tai suklaajäätelöä tai marjasorbettia, mehustettuja marjoja
Mikäli teillä on allergioita, kerrottehan niistä tilausta tehdessänne henkilökunnalle.
Ehec bakteeririskin välttämiseksi suosimme lihatuotteiden tarjoilua kypsänä.
Varaukset
Ravintola Meritorppa puh. 050 5520751
Yli kymmenen hengen ryhmät sekä erikoispäivät myyntipalvelun kautta
puh. 09 42455484 | sales.hiltonhelsinki@hilton.comämme.
Mahdolliset pöytätoiveet voitte lisätä pöytävarauksen kohtaan Click to add a special request
Aloita valitsemalla henkilömäärä.