Tilaisuudet

Hilton Helsinki Kalastajatorppa – Tilaisuudet ja tapahtumat

Hilton Helsinki Kalastajatorppa on tunnettu juhlatilaisuuksien pitopaikka. Loistavat puitteet suuriin ja pieniin tapahtumiin yhdistettynä ensiluokkaisella ravintolapalveluilla saa vaativimmankin juhlavieraan nauttimaan. Hotellin puistoalue tarjoaa mahdollisuudet ulkotapahtumiin ja puutarhajuhliin.

Hilton Helsinki Kalastajatorpalla voit valita monista vaihtoehdoista sopivan pöytiintarjoiltavan menun tai buffetin tilaisuuteesi. Menuvaihtoehdoista voi valita kolmen, neljän tai viiden ruokalajin kokonaisuuden tilaisuutesi luonteen tai budjetin mukaan. Teemabuffetit sisältävät alkuruoka- ja jälkiruokabuffetit sekä yhden valinnaisen pääruoan. Viiniasiantuntijamme on valinnut suositusviinit.

Ruokahävikin mimimoiminen

Kestävä kehitys on ollut toiminnan ohjenuorana Hilton-hotelleissa jo vuosia. Monien sisäisten toimintatapojen lisäksi ruokahävikin vähentämiseen kiinnitetään suurta huomiota. Ruokahävikin minimoimisen avulla hotelliketju haluaa omalta osaltaan tehdä parhaansa kestävän ruokajärjestelmän aikaansaamiseksi.

Ruokahävikin ja biojätteen määrää on hotelleissamme seurattu ja vähennetty systemaattisesti usean vuoden ajan ammattimaisella suunnittelulla ja henkilökunnan perehdyttämisellä. Buffettarjoilujen osalta on onnistuttu vähentämään hävikkiä myös esillepanolla, muun muassa oikea-aikaisella tarjoiluilla sekä tarjoiluastioiden kokoa optimoimalla.