Hilton Helsinki Airport hotelli

Hilton Helsinki Airport on tasokas täyden palvelun hotelli Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Hilton Helsinki Airport

Kansainvälisiä kohtaamisia lentokentällä jo yli 10 vuoden ajan. Hotellimme on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä lentokenttäterminaalista. Saavu helposti omalla autolla, junalla tai bussilla. Hilton Helsinki Airport kokoaa tapaamiseen läheltä ja kaukaa. Monipuoliset tilat laadukkaisiin yöpymisiin, kokouksiin, tapahtumiin ja juhliin.

Joutsenmerkki – Nordic Swan Ecolabel

Joutsenmerkki takaa, että hotellissa muun muassa tarjotaan runsaasti kasvisruokia ja luomutuotteita, suositaan ympäristömerkittyjä tuotteita ja palveluita, pidetään energian- ja vedenkulutus alhaisena sekä lajitellaan ja vähennetään jätteiden määrää.

Hilton Helsinki Airport ja Hilton Helsinki Strand ovat jo usean vuoden kantaneet ylpeänä Joutsenmerkki-tunnusta osoituksena tekemisistään vastuullisen matkailun puolesta.

Travel with Purpose

Samaan aikaan kun Hilton kasvaa, se pyrkii myös vähentämään ympäristöjalanjälkeään Travel with Purpose ohjelman avulla.

Travel with Purpose -ohjelmalla Hilton edistää kestävää matkailua maailmanlaajuisesti. Hilton on sitoutunut kaksinkertaistamaan investoinnit sosiaaliseen vaikutukseen sekä puolittamaan ympäristövaikutuksensa vuoteen 2030 mennessä. Ympäristö- ja sosiaalivaikutuksiamme seurataan säännöllisesti jokaisessa Hiltonin hotellissa LightStayn-hallintajärjestelmän kautta.