Kokoukset

Hilton Helsinki Kalastajatorppa – Kokoukset merenrannalla lähellä Helsingin keskustaa.

Hilton Helsinki Kalastajatorppa tarjoaa tilat, palvelut ja asiantuntemuksen, jolla kokouksesi ja tapahtumasi onnistuvat muutaman hengen johtoryhmän kokouksista isoihin cocktailjuhliin. Kesäisin yksityinen puutarha ja puistoalue sopivat erinomaisesti juhliin, vastaanottoihin ja ulkotapahtumiin. Kokouskeskuksemme suuret salit muuntautuvat moniin tapahtumiin. Pyöreä Sali on legendaarinen ja elegantti paikka juhliin, gaalaillallisille ja vastaanottoihin.

Valitse teille sopiva kokouspaketti tai pyydä myyntipalveluamme räätälöimään tarpeisiinne sopiva tilaisuus. Katso yhteystiedot täältä »

Meet with Purpose

Hilton on kokous- ja tapahtuma-alan edelläkävijä. Meet with Purpose tuottaa vastuullisesti lisäarvoa ja tarjoaa kiireisille varaajille ja tapahtumasuunnittelijoille helposti toteutettavia paketteja, jotka huomioivat terveyden ja hyvinvoinnin ja auttavat heitä saavuttamaan omat yritysvastuutavoitteensa. Kokouksissa ja tapaamisissa ympäristö on huomioitu vastuullisesti, ruoka on lähellä tuotettua ja sesonkien mukaista ja osallistujat saavat lisää energiaa liikunnallisten aktiviteettien sekä rentouttavien taukojen myötä.