À la Carte

Hilton Helsinki Kalastajatorppa – Ravintola Meritorppa À la Carte

Ravintola Meritorpan à la carte -lista on täynnä laadukkaista raaka-aineista valmistettuja, skandinaavisia ja rakkaudella tehtyjä annoksia.

Alle kymmenen henkilön varaukset voit tehdä varausjärjestelmästä

MERITORPAN À LA CARTE 

À LA CARTE 6.6. – 4.9.2024
A la carte lista on saatavilla seuraavasti:

Maanantaista perjantaihin 12.00-22.00
Lauantaisin 13.00-22.00
Sunnuntaisin myymme ainoastaan Brunssia sekä iltaisin Sunday Casual listan tuotteita

MENUT

MENU LAAJALAHTI 68,50 €
Viinipaketti 50,00 €

Savustettua kuhaa, fenkolia, kurkkua, tilli-kananmunakastiketta
Bründlmayer Grüner Veltliner Fogelsang, Wachau, Austria

Grillattua härkää ”flank steak”, kevätsipulilla maustettua perunaa, viherpippuria, lipstikka-pistou
Abadia Retuerta Selection Especial, DOP Ribera Del Douro, Spain

Jogurttipannacotta, limellä maustettuja mansikoita, basilikagranita
Dr.H.Thanisch Bernkasteler Lay Riesling Auslese, Mosel, Germany

MENU KALASTAJATORPPA 57,80 €
Viinipaketti 50,00 €

Skagen Pohjanmeren käsinkuorituista katkaravuista, Meritorpan mallasleipää
Chateau de Fontaine-Audon Sancerre. Loire, France

Hiillostettu ahventa, porkkanapyreetä, quinoaa, sitruunatimjamivaahtoa
Bründlmayer Grüner Veltliner Fogelsang, Wachau, Austria

Valkosuklaakakkua, marinoitua lakkaa, lakkasherbettiä
Dr.H.Thanisch Bernkasteler Lay Riesling Auslese, Mosel, Germany

Menujen viinipaketit ovat 12 cl / 16 cl / 8 cl. Viinipaketit on mahdollista saada myös puolikkaina.

STARTERS

SHRIMP SKAGEN 15,70 €
Skagen Pohjanmeren käsinkuorituista katkaravuista, Meritorpan mallasleipää

PIKE PERCH & EGG 15,70 €
Savustettua kuhaa, fenkolia, kurkkua, tilli-kananmunakastiketta

CROQUETTE & TOMATO 15,70 €
Härkäkroketti, tomaatti-ragù, Mustaleima emmentaljuustoa

GOLDEN BEET & TRUFFLE 14.50 € (Hilton Honors 13,50 €)
Keltajuuri ”tartar”, pikkelöityjä metsäsieniä, tryffelikreemiä

MAIN COURSES

FLANK STEAK & LOVAGE 37.90 €
Grillattua härkää ”flank steak”, kevätsipulilla maustettua perunaa, viherpippuria, lipstikka-pistou

PERCH & LEMON THYME 29,80 €
Hiillostettu ahventa, porkkanapyreetä, quinoaa, sitruunatimjamivaahtoa

PIKE PERCH & FOREST MUSHROOMS 29,80 € (Hilton Honors 28,80 €)
Paahdettua kuhaa, kauden sienimuhennosta, piparjuurta, tilliperunaa

TRADITIONAL CREAMY FISH SOUP 17,80 € / 21,80 €
Meritorpan kalakeittoa, saaristolaisleipää 

CHAMPAGNE & PEAS 26,80 €
Herneenversorisottoa, herne-kesäkurpitsasalaattia, Champagne beurre blancia

DESSERTS

WHITE CHOCOLATE & CLOUDBERRY 15,80 €
Valkosuklaakakkua, marinoitua lakkaa, lakkasherbettiä

STRAWBERRY & BASIL 14,90 €
Jogurttipannacotta, limellä maustettuja mansikoita, basilikagranita

SORBET & SPIRIT 10,90 €
Kauden sorbettia, tilkka viinaa

CHEESE SELECTION 14,70 €
Juustovalikoima, kauden hilloketta

CASUAL MENU

GREEN SALAD 10,90 €
Romainesalaattia, vihanneksia crudites, kirsikkatomaattia, pikkelöityä kurkkua, quinoaa, tillivinegrettiä
Lisävalinnat:
+++ Grillattu kananfilee 10,00 € / Savustettua lohta 10,00 € / Sitrusmarinoitu feta 5,00 €

CAESAR SALAD 21,90 / 26,50 €
Grillattua kananrintafileetä, romainesalaattia, caesarkastiketta,
Grana Padano juustoa, krutonkeja

TRADITIONAL CREAMY FISH SOUP 17,80 € / 21,80 €
Meritorpan kalakeittoa, saaristolaisleipää

CHEESE & BACON BURGER 24,70 €
200 g grillattu kotimainen Angus-pihvi, cheddarjuustoa, rapeaa pekonia, suolakurkkua, romainesalaattia, suolakurkkua, tomaattia, punasipulia, Dijon-aiolia, ranskalaisia perunoita, briossisämpylä

VEGGIE BURGER 20,90 €
Friteerattu mustapapu-porttobello ”patty”, cheddarjuustoa, suolakurkkua, romainesalaattia, suolakurkkua, tomaattia, punasipulia, Dijon-aiolia,, ranskalaisia perunoita, briossisämpylä

”OPEN FACED” CLUB SANDWICH 23,50 €
Grillattua kananrintafileetä, paistettua kananmunaa, rapeaa pekonia, suolakurkkua,
romainesalaattia, suolakurkkua, tomaattia, punasipulia,
Dijon-aiolia,, ranskalaisia perunoita, focaccialeipää

ICE CREAM & BERRIES 13,20 €
Vanilja- tai suklaajäätelöä tai marjasorbettia, mehustettuja marjoja

Mikäli teillä on allergioita, kerrottehan niistä tilausta tehdessänne henkilökunnalle.

Ehec bakteeririskin välttämiseksi suosimme lihatuotteiden tarjoilua kypsänä.

Varaukset

Ravintola Meritorppa puh. 050 5520751

Yli kymmenen hengen ryhmät sekä erikoispäivät myyntipalvelun kautta

puh. 09 42455484 | sales.hiltonhelsinki@hilton.comämme.

Mahdolliset pöytätoiveet voitte lisätä pöytävarauksen kohtaan Click to add a special request
Aloita valitsemalla henkilömäärä.

Tee pöytävaraus tästä »