Kokoukset

Hilton Helsinki Airport – kansainvälisen tason kokoushotelli Helsinki-Vantaa lentokentän vieressä

Kokoukset – Hilton Helsinki Airport

Aitoja kohtaamisia on odotettu ja vihdoin on aika kokoontua yhteen – ihan kasvotusten! Kokouspäivän päälle vaihdetaan tarinat ja epävirallisemmat kuulumiset – viihdytään yhdessä ja herkutellaan valmiiksi katetun pöydän äärellä.

Hilton Helsinki Airport -hotellin sijainti vain lyhyen kävelymatkan päässä lentokenttäterminaalista tarjoaa kokousjärjestäjälle erinomaisia vaihtoehtoja kokouksiin, konferensseihin ja muihin tilaisuuksiin kun vieraat saapuvat Helsinkiin esimerkiksi lentäen. Hotellin 12 monipuolista kokoustilaa sijaitsevat kätevästi sisääntulokerroksessa. Ballroom-tiloihimme mahtuu 330 henkeä kokouksiin ja cocktailtilaisuuksiin sekä 250 henkeä istuvaan illalliseen pyöreissä pöydissä. Tila sopii jopa autolanseerauksiin. Ilmainen Wifi kaikissa tiloissa.

Valitse teille sopiva kokouspaketti tai pyydä myyntipalveluamme räätälöimään tarpeisiinne sopiva tilaisuus. Katso yhteystiedot täältä »

Meet with Purpose

Hilton on kokous- ja tapahtuma-alan edelläkävijä. Meet with Purpose tuottaa vastuullisesti lisäarvoa ja tarjoaa kiireisille varaajille ja tapahtumasuunnittelijoille helposti toteutettavia paketteja, jotka huomioivat terveyden ja hyvinvoinnin ja auttavat heitä saavuttamaan omat yritysvastuutavoitteensa. Kokouksissa ja tapaamisissa ympäristö on huomioitu vastuullisesti, ruoka on lähellä tuotettua ja sesonkien mukaista ja osallistujat saavat lisää energiaa liikunnallisten aktiviteettien sekä rentouttavien taukojen myötä.