KOKOUSPÄIVÄ ALLE 10 HENGELLE

Kun tarvitset tilaa kokoontumiseen alle 10 hengen ryhmälle herkullisten kokoustarjoiluiden kera. Kokoustarjoilut vaihtuvat päivittäin. Päiväkohtaiset tarjoilut saat myyntipalvelustamme.

START STRONG Morning Break
Aamunne alkaa kokoustilan läheisyyteen katetulla raikkaalla START STRONG -aamutarjoilulla, josta löytyy täytettyjä leipiä tai bageleita, leipä- ja leikkelevalikoima, tuorepuuroa, chiavanukasta ja talon granolaa. Myös hedelmät, smoothie ja terveysmehu tuovat energiaa aamuun. Juomina lisäksi Reilun kaupan luomukahvia/teetä ja appelsiinimehua.

LOUNASBUFFET
Suosituin ja monipuolisin lounastarjoilumme. Runsaasta buffetvalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin omien mieltymysten mukaan. Tarjoamme tuoreita, paikallisia ja sesongin mukaisia ruokalajeja. Lounasbuffetissa on tarjolla runsas kalapöytä, raikas Green Market –kasvistori sekä Carving Station, jossa keittiömestari on paikalla leikkaamassa lihaa.

STAY STRONG Afternoon Break
Kokousvirettä iltapäivällä pitää yllä terveellinen ja raikas  STAY STRONG -tarjoilu. Tarjolla on terveellisiä välipaloja, virkistäviä juomia ja makeita herkkuja sekä Reilun kaupan luomukahvia ja laaja teevalikoima.

ERIKOISRUOKAVALIOT
Erikoisruokavaliot, kuten laktoositon, maidoton sekä gluteeniton, ovat huomioitu ja merkitty kaikissa tarjoiluissamme. Olemme panostaneet kokoustarjoiluissamme myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoihin. Muista mahdollista ruoka-ainerajoitteista pyydämme ilmoittamaan ennakkoon.

THOREAU VESI
Meet with Purpose kokouskonseptimme mukaisesti, tarjoamme puhdasta suomalaista vettä kokoustiloissamme ja ravintoloissamme. Thoreau vesi on ympäristöystävällinen vesijärjestelmä joka tarjoaa raikastettua ja paikallisesti suodatettua vettä. Vesi tarjoillaan valinnan mukaan joko hiilihapotettuna tai ilman. Tämän johdosta pystymme vähentämään muovipullojen käyttöä ravintoloissamme.

Kokoustilasta veloitetaan erillinen tilavuokra.

Hotelli pidättää oikeuden kokouspaketin kahvi- ja lounastarjoilumuutoksiin
sekä tarjoilupaikkoihin henkilömäärästä riippuen.

 

Tilaa Hilton-uutiskirje