Hilton Helsinki Strand hotelli

Tasokas
Helsinki hotelli
Hakaniemessä
merenrannalla.

Hilton Helsinki Strand

Hilton Helsinki Strand on aina ollut silta kaupunkielämän ja rennon merenrantatunnelman välillä. Kaikki kaupungin palvelut ovat lähellä ja hotelli on helposti tavoitettavissa. Hilton Helsinki Strand tarjoaa asiantuntemuksen ja tilat, joiden myötä kokoukset, juhlat ja muut tapahtumat ovat taattu menestys.

Tutustu tästä hotellin tiloihin 360-esityksen avulla

Osta lahjakortit hotelliimme nyt helposti. Maksettuasi ostoksen saat lahjakortin sähköpostiisi.

Joutsenmerkki – Nordic Swan Ecolabel

Joutsenmerkki takaa, että hotellissa muun muassa tarjotaan runsaasti kasvisruokia ja luomutuotteita, suositaan ympäristömerkittyjä tuotteita ja palveluita, pidetään energian- ja vedenkulutus alhaisena sekä lajitellaan ja vähennetään jätteiden määrää.

Hilton Helsinki Airport ja Hilton Helsinki Strand ovat jo usean vuoden kantaneet ylpeänä Joutsenmerkki-tunnusta osoituksena tekemisistään vastuullisen matkailun puolesta.

Travel with Purpose

Samaan aikaan kun Hilton kasvaa, se pyrkii myös vähentämään ympäristöjalanjälkeään Travel with Purpose ohjelman avulla.

Travel with Purpose -ohjelmalla Hilton edistää kestävää matkailua maailmanlaajuisesti. Hilton on sitoutunut kaksinkertaistamaan investoinnit sosiaaliseen vaikutukseen sekä puolittamaan ympäristövaikutuksensa vuoteen 2030 mennessä. Ympäristö- ja sosiaalivaikutuksiamme seurataan säännöllisesti jokaisessa Hiltonin hotellissa LightStayn-hallintajärjestelmän kautta.