ILTAPAKETTI

Iltakokouksen osallistujamäärä vähintään 10 henkilöä.

Yhdistä kokous ja illanvietto. Herkullinen buffetruokailu kokoaa ryhmäsi saman pöydän ääreen. Tarjoilut vaihtuvat päivittäin. Päiväkohtaiset tarjoilut saat myyntipalvelustamme.

BUFFETRUOKAILU
Helppo buffettarjoilu mahdollistaa pienemmille ryhmille tehokkaan ja joustavan tarjoiluvaihtoehdon. Tarjoilut tuodaan kokoustilaan tai sen välittömään läheisyyteen sovittuna aikana.

ERIKOISRUOKAVALIOT
Erikoisruokavaliot, kuten laktoositon, maidoton sekä gluteeniton, ovat huomioitu ja merkitty kaikissa tarjoiluissamme. Olemme panostaneet kokoustarjoiluissamme myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoihin. Muista mahdollista ruoka-ainerajoitteista pyydämme ilmoittamaan ennakkoon.

THOREAU VESI
Meet with Purpose kokouskonseptimme mukaisesti, tarjoamme puhdasta suomalaista vettä kokoustiloissamme ja ravintoloissamme. Thoreau vesi on ympäristöystävällinen vesijärjestelmä joka tarjoaa raikastettua ja paikallisesti suodatettua vettä. Vesi tarjoillaan valinnan mukaan joko hiilihapotettuna tai ilman. Tämän johdosta pystymme vähentämään muovipullojen käyttöä ravintoloissamme.

TILA JA TEKNIIKKA

Kokoustila (klo 17.30–23)
Valkokangas ja fläppitaulu
Videotykki
Muistilehtiöt ja kynät sivupöydällä
Maksuton Wi-Fi yhteys
Business Centerin käyttö
Pysäköinti tilaisuuden isännälle/emännälle
Naulakkopalvelu

Kahvia, teetä ja jäävettä tarjolla koko illan.

Hotelli pidättää oikeuden kokouspaketin kahvi- ja lounastarjoilumuutoksiin
sekä tarjoilupaikkoihin henkilömäärästä riippuen.

 

Tilaa Hilton-uutiskirje