Vappu 2019 Kalastajatorpalla

Fiskiksen Vappu on jo käsite!
Kalastajatorpan salit täyttyvät iloisista vappujuhlijoista. Tervetuloa juhlimaan kanssamme!

MERISALIN VAPPUBUFFET
Koko perheen vappulounas, lapsille on oma buffetpöytä ja valvottu leikkitila. Buffetpöydät notkuvat keväisiä makuja – salaatteja, runsas valikoima kalaisia herkkuja ja liharuokia sekä suussa sulavia jälkiruokia.

Kattaus klo 12.00–17.00
Aikuiset 80 €
Lapset 13–16 v. 40 €, lapset 5–12 v. 33 € ja alle 5-vuotiaat veloituksetta

Tutustu menuun tästä.

OCEANAN VAPPUBRUNSSI
DJ tahdittaa päivää ravintola Oceanassa klo 12.00–17.00.

Kattaus klo 12.30–16.00
Aikuiset 52 €
Lapset 5–12 v. 26 € ja alle 5-vuotiaat veloituksetta

Tutustu menuun tästä.

MERITORPAN VAPPULOUNAS
Tervetuloa viettämään iloista kolmen ruokalajin lounasta vappupäivänä.
Valitse alkupalat runsaasta alkuruokapöydästä, valitse pöytään tarjoiltava pääruoka ja päätä ateria jälkiruokabuffetin herkkuihin.

Valitse kolmesta kattauksesta klo 11, 14 ja 17.
Hinta aikuinen 59 € / hlö
Lapset 5–12 v. 29,50 € ja alle 5-vuotiaat veloituksetta

Tutustu menuun tästä.

KALASTAJATORPAN PERINTEINEN VAPPULOUNAS
Pyöreä Sali, Siirtomaasalit, Keltainen sali ja Vanha Torppa

TÄYTEEN VARATTU
Peruutuspaikkoja voi tiedustella p. 09 42722 535 tai sales.hiltonhelsinki@hilton.com

Kalastajatorpan suosittu pöytiintarjoiltu vappulounas, joka kokoaa perheet ja ystävät yhteen. Lounas katetaan neljään saliin vappupäivänä 1.5. Orkesteri Pyöreässä salissa ja Siirtomaasalissa.

Kattausaika klo 12.00–17.00.
Aikuiset 80 €/hlö
Lapset 13-16 v. 40 €, lapset 5–12 v. 33 € ja alle 5-vuotiaat veloituksetta.
Lapsille oma menu sekä valvottu leikkihuone.

Tutustu menuun tästä.

Ravintola BROn vappubrunssi 1.5.

Hilton Helsinki Strandissa vappua juhlistetaan vappubrunssin merkeissä ravintola BRO:ssa.

Brunssipöydässä runsas green- ja fish market. Kokki on tarjoilemassa päivän lämpimiä ruokia ja aterian kruunaa jälkiruokapöydän herkut. Tervetuloa juhlimaan kanssamme vappupäivää!

Keskiviikkona 1.5.2019
Kattaukset klo 12 ja 15
Hinta 46 € / aikuiset, lapset 5–12 v. 23 € ja alle 5 v. veloituksetta

Tutustu menuun tästä.

 

Juhlista äitiä sunnuntaina 12.5.2019

ÄITIENPÄIVÄ RAVINTOLA BRO:SSA

Juhlista äitiä herkullisella lounaalla Ravintola BROssa.

Aloita runsaan alkuruokapöydän herkuilla, valitsemasi pääruoka tarjoillaan pöytään ja aterian päättää jälkiruokapöydän makeat palat.

Kattaukset klo 12.00 ja 15.00
Hinta 59 € / aikuinen
lapset 5–12 v. 20 € ja lapset alle 5 v. veloituksetta

Tutustu menuun tästä.

ÄITIENPÄIVÄLOUNAS RAVINTOLA MERITORPASSA

Juhlista äitiä kolmen ruokalajin lounaalla Ravintola Meritorpassa upeiden näköalojen äärellä. Lapsille katetaan oma buffet.

Tarjoamme kolme kattausta klo 11, 14 ja 17.
Hinta 65 € / aikuinen
Lapset 5–12 v. 20 € ja alle 5-vuotiaat veloituksetta.

Tutustu menuun tästä.

ÄITIENPÄIVÄBUFFET SIIRTOMAASALISSA

Tervetuloa juhlistamaan äitiä sunnuntaina 12.5.2019 Kalastajatorpan Siirtomaasaliin!

Buffet katettuna klo 12.00–16.00
Hinta 68 € / aikuinen
Lapset 5–12 v. 31 € ja alle 5-vuotiaat veloituksetta. Lapsille katetaan oma buffet.

Tutustu menuun tästä.

Hilton 100-vuotisjuhlavuoden menu

Hilton juhlii tänä vuonna 100-vuotisjuhlapäiväänsä ja sen kunniaksi olemme suunnitelleet ryhmille tarkoitetun herkullisen juhlavuoden menun.

Menu on voimassa vuoden 2019 loppuun ja tarjoillaan minimissään 10 henkilölle.

Hilton 100 -vuotismenupaketti

Valintasi mukaan joko neljän tai viiden ruokalajin menu sisältäen viinipaketin
4 – 100 € / 5 – 105 €

Sokerisuolattua lohta, pikkelöityä kurkkua ja piparjuurismetanaa G, L
Rapukeittoa ja fenkolivaahtoa G, L
Pippuroitu häränfileepihvi, madeiralientä ja herkkutatteja G, L
Pientilajuustoja, rosmariini-puolukkahunajaa ja näkkileipää
Suklaafondant, pistaasivaahtoa ja hillottua vadelmaa L

Viinipaketti 
Sisältää 10 cl shampanjaa, 16 cl valko- ja punaviiniä
Saatavana myös alkoholittomilla viineillä
Besserat de Bellefon Grande Tradition Brut, France
Deiss Alsace Blanc, Marcel Deiss, AC Alsace, France 
Peter Lehmann Portrait Cabernet Sauvignon, Australia

Kysy lisää p. 0300 870 882
sales.hiltonhelsinki@hilton.com

Ravintola Gui:n à la carte -lista on uudistunut 13.2.2019

Tervetuloa maistamaan esimerkiksi Gui Menu, jossa alkupalaksi tarjoillaan porocarpaccio puolukkamajoneesin sekä palsternakan kera. Pääruuaksi on grillattua nieriää ja kokonaisuuden kruunaa lopuksi raikas suklaamousse pistaasipähkinän ja appelsiinin kanssa.

Tutustu uudistuneeseen listaan tästä.

Ravintola BROn à la carte -lista on uudistunut 6.2.2019

Lista on voimassa 15.5. asti. Uudella listalla yhdistyy herkullisella tavalla paikallisuus sekä kansainvälisyys.

Suomalaisuutta edustaa jo suosikiksi muodotunut poron ulkofilee, jota tarjoillaan vuoden ympäri. Paahdettu siika yhdessä grillatun scampin sekä mustekalan kanssa on oikea makuelämys. Jälkiruoaksi maistuu esimerkiksi crème brûlée puolukkasorbetilla ja mustikkakastikkeella.

Tutustu uudistuneeseen listaan tästä.

Meritorpan à la carte -lista on uudistunut 23.1.2019

Tule maistamaan esimerkiksi Chef’s Menu, joka on kolmen tai viiden ruokalajin menukokonaisuus.

Valittavanasi on myös vegaaniset alku-, pää- ja jälkiruoat sekä näihin yhteensopivat vegaaniset viinit.

Jälkiruokavalikoima on niin herkullinen, että sinun ei ole pakko päättää vain yhtä näistä. Grand Dessert tarjoillaan vähintään kahdelle henkilölle ja se sisältää näyttävän otoksen jälkiruokalistastamme.

  

Tutustu uudistuneeseen listaan tästä.

Kalastajatorppa tarjoaa digitaalisen huoneavaimen ensimmäisenä hotellina Suomessa

Kalastajatorppa tarjoaa digitaalisen huoneavaimen ensimmäisenä hotellina Suomessa

Legendaarinen Hilton Helsinki Kalastajatorppa ottaa käyttöön Digital Key -palvelun ensimmäisenä hotellina Suomessa. Hilton Honors -kanta-asiakasohjelman jäsen voi halutessaan valita nopean, omalla mobiililaitteella toimivan digitaalisen sisäänkirjautumisen ja huoneavaimen perinteisen vaihtoehdon sijaan.

Digital Key -palvelu mahdollistaa Hilton Honors -jäsenille helpon tavan hallita hotellivierailuaan esimerkiksi kirjautumalla huoneeseen mobiililaitteella perinteisen vastaanoton sijaan.

”Digitaalinen sisäänkirjautuminen säästää kanta-asiakkaidemme aikaa ja antaa henkilökunnallemme enemmän resursseja keskittyä vieraidemme yksilöllisempiin tarpeisiin ja toiveisiin. Otamme digitaalisen huoneavaimen käyttöön ensimmäisenä hotellina Suomessa. Olemme äärettömän innostuneita ja ylpeitä voidessamme tuoda ensimmäisenä uutta ja viimeisintä teknologiaa Suomen hotellimarkkinoille”, hehkuttaa operatiivinen johtaja Juha Martikainen Hilton Helsinki Kalastajatorpalta.

”Digitaalinen avain on ollut jo käytössä Hilton hotelleissa Pohjois-Amerikassa ja Isossa-Britanniassa ja se on otettu vastaan suurella kiinnostuksella kanta-asiakkaidemme keskuudessa”, Martikainen jatkaa.

Digitaalisella avaimella nopea pääsy huoneeseen

Digitaalisen avaimen saa käyttöön, kun Hilton Honors -jäsen lataa Hilton Honors App -sovelluksen ja tekee huonevarauksen suoraan ketjun varausjärjestelmän kautta. Sisäänkirjautumisen voi tehdä mobiililaitteella saapumista edeltävänä päivänä. Vieras voi valita ennakkoon toivomansa huoneen hotellin huonekartasta. Hotelliin saapumispäivänä sovellus lähettää ilmoituksen, kun valittu huone on valmiina. Samalla digitaalinen avain aktivoituu ja vieras voi siirtyä suoraan huoneeseensa.

Digitaalinen avain toimii Bluetooth-tekniikalla. Yksi vieras huoneesta voi käyttää digitaalista avainta, muille tehdään vastaanotossa perinteinen avainkortti.

Hilton Digital Key on käynyt läpi useita turvallisuustestauksia ja varotoimenpiteitä ennen käyttöön ottoa. Digitaalinen avain ja muovinen avainkortti tarjoavat saman turvallisuustason.

Hilton Honors -kanta-asiakasohjelma on avoin kaikille vieraille ja ohjelmaan voi liittyä osoitteessa HiltonHonors.com. Kun liittyy kanta-asiakasohjelmaan ja varaa hotellihuoneen Hilton-varauskanavan kautta, saa edullisemman hinnan, maksuttoman nettiyhteyden sekä mahdollisuuden ansaita pisteitä ja palkintomajoituksia.

Hilton Digital Key

  • Hilton Helsinki Kalastajatorppa tarjoaa digitaalisen avaimen ensimmäisenä Suomessa 238 huoneeseensa.
  • Hilton Helsinki Kalastajatorpan Hilton Honors -vieraat ovat voineet käyttää mobiililaitettaan myös huoneen avaimena syksystä 2018 alkaen.
  • Hilton toimii digitaalisuuden edelläkävijänä hotellialalla.
  • Digital Key on ollut tarjolla Yhdysvalloissa toukokuusta 2015 alkaen ja Isossa-Britanniassa maaliskuusta 2017. Digitaalinen sisäänkirjautuminen ja huoneavain on käytössä lähes 4 000 Hilton-ketjun hotelleissa ja yli 600 000 hotellihuoneessa. Yli 90 prosenttia käyttäjistä on ollut tyytyväisiä kokemukseen.
  • Mobiililaitteessa toimiva Hilton Honors App -sovellus toimii huoneen varaamiseen, sisäänkirjautumiseen, huoneen valintaan, avaimena hissiin sekä huoneen ja palvelutilojen oviin. Jatkossa sovellus toimii myös monipuolisena digitaalisena hallintalaitteena huonetoimintojen käytössä.
  • Hilton Honors -jäseniä on maailmalla jo lähes 100 miljoonaa.

 

Lisätietoa ja digital keyn testaus:

Johanna Uimonen, Communications Manager, Scandic Hotels Oy, +358 40 713 4120, johanna.uimonen@scandichotels.com

Juha Martikainen, Director of Operations, Hilton Helsinki Kalastajatorppa,
+358 40 718 6055, juha.martikainen@hilton.com

 

Superfoodit saapuivat Hilton aamiaispöytään

Suomalaiset superfoodit saapuivat hotellin aamiaispöytään

Superfoodien ja eri ruokavalioiden suosio kasvaa edelleen Suomessa. Hyvinvointitrendit huomioidaan nyt myös hotellin aamiaispöydässä. Hilton Helsinki -hotellit tuovat 14.2.2018 alkaen suomalaiset superfoodit osaksi kokonaisvaltaista aamiaista. Ravintorikkaita suomalaisia superfoodeja halutaan tuoda tarjolle myös ulkomaalaisille vieraille.

Hilton Helsinki -hotellien aamiaispöydissä huomioidaan terveellisyys ja tarjolla on runsaasti tuoreita kasviksia, vihanneksia, juureksia, hedelmiä ja marjoja, munaruokia sekä jogurttibaari lisukkeineen. Erilaisten ruokavalioiden tuotteet ovat kaikkien aamiaisvieraiden saatavilla.

”Meillä ei ole erityisruokavalioita vaan erityisiä vieraita. Jokaisella vieraallamme on oma ruokavalionsa ja nyt itselleen sopivia tuotteita on entistä helpompi valita aamiaisellamme”, kertoo Hilton Helsinki Strandin operatiivinen johtaja Jani Jernström.

Hilton Helsinki -hotellien aamiaisella panostetaan kotimaisiin tuotteisiin. ”Pohjoisen kesyttämättömän ja puhtaan luonnon vetovoima houkuttelee Suomeen vuosittain yhä enemmän matkailijoita. Puhtaat ja suoraan luonnosta saatavat raaka-aineet tuovat luontoelämyksen myös aamiaispöytään ja pohjoisen maut osaksi vieraidemme hotellielämystä”, Jernström korostaa.

”Tarkoituksemme on tarjota hyvät ja monipuoliset eväät päivään. Haluamme uuden aamiaisemme tuovan vieraillemme pohjoisia supervoimia!” kertoo Jernström.

Uuteen aamiaispöytään katetaan muun muassa kuorittuja hampunsiemeniä, kotimaisista marjoista valmistettuja tehojauheita, väinönputki- ja ruusunjuuriyrttieliksiirejä, gluteiinittomina kuituhiutaleita, kauratyynyjä, näkkileipää ja minttuvohveleita.

Uudet herkut katetaan erilliselle aamiaisasemalle, josta löytyy myös valikoima muun muassa vegaanisia, gluteenittomia ja maidottomia vaihtoehtoja.  Vegaanisia vaihtoehtoja löytyy myös runsaasti esimerkiksi hummusta, paprikaseitania, savuseitanleiketta, vegaanijuustoa, kurpitsansiemenvoita, omenabanaanipyrettä, kaurajuomia ja -jugurttia.

Uudistunut aamiainen on tarjolla 14.2. alkaen kaikissa Hilton Helsinki -hotelleissa: Hilton Helsinki Strandissa, Hilton Helsinki Kalastajatorpalla sekä Hilton Helsinki Airportissa.

Hyvän ruoan lähteillä Hiltoneissa

Hyvän ruoan lähteillä Hiltoneissa

Jokainen kokoustanut tietää, että hyvä ruoka on yksi onnistuneen kokouspäivän kivijaloista. Hilton Helsinki hotellien uudistetut kokoustarjoilut tarjoavat herkullisia ja raikkaita mahdollisuuksia niin pienille kuin isoillekin ryhmille.

Kokousvieraidemme toiveesta menut ovat keventyneet ja tarjoamme  ison joukon erilaisia salaatteja ja kasviksia lisukkeineen sekä runsaasti kalavaihtoehtoja. Haluamme tarjota kotimaisia, tasapainoisia ja sesonkien parhaista raaka-aineista
valmistettuja tarjoiluita.

Sinä päätät, nauttiiko ryhmäsi suositun lounasbuffetin, kokoustilaan tuodun kevyen tarjoilun tai seurusteluun ja verkostoitumiseen optimoidun vaihtoehdon.

START STRONG Morning Break
Aamu alkaa aamiaistarjoilulla, jossa kahvin, teen, mehun ja vesien kanssa jogurttibaari lisukkeilla, lämpimänä tarjottavaa täytettyä leipää, leikkeleitä ja leipiä sekä tuoreita vihanneksia.

Kokouslounaan voi valita kolmesta ryhmälle parhaiten sopivasta vaihtoehdosta tilaisuutesi luonteen tai budjetin mukaan. Useammankin päivän kokoustarjoiluihin saadaan vaihtelevuutta kun tarjoilut vaihtuvat päivittäin.

LOUNASBUFFET
Suosituin ja monipuolisin lounastarjoilumme. Runsaasta buffetvalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin omien mieltymysten mukaan. Tarjoamme tuoretta, paikallista ja sesongin mukaisia ruokalajeja. Lounasbuffetissa on tarjolla runsas kalapöytä, raikas Green Market –kasvistori sekä Carving Station, jossa keittiömestari on paikalla leikkaamassa lihaa.

GET TOGETHER
Kun lounaalla halutaan seurustella, verkostoitua ja liikkua, niin tarjoilut katetaan kokoustilan läheisyyteen. Raikkaiden salaattien ja kevyiden kalaruokien lisäksi lämpimästä buffetista katuruoka-tyyppisiä annoksia sekä kasvisvaihtoehtoja.

ROLL IN
Helppo buffettarjoilu mahdollistaa pienemmille ryhmille tehokkaan ja omaan kokousaikatauluun joustavan lounasvaihtoehdon. Roll In –tarjoilut tuodaan kokoustilaan sovittuna aikana. Valittavissa kevyempi vaihtoehto, jossa ruokaisien salaattien lisäksi täytettyjä leipiä. Runsaammassa vaihtoehdossa mukana myös lämpimiä tuotteita.

STAY STRONG Afternoon Break
Kokousvireen iltapäivällä pitää yllä raikkaat tarjoilut. Tarjolla on mm. hedelmiä ja kasviksia, juustoja hillokkeen kera, marja- tai hedelmäpiirakkaa sekä Reilun kaupan luomukahvia ja laaja teevalikoima.

Erikoisruokavaliot, kuten laktoositon, maidoton sekä gluteeniton, ovat huomioitu ja merkitty kaikissa tarjoiluissamme. Muista mahdollista ruoka-ainerajoitteista pyydämme ilmoittamaan ennakkoon.

Kysy lisää myyntipalvelustamme.

Blinimenu Ravintola Meritorpassa 28.2.2019 asti

Meritorpalla paistetaan blinejä  28.2.2019 asti

Meritorpan  tammi-helmikuun blinilista houkuttelee herkuttelemaan vastapaistetuilla tattariblineillä, joko perinteisesti tai hieman modernimmalla otteella. 

Blinien kaverina maistuvat suomalaiset maut

– Kihisevän kuuma pannu, huolellisesti kirkastettu voi ja hapatettu tattari-vehnätaikina. Siinä yksinkertaisuudessaan täydellisen blinin resepti, paljastaa Meritorpan keittiömestari Jarto Stepanoff kääntäessään liedellä paistuvia blinipaksukaisia.

– Meritorpan keittiössä taikinaan lorautetaan myös pilsneriä niin makua kuin kuohkeutta antamaan. Ja juuri saa rauhassa hapantua parin vuorokauden ajan.

Bliniviikot rantautuivat helsinkiläisiin ravintoloihin erikoisviikkojen muodossa 1990-luvulla, mutta Kalastajatorpan legendaarisessa Pyöreässä salissa niitä on tarjoiltu Helsingin seurapiireille jo vuosikymmeniä sitten.

Niinpä Meritorpan Blinimenusta löytyy perinteinen Blini Traditional, jossa tirisevän kuuma blini saa kaverikseen siianmätiä, kylmäsavustettua lohenmätiä, tilliä, kirnuvoita, sipulia ja smetanaa.

– On tämä sellainen vanhan ajan klassikkoherkku. Ehkä siksi juomasuosituksemmekin blinin seuraksi on klassikkojen klassikko, nimittäin samppanja.

Koska kotimaiset, sesongissa olevat raaka-aineet ovat lähellä keittiömestarin sydäntä ja keittiöfilosofiaa, Blini Meritorppa, sisältää hyvin suomalaisiksi miellettyjä makuja. Blini aateloidaan maustesillillä, savuporolla, sipulilla, suolakurkulla, kananmunalla ja smetanalla. Palanpainikkeena maistuu espanjalainen punaviini.

Ja luonnollisesti kasvissyöjille on oma vegeversionsa, Blini Vegetarian. Ruokailijan lautaselta löytyy blinin lisäksi metsäsienisalaattia, suolakurkkua, merileväkaviaaria, punajuurta ja tryffeliä. Kasvisblini viihtyy upeasti saksalaisen riesling-valkoviinin seurassa.

Terveisiä metsästä

– Blinilistaa tehdessäni mietin myös modernimpia, 2010-luvulle sopivia vaihtoehtoja, jotka houkuttelisivat niin ulkomaalaiset vieraamme kuin nuoremmankin ikäluokan edustajat tämän venäläisvaikutteisen herkun ääreen, Stepanoff jatkaa. Tätä ajattelua listalla edustaa pääruoka- ja jälkiruokablini.

Blini & Rabbit -annoksessa, vastapaistetun blinin päälle on nostettu pitkään haudutettua jänisragùuta, uppomuna, pikkelöityjä luumulohkoja, fenkolia ja kielenvievän herkullista, pikkelöityjä luumulohkoja, fenkolia ja kielenvievän herkullista, savustettua smetanaa. Jänis on sydäntalven sesonkiruokaa. Palanpainikkeeksi jäniksen kanssa suositellaan keskitäyteläistä, burgundilaista pinot noir -punaviiniä.

– On ollut mukava huomata, että monet liikemiehet ovat listaa tutkittuaan vaihtaneet burgeritilauksensa tähän kanibliniin. Ruokaisa blini toimii yhden ruokalajin ateriana ja nälkä lähtee takuuvarmasti.

Ollakseen täydellinen, hyvä ateria kaipaa aina makeaa huipennusta. Listalla se on Blini & Forrest -annos, jossa puolikas blini tarjotaan puolukan ja kuusijäätelön kanssa. Makumaailma lennättää ajatukset välittömästi suomalaiseen metsään!

­ – Kirpeä puolukka ja hienostunut kuusijäätelö muodostavat tyylikkään ja tasapainoisen kokonaisuuden rasvaisen blinin kanssa. Ja aterian päätyttyä suussa maistuvat puhtaat, suomalaiset maut, Stepanoff summaa blinilistansa filosofian.

Tutustu blinimenuun tästä.

Kesämenut 2018 Hilton Helsinki hotelleissa

Hotelleissamme on vieraita ympäri maailmaa, joita kiinnostavat suomalainen ja pohjoismaalainen makumaailma ja raaka-aineet. Vieraidemme toiveesta listoilta löytyy lohta, poroa, juureksia sekä kevään ja kesän kasviksia ja marjoja. Ravintoloissa on maisteltu parhaimmat viinisuositukset kunkin
annoksen yhteyteen.

A la carte –annosten lisäksi ravintoloissa on Casual Food/Rennosti –listat, joiden ikisuosikkeja ovat hampurilaiset, myös vegeversioina sekä erilaiset salaatit.

RAVINTOLA MERITORPPA
Hilton Helsinki Kalastajatorppa

Meritorpan kesämenussa palataan perinteisten makujen maailmaan mummon mökille veden äärelle. Upeat näkymät Laajalahdelle ja suosittu kesäterassi ilahduttavat Meritorpan vieraita.

Esimerkkeinä alkuruoista on siikaa, jossa kevyesti pikkelöityjä mummonkurkkuja ja piimää kastikkeessa tai porocarpaccion savustettu ranskankerma, joka vie rantasaunalle tai nuotin ääreen.

Pääruoissa perinteisempää makumaailmaa edustavat kuha, Skånen perunat ja kananmunaa, yön yli haudutettua lampaanpotkaa perunamuusin kera tai kermainen lohikeitto. Tietysti pasta, pihvi ja lohiannokset löytyvät myös listalta.

Jälkiruokien aatelia ovat kardemummafinancier ja mustikkamaito tai pannacotta rosmariinilla maustettuna.

Valittavana on myös kolmen ruokalajin menukokonaisuudet Menu Meritorppa ja Menu Laajalahti suositusviineineen.
Lue lisää menusta https://hravintolat.fi/kalastajatorppa/fi/ravintola/a-la-carte/

RAVINTOLA GUI
Hilton Helsinki Airport
Hilton Airportin stop over-vieraille saattaa ruokailu Ravintola Guissa olla ainoa kosketus suomalaisuuteen tai pohjois-maalaiseen elämään ja ruokamaailmaan. Vieraamme toivovat mm. poroa usein pääruoaksi. Kesälistan kantava teema on skandinaavisuus, kuitenkin yhdistettynä yllättävilläkin yhdistelmillä.

Alkuruokien klassikko-osastoa ovat Toast Skagen, skandinaavinen katkarapapuherkku vuodesta 1958 ja pohjoismaisella supermarjalla, puolukalla, graavattua lohta. Raikasta ja kesäistä makua tarjoaa keltainen paprikakeitto.

Pääruokana tarjoiltava paistetun poronulkofileen lisukkeena on tällä kertaa linssiragu ja timjamikastike. Hernerisotto yhdistettiin hiillostettuun siikaan ja tarjotaan myös kasvisvaihtoehtona. Kesällä grillataan myös kalaa, joten grillattu nieriä porkkanapyreen, sitruuna-kermakastikkeen sekä parsan kera on loistava kala-annos. Lisäksi listalla ovat miedosti chilinen pasta-annos sekä grillattu entrecote paistettujen varhaisperunoiden kera.

Jälkiruoista nostaisimme esiin suklaa-suolakinuskikakun kirsikkakompotin ja mansikkasorbetin kera sekä kesäinen mansikka-annos, jossa tuoreita mansikoita, mansikkamelbaa, cavasorbettia ja vadelma macaron.

Valittavana on myös kolmen ruokalajin menukokonaisuudet Gui menu ja Chef´s Menu suositusviineineen.
Lue lisää menusta
https://hravintolat.fi/airport/fi/ravintola/a-la-carte/

RAVINTOLA BRO
Hilton Helsinki Strand
BROn lista koostuu mielenkiintoisista makupareista. Tarjolla on pohjoisia makuja yhdistettynä kansainvälisellä twistillä.
BROssa on myös upeat merinäköalat ja aurinko paistaa ravintolaan miltei koko päivän. Terasseilla on myös paikkoja ruokailijoille. Bar BROn Signature drinkeissä kekseliäät makuyhdistelmät ja hauskat esillepanot takaavat mieleen-painuvan elämyksen, unohtamatta klassikkodrinkkejä.

Alkuruokien kansainvälistä osastoa edustaa haudutettu mustekala paprika-cashew pestolla, häränlihatartar dijon-konjakkivaahdolla ja perinteisempänä kermainen lohikeitto.

Pääruokien suomalaisuutta edustavat mm. poron sisäpaisti katajanmarjakastikkeella, hiillostettu lohi savuvoikastikkeella ja lämpimällä kurkku-pinaattisalaatilla. Kansainvälisiä makuja tulee haudutetusta Ibericoporsaan niskasta, jota maustaa korealainen bbq-kastike sekä ananassalsa.

Mansikan ja vadelman maut ovat jälkiruoissa. Creme bruléen kanssa mansikkageeli ja mascarponemousse vadelmakastikkeen kera. Juustolautasen juustot haetaan Hakaniemen hallista Lentävän Lehmän juustopuodista.

Valittavana on myös kolmen ruokalajin menukokonaisuudet Menu Hakaniemi ja Menu BRO suositusviineineen. Lue lisää menusta https://hravintolat.fi/strand/fi/ravintola/illallinen/