Kokoustilat

Hilton Helsinki Airport tarjoaa useita muunneltavia kokoustiloja.

Hilton Helsinki Airportin kokoustilat sijaitsevat kätevästi hotellin katutasossa ja hotellissa on useita muunneltavia kokoustiloja. Myös kokousaula sopii mainiosti vaikka autolanseerauksiin.

  • Erilaisiin tarpeisiin. Meiltä löytyvät toimivat ja sopivat tilat niin pieniin kuin suuriinkin kokouksiin, jopa 330 henkilön tapahtumiin. Ja trendikäs hybriditapahtuma voi kasvattaa osallistujamäärää entisestään.
  • Helppoa ja vaivatonta. Ammattitaitoiset kokousasiantuntijamme ovat apunanne ja räätälöivät teille sopivan tilaisuuden kokouspaketteineen, oheisohjelmineen – turvallisuus huomioiden.
  • Inspiroivaa. Monipuoliset kokoustilat ja upeat luovat tarjoilut erikoisruokavalioineen varmistavat tilaisuuden onnistumisen.
  • Digitaalista niin halutessanne. Hotellissamme järjestyvät ratkaisut myös tilaisuutesi digitaalisiin tarpeisiin – pieniin ja suuriin. Tapahtuma voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan ja itse toteutus on avullamme helppoa.

Valitse teille sopiva kokoustila tai pyydä myyntipalveluamme räätälöimään tarpeisiinne sopiva tilaisuus. Katso yhteystiedot täältä »