Kanta-asiakkuus

Hilton Honors -jäsenenä saat hotelleissamme huippuetuja.

Hilton Honors -jäsenenä saat eksklusiivisia etuja yöpyessäsi jossakin yli 7 000 hotellistamme ympäri maailmaa. Meillä on upeita lomakeskuksia, ylellisiä hotelleja sekä boutique-hotelleja. Ja mikä parasta, liittyminen on ilmaista!

Hilton Honors -ohjelma

Ansaitse pisteitä yöpymisistä ja käytä ne ilmaisiin öihin, matkusta eksklusiivisilla kumppaneillamme ja paljon muuta. Hilton Honors -jäsenet säästävät majoitushinnoista jopa -15 %, kun varaat suoraan Hilton-hotellien varausjärjestelmästä. Samalla voit säästä joustavissa hinnoissamme, joissa on maksuton 24 tunnin peruutus.

Liity mukaan Hilton Honors -jäseneksi. Edut alkavat heti, kun liityt ohjelmaan.

Hilton Event Planner -ohjelma

Hilton-hotellien EVENT PLANNER -ohjelma tarjoaa Honors-pistejärjestelmästä bonuspisteitä myös varaajalle. Järjestitpä sitten kokouksia, häitä, konferensseja tai muita erityistilaisuuksia, niiden järjestäminen Hiltonissa on nyt entistäkin kannattavampaa.

Ansaitse nyt kaksi pistettä per maksettu euro/dollari

Hilton Honors Event Planner -ohjelman avulla, voit nyt ansaita kaksi (2) pistettä jokaista US-dollaria/euroa kohden tilaisuutenne laskulla.

Pisteitä kertyy kaikista ehdot täyttävistä tilaisuuksista ohjelmassa mukana olevissa Hilton-hotelleissa. Hilton Honors Event Planner -ohjelma on saatavilla kaikille yrityksensä puolesta huoneita tai tapahtumia varaaville henkilöille, jotka varaavat pisteisiin oikeuttavan tilaisuuden. Event Planner -ohjelmaan osallistuminen edellyttää Hilton Honors -jäsenyyttä. Lue lisää täältä.

Hyödynnä varaajaetuja ota yhteyttä hotelliemme myyntipalveluun soittamalla numeroon 0300 870 882 tai lähetä sähköpostia sales.hiltonhelsinki@hilton.com ja me kerromme lisää!

Ohjelman täydelliset ehdot löytyvät HiltonHonors.com/Terms -sivustolla.