Kokoukset

Monipuoliset kokous- ja juhlatilat lähellä Helsingin keskustaa – Hilton Helsinki Strand

Hilton Helsinki Strandin kokoustiloista löydät monipuoliset tilat kokouksiin, tapahtumiin ja juhliin. Kaikkiin tiloihin tulvii luonnonvaloa suurista ikkunoista. Tarjoamme muunneltavat tilat isoihin tai pienempiin kokouksiin tai tapahtumiin. Tyylikäs Ballroom kokouksiin, gaalaillallisille ja cocktailtilaisuuksiin aina 280 hengelle. Hotellissa ilmainen WiFi ja moderni kokousteknologia..

Valitse teille sopiva kokouspaketti tai pyydä myyntipalveluamme räätälöimään tarpeisiinne sopiva tilaisuus. Katso yhteystiedot täältä »

Meet with Purpose

Hilton on kokous- ja tapahtuma-alan edelläkävijä. Meet with Purpose tuottaa vastuullisesti lisäarvoa ja tarjoaa kiireisille varaajille ja tapahtumasuunnittelijoille helposti toteutettavia paketteja, jotka huomioivat terveyden ja hyvinvoinnin ja auttavat heitä saavuttamaan omat yritysvastuutavoitteensa. Kokouksissa ja tapaamisissa ympäristö on huomioitu vastuullisesti, ruoka on lähellä tuotettua ja sesonkien mukaista ja osallistujat saavat lisää energiaa liikunnallisten aktiviteettien sekä rentouttavien taukojen myötä.