Lahjakortit

Osta Hilton lahjakortit nyt helposti suoraan netistä.

Anna lahjaksi hyvää mieltä ja hemmottelua! Olit sitten hakemassa suurenmoista elämyslahjaa, ylellistä merkkipäivälahjaa tai haluat palkita ja huomioida yrityksesi henkilökuntaa, lahjakortti on aina nappivalinta. Loistava lahja myös hänelle, jolla jo ehkä on kaikkea! Lahjakortti on aineeton elämyslahja pienessä paketissa, joka ilahduttaa saajaansa varmasti.

Osta Hilton lahjakortit nyt helposti

Valitse mieluinen lahjakortti. Voit nyt ostaa Hilton lahjakortit kätevästi netissä! Maksettuasi ostoksen saat lahjakortin sähköpostiisi. Lahjakortti lähetetään osoitteesta giftvoucher@scandichotels.com. *

HOTELLILAHJAKORTIT

  • Standard-huone lahjakortti 120 €
  • Deluxe-huone lahjakortti 170 €

Lahjakortti sisältää yhden yön majoituksen kahdelle, monipuolisen buffetaamiaisen sekä hotellisaunan ja kuntosalin käytön valitussa Hilton-hotellissa Suomessa. Majoituslahjakorttimme ovat voimassa 12 kuukautta.

ARVOLAHJAKORTTI

Lahjakorttikaupastamme voit ostaa myös arvolahjakortteja haluamallesi rahasummalle alk. 20 €. Arvolahjakortti käy maksuksi Hilton-hotelleissa sekä niiden ravintoloissa Suomessa.

RAVINTOLALAHJAKORTTI

Lahjakorttikaupastamme voit ostaa myös valmiita lahjakortteja ravintolamenuille tai aamiaiselle. Ravintolalahjakortti käy maksuksi Hilton-hotellien ravintoloissa Suomessa.

Valitse näistä sopiva

  • Aamiaislahjakortti
  • Meritorpan brunssilahjakortti
  • Bro pizzalahjakortti
  • 2 ruokalajin illallinen
  • 3 ruokalajin illallinen

OSTA LAHJAKORTTEJA YRITYKSELLE

Muista yhteistyökumppaneita ja asiakkaita tai palkitse henkilökunta Hilton-lahjakortilla.

Lahjakortit yritykselle

VARAA LAHJAKORTTIMAJOITUS

Lahjakorttivarauksen voit tehdä lahjakortissa mainitun ohjeen mukaisesti. Huomioithan, että lahjakortilla maksettavia huoneita on saatavilla rajoitetusti. Varsinkin tapahtumien aikaan hotellit ovat usein hyvin kysyttyjä ja saatavuus on rajoitettua.