4event aktiviteetit

Hilton Helsinki Kalastajatorppa – Virkistystä kokouspäivään 4eventin kanssa

Virkistystä kokouspäivään 4eventin kanssa

Yhteistyössä 4eventin tapahtuma- ja hyvinvointialan asiantuntijoiden kanssa toteutamme mielenkiintoisia ja aktivoivia oheisohjelmia kokouspäivään. Monipuolisista osaajista ja kumppanuusyrityksistä koostuva Happiness-verkosto on toteuttanut elämyksiä jo yli 20 vuotta. Onnellisemman elämän asialla!

Kysy lisää myyntipalvelustamme! Katso yhteystiedot täältä »

12 matkakohdetta omaan vireyteen

Kuinka monena päivänä viikossa tunnet itsesi energiseksi ja levänneeksi? Saatat ajatella, että vain hyvät yöunet ja aamukahvi pohjustavat hyvinvoivan päivän.

Näin ei kuitenkaan ole. Kokemus vireydestä on omaa elämänasennetta peilaava mittari ja yhteydessä laajempaan elämänlaatuun. Vireysmatkalle osallistumalla opit, mitkä 12 tekijää vaikuttavat eniten aamun, työpäivän ja vapaa-ajan energisyyteen. Oppaana matkalla toimii yhteistyökumppanimme koulutettu 4eventin hyvinvointivalmentaja.

 • Aika: 1-2 h
 • Henkilömäärä: 10-1000

Take a break -taukojumppa

Virkistävä ja energisoiva tauko
Taukojumppa tarjoaa piristävän rentoutumishetken keskellä kokouspäivää. Hyvin suunniteltu tauko antaa energiaa, lisää tehokkuutta ja kohentaa vireystilaa.

4event-hyvinvointivalmentajan ohjaama taukojumppa sopii loistavasti kokouspäivää tauottavaksi ja virkistäväksi ohjelmaksi. Aktiivinen tauko ja mukava loppurentoutus saa veren kiertämään ja ajatuksen juoksemaan. Ohjelma voidaan toteuttaa kokoustilassa ilman erityisjärjestelyjä.

 • Aika: 20-30 min
 • Henkilömäärä: 10-100

Talviolympialaiset

Talviolympialaisissa kisaillaan pienjoukkueissa rennosti hauskaa pitäen. Monipuoliset lajit antavat jokaiselle onnistumisen elämyksiä ja raikkaan talvipäivän riemua.

Kun olympiatuli on sytytetty, alkaa leikkimielinen kilvoittelu esimerkiksi rattikelkkailussa, ampuma-tandemhiihdossa, alppicurlingissa, lumiviestissä ja puuteripallossa. Juhlatunnelmaa luovat kuumat juomat, liehuvat liput, innostava musiikki, valaistut toimintapisteet, ulkotulet ja 4eventin asiantuntevat valmentajat. Paras joukkue palkitaan lopuksi olympiaseppeleillä.

 • Aika: 1 1/2-2 h
 • Henkilömäärä: 10-200

Pikkujoulukauden hauskimmat ohjelmat

Vietä hauskat, huolettomat pikkujoulut ilman järjestelystressiä. Tutustu yhteistyökumppanimme 4Eventin valikoimaan ja varmista paremmat pikkujoulut hauskalla ohjelmalla.

Suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus, ota yhteyttä myyntipalveluumme! Katso yhteystiedot täältä »

AKTIVITEETTEJA

Christmas swings ja jouluinen musavisa

Hauska ja viihdyttävä ammattimuusikoiden johdolla toteutettava Interaktiivinen ohjelma, joka sopii hyvin kaikenkokoisiin tilaisuuksiin.

Vaudikkaassa Christmas Swings -konsertissa Vallu Lukka laulaa Groove President -yhtyeensä säestyksellä rakastetuimpia amerikkalaisia joululauluja.

Ohjelman täydentää osallistujia aktivoiva pöytäkunnittain leikkimielisenä kilpailuna toteutettava Jouluinen liveband musavisa, jossa historia ja musiikkitietämys on valttia ja innokkaimmat pääsevät halutessaan myös itse esiintymään.

 • Aika: 60–90 min

LiveBand Musavisa

Interaktiivisten ohjelmien ja musiikin ystävien varma suosikki yhteiseen illanviettoon, jossa käydään kattavasti läpi musiikin eri osa-alueita erinomaisen livebändin johdolla. Juonnettu visailu saa yleisössä aikaan aidon kisatunnelman ikään katsomatta.

LiveBand-musavisa voidaan toteuttaa esimerkiksi pöytäkunnittain tai yleisöstä pyydettyjen kilpailijoiden muodostamien joukkueiden välillä.

 • Aika: 60–120 min

LiveBand Karaoke

Yritystapahtumien ehdoton suosikkiohjelma, joka yhdistää karaoken ja huikean livebändin. Tutustu yli 100 lauluvaihtoehtoon etukäteen ja varmista haluttu sävellälaji ennen estradille astumista. LiveBand -karaoke takaa loistavan illanvieton ja ryhmähengen nostatuksen aivan uudelle tasolle.

 • Aika: 60–120 min

Joululyhtyturnaus

Vauhdikas ulkoilmatapahtuma, jossa kisataan joukkueiden paremmuudesta mm. lumikenkäviestissä, potkukelkkojen kiihdytyskilpailussa, lumipallojen tarkkuusheitossa ja hauskassa lumi 3-ottelussa. Nyt uutuuslajina mukana myös alppicurling.

 • Aika: 60–90 min

Petterin Pirteä Pikkujoulukisailu

Hauska kisailu, jonka lajeiksi voit valita monipuolisesta valikoimasta omat suosikkisi. Miltä kuulostaisi laserammunta, lämärikisa tai sisäcurling? Tunnelman virittävät somistettu peliareena, iloiset ohjaajat sekä joulumusiikki. Kisan päätteeksi pidetään palkintojen jako.

 • Aika: 60–90 min

Hyvinvointipikkujoulut

Koko henkilöstön vireyttä ja terveyttä edistävä ohjelma, joka rakentuu suositun 4event Vireyskirjan ympärille, Poimi maistiaisia eri hyvinvointiteemoista tai tutustu kerralla koko tarjontaan ammattitaitoisten hyvinvointivalmentajien kanssa.

 • Aika: 60–90 min

Pukin Tietovisa

Hauska ja nauruhermoja kutkuttava ohjelma, jossa aika ja nokkeluus ratkaisevat. Visassa esitetään haastavia jouluaiheisia tehtäviä kysymyksin ja sävelin.

 • Aika: 30–60 min

Korvatunturin Joulumysteeri

Pikkujoulukauden uutuusohjelma, jossa ratkaistaan joulumysteerin arvoitus pienjoukkueissa ja pelastetaan kaikkien kilttien lasten joulu. Soveltuu jopa 1 000 hengen ryhmille.

 • Aika: 45–60 min

Christmas Mash Machine

Hauska ohjelma, jossa osallistujat toimivat itse illan DJ:na luoden uutta ja uniikkia musiikkia. Soittajat voivat vaihtua helposti ja nopeasti, sillä soitto tapahtuu asettamalla ja siirtämällä valopöydällä olevia palikoita. Ohjelma voidaan helposti räätälöidä valojen ja logojen avulla sopimaan yrityksen brändiin.

 • Aika: koko ilta

Korvatunturin katastrofi

Pikkujoulukauden haastavin mysteeripeli, jossa osallistujat yrittävät pelastaa lasten iloisen joulumielen. Osallistujilla on vain 60 minuuttia aikaa murtaa turvasalkun koodi ja pelastaa joulu. Soveltuu jopa 1 000 hengen ryhmille.

 • Aika: max. 60 min