Kolme upeaa Hilton-hotellia kokouksiisi ja tapahtumiisi

Kolme Hilton-hotelliamme Helsingissä

Aidot kohtaamiset ja kokoontumiset ovat jälleen tätä päivää. Kolmen Hilton-hotellimme huolenpidossa viihdytään ja herkutellaan valmiiksi katetun pöydän äärellä. Kokouspäivän päälle vaihdetaan tarinat ja epävirallisemmat kuulumiset.

Kokoukset ja tapahtumat jopa 500 henkilölle

Kaikki kolme Helsingin Hilton-hotellia tarjoavat upeat tilat, korkeatasoiset palvelut sekä ammattitaitoisen asiantuntemuksen. Meiltä löytyvät toimivat ja sopivat tilat niin pieniin kuin suuriinkin kokouksiin, jopa 500 henkilön tapahtumiin.

Ammattitaitoiset kokousasiantuntijamme ovat apunanne ja räätälöivät teille sopivan tilaisuuden kokouspaketteineen, oheisohjelmineen – turvallisuus huomioiden. Monipuoliset kokoustilat ja upeat luovat tarjoilut erikoisruokavalioineen varmistavat tilaisuuden onnistumisen. Tapahtuma voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan ja itse toteutus on avullamme helppoa. Valitse teille sopiva hotelli ja pyydä myyntipalveluamme räätälöimään tarpeisiinne sopiva tilaisuus.

Katso lisää hotellistamme täältä:

Hilton Helsinki Kalastajatorppa

Hilton Helsinki Strand

Hilton Helsinki Airport

Hilton Helsinki Sales
p. 0300 870 882
sales.hiltonhelsinki@hilton.com

Myyntipalvelussa teemme varauksia kaikkiin Suomen Hilton hotelleihin, mainitsethan tarjouspyynnössäsi mistä hotellista olet kiinnostunut. Myyntipalvelumme on avoinna arkisin klo 8.00–17.00.

Hilton on #1 World’s Best Workplace

Olemme innoissamme voidessamme kertoa, että Hilton on valittu maailman parhaaksi työpaikaksi. Suomen kolmen hotellin Hilton-tiimit ovat ylpeinä osana globaalia perhettä!

Tämä tunnustus – kahdeksan peräkkäisen esiintymisen huipentuma ”World’s Best” -listalla, on myös ensimmäinen kerta, kun hotelli- ja ravintola-alan yritys on saavuttanut kunnian olla paras Great Place To Work -listauksessa. Hyvässä työpaikassa merkitsee muukin kuin edut. Kyse on tunteesta, jonka tiimin jäsenet saavat kävellessään työpaikan ovesta sisään. Kyse on palvelusta, jota voimme tarjota vieraillemme. Ja kyse on tuesta, jota saamme esihenkilöiltä ja muilta tiimiläisiltä.

Olemme kiitollisia voidessamme auttaa tekemään Hilton-hotelleista loistavia yöpymispaikkoja ja maailman parhaan paikan työskennellä!

#HiltonForTheStay #WorldsBestWorkplace

Finland's Leading Conference Hotel 2023 – Hilton Helsinki Kalastajatorppa

Kalastajatorpalle jälleen voitto – World Travel Awards 2023

Hilton Helsinki Kalastajatorppa nappasi jälleen matkailualan Oscarin viikonloppuna järjestetyssä World Travel Award -kilpailussa. Menestyksen perustana on hotellin lämminhenkinen palvelu sekä laaja palvelutarjonta. Finland’s Leading Conference Hotel -titteli tuli nyt toisen kerran peräkkäin hotellille.

”Olemme ylpeitä hotelliemme menestymisestä tässä kovatasoisessa kilpailussa. Menestyksen perustana on pitkäjänteinen työ, jossa oikea palvelutarjonta ja osaavat tiimimme luovat onnistuneita kohtaamisia”, Scandic Hotels Oy:n maajohtaja Laura Tarkka iloitsee.

”Kansainvälisesti tunnetut hotellibrändimme houkuttelevat kanta-asiakasohjelmillaan matkailijoita ympäri maailmaa Helsinkiin ja Suomeen.”

Suosittu tapahtumapaikka tarjoaa elämyksiä vuosikymmenten kokemuksella

Hilton Helsinki Kalastajatorppa on yhtenä Helsingin tunnetuimpana kohtaamispaikkana tarjonnut elämyksiä sekä suuriin konferensseihin että tapahtumiin jo vuosikymmenten ajan. Yritystapahtumien lisäksi lämminhenkiset perhejuhlat, kuten häät ja syntymäpäiväjuhlat, ovat nousseet suosituiksi tilaisuuksiksi.

”Palvelukulttuuri ja erinomaiset tarjoilut ovat ehdottomasti ne vahvuustekijät, jotka saavat asiakkaat palaamaan aina uudestaan”, hotellin operatiivinen johtaja Juha Martikainen kiittelee.

Kalastajatorpan merellinen ympäristö, historialliset puitteet sekä elämykselliset Iglux-huoneet tarjoavat omanlaisensa resort-henkisen miljöön lyhyen matkan päässä Helsingin keskustasta.

World Travel Awards on vuosittain järjestettävä kansainvälinen palkintogaala, jossa matkailualan parhaat toimijat palkitaan eri kategorioissa. Voittajat valitaan sekä matkailualan ammattilaisten että tavallisten matkailijoiden antamien äänien perusteella. Ehdokasvalinnat tekee kansainvälinen asiantuntijaraati. Ensimmäisen kerran palkinnot jaettiin vuonna 1993.

 

Hilton hotellit tarjoavat maailmanluokan hotellielämyksen Helsingissä

Unohtumaton kesäloma Hilton hotelleissa

Haluatko unohtumattoman kesäloman, joka täyttää kaikki toiveesi – Suomessa? Astu Hiltonin kansainvälisen tunnelman maailmaan, jossa jokainen hotelli tarjoaa oman ainutlaatuisen tarinansa. 

Olitpa sitten kaupunkielämän ystävä, luonnon äärellä rentoutuja tai intohimoinen lentomatkailija, Hilton hotellit mahdollistavat unelmaloman Helsingissä. Lue lisää ja uppoudu Hiltonin ylelliseen tunnelmaan.

Hilton Helsinki Strand – urbaani loma stadin sykkeessä

Kaipaatko kaupunkielämän pyörteisiin, stadilaisten kesäseikkailujen ääreen? Hilton Helsinki Strand on porttisi keskustan sykkeeseen, tarjoten unohtumattoman unelmaloman pääkaupungin sydämessä.

Keskeisen sijaintinsa ansiosta Hilton Helsinki Strand tarjoaa tilaisuuden nauttia kaupungin vilinästä, samalla kun meren läheisyys tuo keskieurooppalaisen tuulahduksen matkaasi. Jos etsit rentoutumista hektisen päivän päätteeksi, moni Strandin hotellihuoneista tarjoaa merinäkymät. Voit ihailla merta myös Strandin ylimmän kerroksen uima-altaalla, tai vain rentoutua löylyjen lämmössä. Nälän yllättäessä Pizzorante BROn napolilaistyylinen pizza ja italialaisherkut vievät kielen mennessään.

Hotellin sijainti tarjoaa kivoja kohteita lähietäisyydellä. Voit vierailla Hakaniemen kauppahallissa maistellen ja haistellen tunnelmaa, tai hypätä ratikan kyytiin ja tehdä sightseeing-retkiä ympäri kaupunkia – tai hurauttaa lähimpään shoppailukeitaaseen. Lapsiperheille suosittelemme itsestään selvästi vierailua Linnanmäelle, jossa riittää huvipuiston riemua – ihan kaikenikäisille. Rannekkeetkin voit ostaa vaivatta jo hotellissa.

Hotellin Executive-huoneiden vieraat sekä Hilton Honors Diamond-tason jäsenet voivat nauttia Executive Loungen palveluista – Lounge onkin täydellinen paikka rentoutua ja viettää aikaa yhdessä. Iltaisin Loungessa on tarjolla ruokaisia salaatteja ja lämpimiä napostelupaloja sekä valikoima juomia oman maun mukaan.  

Psst! Hilton Helsinki Strand tarjoaa perheille lisävuoteellisia ja väliovellisia huoneita, jotka voit helposti varata suoraan netistä!

VARAA HUONE

Resort-tunnelmaa Hilton Helsinki Kalastajatorpalla

Unelmoitko lomasta merenrannalla, luonnon rauhasta nauttien? Hilton Helsinki Kalastajatorppa on kuin oma pieni lomakyläsi, joka tarjoaa rentouttavaa resort-tunnelmaa meren äärellä. Ja mikä parasta, olet silti lähellä Helsingin keskustaa.

Legendaarinen Kalastajatorppa on täydellinen paikka nauttia upeista ulkoilumahdollisuuksista ja monista aktiviteeteista. Voit kokeilla suppailua tai tennistä, tai sukeltaa virkistävälle uinnille sisäuima-altaassa. Kun haluat todella uppoutua ympäröivään luontoon, suuntaa hotellin omalle rannalle, jossa meren suolainen tuoksu ja aaltojen liplatus vievät mennessään.

Voit myös varata ainutlaatuisen elämyksen Kalastajatorpan rannasta. Laiturissa sijaitsee nimittäin kuusi IGLUXia, eli lasista iglua. IGLUXissa yksi tai kaksi henkeä yöpyy intiimisti meren äärellä, tarkkaillen tähtitaivasta tai heräten aamulla Laajalahden auringon ensisäteisiin. IGLUXit löytyvät vankalta laiturilta, jossa jokaisella lasi-iglulla on oma rajattu alueensa ja uimaportaat virkistävää pulahdusta varten. IGLUXin kanssa sinulle varataan lisäksi Deluxe-tason hotellihuone, joten nautit aina täyden palvelun puitteista. 

Psst! Voit saapua Kalastajatorpalle näppärästi omalla autolla, pysäköinti on helppoa ja maksutonta!

VARAA HUONE

Rennosti lennolle Hilton Helsinki Airportista

Polttelevatko lentoliput taskussa? Hilton Helsinki Airport saattaa sinut matkalle tyylikkäästi ja huolettomasti – täällä tiedetään miten matkakiire taltutetaan. Voit myös jättää autosi matkan ajaksi hotellille ja aloittaa  lomailun jo ennen matkaa.

Joutsenlipulla varustettu Hilton Helsinki Airport sijaitsee vain viiden minuutin päässä lentoterminaalista, joten sinun ei tarvitse stressata koneen lähtöä. Voit aloittaa päiväsi rauhassa ja nauttia hotellin herkullisesta aamiaisesta, jonka tarjoilu aloitetaan jo kello 3.30. Näin olet täysin valmiina päivään, oli kyseessä miten aikainen aamulento tahansa. Tilavat huoneet, joista osassa on oma sauna, auttavat sinua rentoutumaan ennen matkaa tai sen jälkeen, sillä ikkunoiden äänieristys on huippuluokkaa – tuskin huomaat lentokentän ääniä.

Voit nauttia herkullisista tarjoiluista ja rentoutua ennen tai jälkeen lennon. Hilton Helsinki Airportin Executive Loungessa voit seurata lentokentän hyörinää rentoutuen rauhallisessa tunnelmassa. Ravintola GUIn maukkaat ruoat ja lobbybaarin raikkaat juomat viimeistelevät matkasi, jättäen sinulle hyvän maun ja mielen.

Psst! Monille lennoille voit toimittaa matkatavarat jo valmiiksi kentälle illalla, jolloin voit aamulla startata matkan kevyemmällä mielellä.

VARAA HUONE

Maailmanluokan hotellielämys Helsingissä

Valitse Hilton, joka on täydellinen juuri sinulle – jokainen hotelli tarjoaa oman ainutlaatuisen henkensä. Urbaani unelmaloma stadin sykkeessä, resort-tunnelmaa merenrannalla tai rennosti lennolle – valinta on sinun. Muista valita taskuun myös Hilton Honors -jäsenyys, joka tuo aina mukanaan edullisimmat hinnat ja paljon muuta!

VARAA HUONE

Nyt herkutellaan maistuvilla jäätelöillä

3 Kaverin jäätelötehdas sai alkunsa netistä tilatusta jäätelökoneesta ja intohimosta parempaan jäätelöön. Nyt, yksitoista vuotta myöhemmin, kolmikolla on upouusi ja vastuullinen 2019 valmistunut jäätelötehdas Helsingin Kivikossa.

Alusta asti Kolmen Kaverin Jäätelöt ovat saaneet makunsa luonnollisista raaka-aineista, jotka ovat myös kotimaisia aina, kun mahdollista. Jäätelömassa valmistetaan isoissa padoissa alusta alkaen itse. Vegaanista kinuskia keitetään yli neljä tuntia. Pähkinät paahdetaan ja suolataan omin käsin.

Kymmenvuotisen taipaleensa kunniaksi täksi kevääksi kehitettiin parhaat mahdolliset versiot klassikkomauista, kuten mansikasta ja maitosuklaasta. Myös eksoottisempia makuja löytyy, kuten aidosta banaanista valmistettu Maapähkinä & Banaani -puikko, joka syntyi yhdessä Gasellit-yhtyeen kanssa.

JA NYT NÄITÄ HERKKUJA SAA kaikista kolmesta Hilton Helsinki -hotellista.

IGLUX tarjoaa merellisen luontoelämyksen tähtitaivaan alla

Ainutlaatuiset kokemukset kiinnostavat matkailijoita koko ajan enemmän. Hilton Helsinki Kalastajatorppa tuo uuden ympärivuotisen merellisen elämyksen Munkkiniemeen. Lokakuussa Kalastajatorpalle avataan uniikki IGLUX-majoitusmahdollisuus, jossa voi nauttia luontoelämyksestä ja täyden palvelun hotellista aivan Helsingin keskustan läheisyydessä.

Hotellin rannassa sijaitsevalla 40-metrisellä laiturilla on nyt kuusi IGLUX-huonetta. Panoraama-ikkunoista avautuvat upeat näkymät Laajalahdelle.

Jokaisella IGLUXilla on oma pieni terassi, josta voi pulahtaa mereen uimaportailta. IGLUXissa vieras viihtyy ja nukkuu makoisasti parisängyssä ympäri vuoden: säädettävä ilmastointi sekä sähkölämmitys takaavat aina miellyttävän lämpötilan. Lisäksi vesipiste sekä kuiva-wc tuovat mukavuutta vierailuun.

Hilton Helsinki Kalastajatorpan Deluxe-huone, runsas Hilton-aamiainen sekä hotellin saunan ja uima-altaan käyttö sisältyvät aina IGLUX-elämyspakettiin. Suosittu ravintola Meritorppa on myös muutaman askeleen päässä.

”IGLUX-huoneet korostavat Kalastajatorpan ainutlaatuisuutta entisestään. Haluamme tarjota lähialueiden asukkaille sekä kotimaisille ja kansainvälisille vieraille helposti saavutettavan uuden majoituselämyksen, jossa voi nauttia upeista maisemista ja hotellin mukavuuksista”, hehkuttaa Juha Martikainen, Hilton Helsinki Kalastajatorpan operatiivinen johtaja.

”Laajalahden huikeat auringonlaskut nousevat aivan uudelle tasolle meren ääreltä katsottuna.”

IGLUX-hanke on toteutettu yhteistyössä Iglux Ky:n kanssa. ”Yhteistyö Hilton Helsinki Kalastajatorpan sekä Helsingin kaupungin eri organisaatioiden kanssa on sujunut joustavasti”, kertoo Iglux Ky:n palvelukoordinaattori Tomi Haapala. ”Olemme iloisia, että kotimaisista IGLUX-huoneista pääsee vihdoinkin nauttimaan Munkkiniemessä.”

Tutustu ja lue lisää

Kaksi Hilton-hotellia voitokkaana 2022 World Travel Awards -kilvassa

Matkailualan vuosittaiset Oscarit jaettiin jälleen World Travel Awards -gaalassa Espanjan Mallorcalla. Hilton Helsinki Strand, Hilton Helsinki Kalastajatorppa kahmivat tunnustuksia matkailualan parhaimmiston joukossa.

Hakaniemen rannan Hilton Helsinki Strand jatkaa voittokulkuaan. Hotellille myönnettiin jo toisen kerran peräkkäin Finland’s Leading Hotel -titteli. Suomen parhaaksi valittu helsinkiläishotelli on onnistunut vakuuttamaan niin kotimaiset kuin ulkomaiset kanta-asiakkaansa maanläheisellä ja huomaavaisella palvelullaan. Strandin suosiota on lisännyt myös parin vuoden sisällä uudistettu ravintolakonsepti Pizzorante BRO, joka tuo italialaisia herkkuja sekä kaupunkilaisten että hotellivieraiden iloksi.

”Menestyksemme juontaa juurensa hotellimme lämpimästä palveluasenteesta. Tiimimme on onnistunut luomaan ystävällisen ilmapiirin, joka on tehnyt meistä vieraidemme suosikin”, iloitsee Hilton Helsinki Strandin hotellinjohtaja Virpi Jokela-Achrenius.

”Teemme aina parhaamme, haluamme olla läsnä ja kuunnella vieraitamme. Näin pystymme myös kehittymään ja kasvamaan.”

Legendaarinen Kalastajatorppa sai tunnustuksen tinkimättömästä palveluasenteesta

Historian havinaa tihkuva Kalastajatorppa on toiminut monien merkittävien tapahtumien näyttämönä jo vuosikymmenten ajan. Finland’s Leading Conference Hotel -palkinto on tunnustus hotellin tinkimättömästä palveluasenteesta.

”Hotellillamme on monipuolinen osaaminen isoista tapahtumista aina perhejuhliin”, kertoo hotellin operatiivinen johtaja Juha Martikainen. ”Kalastajatorpan merellinen ympäristö ja historialliset puitteet tarjoavat omanlaisensa tapahtumamiljöön. Lokakuussa avattavat uudet IGLUX-huoneet korostavat hotellin ainutlaatuisuutta ja tuovat uudenlaista mielenkiintoa ja resort-henkisyyttä hotelliin. Kiinteästi laiturilla sijaitsevat lasihuoneet tarjoavat merellisen luontoelämyksen Helsingin tähtitaivaan alla.”

World Travel Awards™ on vuosittain järjestettävä kansainvälinen palkintogaala, jossa matkailualan parhaat toimijat palkitaan eri kategorioissa. Voittajat valitaan sekä matkailualan ammattilaisten että tavallisten matkailijoiden antamien äänien perusteella. Ehdokasvalinnat tekee kansainvälinen asiantuntijaraati. Ensimmäisen kerran palkinnot jaettiin vuonna 1993.

Matkailualan VIP-henkilöt 40 maasta osallistuivat suureen matkailualan tapaamiseen Hiltonin ensimmäisessä hotellissa Mallorcalla. Hiljattain avattu 208 huoneen Hilton Mallorca Galatzo on uusin lisäys Hiltonin kasvavaan eurooppalaiseen portfolioon.

WTA:n perustaja Graham Cooke sanoi: ”Mikä ikimuistoinen kokemus muotoutuikaan kansainväliselle VIP-yleisöllemme. Tämä lumoava saariympäristö osoittautui täydelliseksi taustaksi sensaatiomaiselle kaksipäiväiselle tapahtumalle, jonka kruunasi tämän illan gaalaseremonia. Hilton Mallorca Galatzo voi olla ylpeä saadessaan Euroopan gaalayleisön
tuntemaan itsensä niin lämpimästi tervetulleiksi.”

Suomen parhaan hotellin tittelin mittelössä Hilton Helsinki Strandin taakse jäivät nimekkäät haastajat, kuten; Hotel Kämp, Klaus K, Helsinki, Naantali Spa Hotel sekä Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki. Kalastajatorpan voittoa haastoivat muun muassa Clarion Hotel Helsinki, Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki sekä Scandic Grand Marina.

UUDET KASVIPOHJAISET AAMIAISHERKUT NYT TARJOLLA

Lisäsimme Hilton aamiaiselle uusia täysin kasvipohjaisia vaihtoehtoja. Maista vaikka poweria pursuavaa chia-kookosvanukasta. Tai helli itseäsi ihanan rouheisella steel cut -kaurapuurolla.

Travel with Purpose -ohjelman avulla Hiltonin strategia on edistää ja määritellä uudelleen kestävää matkailua maailmanlaajuisesti. Olemme sitoutuneet kaksinkertaistamaan investoinnit sosiaaliseen vaikutukseen sekä puolittamaan ympäristövaikutuksemme vuoteen 2030 mennessä. Osana ohjelmaa olemme jatkuvasti kasvattaneet kasvipohjaisten sekä luomu- ja lähiruoan osuutta tarjonnassamme. ​Nyt voit maistella aamiaisellamme yhä useampia herkkuja, jotka tekevät hyvää sekä sinulle että ympäristölle.

Tavoitteemme on nostaa kasvipohjaisten ruokien osuus 60 prosenttiin vuoteen 2025 mennessä (vuonna 2019 kasvipohjaisten ruokien osuus oli 45 %). Kasvipohjaisten aamiaisvaihtoehtojen lisääminen on yksi askel kohti päämäärää. Uudet kasvipohjaiset aamiaistuotteet ovat tarjolla hotelleissamme Suomessa.

Lue lisää kasvipohjaisista aamiaisuutuuksista.

Ikoninen Hilton Helsinki Strand on Suomen paras hotelli

Tuplavoittaja Hilton Helsinki Strand

Kaupunkielämän ja rennon merenrantatunnelman yhdistävä Hakaniemen ikoninen maamerkki Hilton Helsinki Strand nappasi jo toisen ykkössijan tänä syksynä – Finland’s Leading Hotel 2021. Aiempi voitto tuli World Luxury Hotel Awards -kilpailun businesshotellikategoriassa.

”Hotellimme tiimiläiset ovat onnistuneet luomaan lämpimän ilmapiirin ja aidon välittävän palvelukulttuurin, joka vetoaa kotimaisiin ja kansainvälisiin vieraisiimme”, iloitsee tunnustuksista Hilton Helsinki Strandin operatiivinen johtaja Jani Jernström.

”Pyrimme olemaan läsnä ja kuuntelemaan vieraitamme. Näin saamme aitoa palautetta, jonka avulla voimme kehittää toimintaamme. Tämä näkyy myös Hilton hotellien asiakastyytyväisyys rankingissä, jossa Q2 aikana hotellimme pääsi neljännelle sijalle lähes kahden sadan Hilton-hotellin joukossa”, jatkaa Jernström.

Haastavan vuoden aikana matkaajille mielenrauhaa tuonut Hilton CleanStay oli ensimmäisiä globaaleja covid-ohjelmia hotellialalla. Se loi nopeasti matkustajille varmuutta ja turvallisuuden tunnetta hotellivierailua ajatellen. Näkyvät toimenpiteet, kuten huonesinetti, kaukosäätimen suojus, 10 kohdan desinfiointiohjelma, todistivat heti alusta asti visuaalisesti vieraille hotellin sitoutumista erityisen tarkkaan siivoukseen.

Asiakaskunnan muutos ajoi hotellin myös miettimään muun muassa ravintolapalveluiden uudistamista. Tuloksena syntyi suuren suosion saavuttanut Pizzorante BRO, italialaiseen ruokaan keskittyvä ravintola, jonka keihäänkärkenä on rapeapohjainen roomalaistyyppinen pizza.

Vuosittaiset, matkailualan ’Oscareiksi’ kutsutut, World Travel Award™ -palkinnot (WTA) jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 1993. Ehdokasvalinnat tekee kansainvälinen asiantuntija raati. Tämän vuoden WTA-ohjelma sai ennätykselliset kuukausittaiset äänestysluvut matkailun ammattilaisilta ja kuluttajilta. WTA:n verkkosivusto vastaanotti enemmän hakuliikennettä kuin minään edellisenä vuonna. Palkinnot jaetaan hotelleille sekä matkailupalveluita tarjoaville yrityksille eri kategorioissa ja aluekohtaisesti. Hilton Helsinki Strand on saavuttanut Finland’s Leading Hotel -tittelin myös viisi kerta aiemmin 2000-luvulla. Tänä vuonna taakse jäivät Hotel Kämp, Klaus K, Naantali Spa Hotel sekä Radisson Blu Seaside Hotel.

ResQ ja Hilton

YHTEISTYÖ RESQ CLUBIN KANSSA VAHVISTUU

Scandic Hotels Oy:n operoimista Hilton-hotelleista osa on ollut mukana ResQ Clubissa jo useamman vuoden ajan. Nyt otamme harppauksen vastuullisempaan toimintaan, kun palvelu laajenee Scandic-hotelleissa sekä Scandicin operoimissa kansainvälisissä hotelleissa koko Suomessa.

Lue lisää tästä.

Hilton Helsinki Strand -hotellille World Luxury Hotel Awards -palkinto

Hakaniemen ja Siltasaaren upea maamerkki – Hilton Helsinki Strand – on valittu Pohjois-Euroopan parhaimmistoon hotellin voittaessa Luxury Business Hotel 2021 -tittelin. Hotellin erinomainen palvelu sekä viileän tyylikäs sisustus yhdistettynä alkuperäisillä 1980-luvun upeilla yksityiskohdilla ovat ihastuttaneet vieraita ja kanta-asiakkaita jo pitkään.

”Tämä voitto on palkinto koko hotellimme yhteen hitsaantuneelle tiimille”, kertoo Hilton Helsinki Strandin operatiivinen johtaja Jani Jernström. ”Kotimaiset ja kansainväliset vieraamme arvostavat tiimiläistemme aitoa huolenpitoa sekä lämmintä ilmapiiriä”

World Luxury Hotel Awards (WLHA) on vuonna 2006 perustettu luksushotellien kilpailu, jossa yli 300 000 kansainvälistä matkailijaa ja hotellialan ammattilaista äänestää vuosittain suosikkihotelliansa parhaimmaksi omassa kategoriassaan.

Hilton lahjakortit nyt online

Anna lahjaksi hyvää mieltä ja hemmottelua. Voit nyt ostaa digitaaliset Hilton-lahjakortit helposti ja kätevästi suoraan netissä. Ilahduta läheisiä ja ystäviä aineettomalla lahjalla.

Olit sitten hakemassa suurenmoista elämyslahjaa, ylellistä merkkipäivälahjaa tai haluat palkita ja huomioida yrityksesi henkilökuntaa, lahjakortti on aina nappivalinta. Lahjakortti on myös loistava lahja hänelle, jolla jo ehkä on kaikkea!

Lue lisää ja osta lahjakortit » 

PIZZORANTE BRO ON NYT MYÖS WOLTISSA

Italialaisella intohimolla ja suomalaisella sydämellä valmistetut ruoat, keihäänkärkenä ohut ja rapeapohjainen roomalaistyyppinen pizza. Pizzorante BRO on vihdoin myös Woltissa!

Tilaa suosikki-pizzasi nyt suoraan omalle kotiovellesi!

Tilaa tästä »

Workspaces by Hilton - vietä työpäivä kanssamme

  1. Tee etätyötä luovalla tavalla. Varaa uusi kotitoimistosi – WorkSpaces by Hilton.
    Valitse kolmesta hotellistamme mieluisin ja sijainniltaan sopivin uudeksi kotitoimistoksesi poissa kotoa. WorkSpaces by Hilton auttaa sinua keskittymään työhösi täysillä.

WorkSpaces by Hilton -etätyötoimisto 75 € /päivä.

Lue lisää »

HILTON HELSINKI STRAND – DIGITAALINEN AVAIN KÄYTTÖÖN!

Kannustamme vieraitamme käyttämään digitaalista sisäänkirjautumista ja avainta, jotta asiointi voidaan hoitaa kontaktivapaasti. Yli 4 800 Hilton-hotellissa maailmalla on mahdollista käyttää digitaalista avainta – NYT MYÖS Hilton Helsinki Strandissa!

Hilton Helsinki Kalastajatorppa on tarjonnut digitaalisen avaimen jo syksystä 2018 alkaen. Nyt voit kahdessa hotellissamme Helsingissä hyödyntää kontaktivapaata vierailua.

”Hilton Honors -sovelluksella voit kirjautua sisään, valita huoneesi, siirtyä huoneeseesi digitaalisella avaimella ja kirjautua ulos puhelimesi avulla”, neuvoo Hilton Helsinki Strandin operatiivinen johtaja Jani Jernström.

”Digitaalinen sisäänkirjautuminen ja avain lisäävät etenkin hotellin kanta-asiakkaille nopeutta ja itsenäisyyttä vierailuun. Muutenkin kontaktivapaa asionti vahvistaa Hilton CleanStay -ohjelmaa yhdessä tarkkojen siivouskäytäntöjen ja huonesinetin kanssa”, tähdentää Jernström.

Digitaalisella avain tarjoaa kontaktivapaan pääsyn huoneeseen

Digitaalisen avaimen voi ottaa käyttöön Hilton Honors -sovelluksen avulla kun tekee huonevarauksen suoraan ketjun varausjärjestelmän kautta. Sisäänkirjautumisen hotelliin voi tehdä mobiililaitteella päivää ennen saapumista, jolloin vieras voi valita toivomansa huoneen hotellin huonekartasta. Saapumispäivänä sovellus lähettää ilmoituksen, kun valittu hotellihuone on valmiina. Samalla digitaalinen avain aktivoituu ja vieras voi siirtyä suoraan huoneeseensa.

Lähtökohtana testattu turvallisuus

Digitaalinen avain toimii Bluetooth-tekniikalla. Yksi vieras huoneesta voi käyttää digitaalista avainta, muille tehdään hotellin vastaanotossa perinteinen avainkortti. Hilton Digital Key on käynyt läpi useita turvallisuustestauksia ennen käyttöönottoa. Digitaalinen avain ja muovinen avainkortti tarjoavat saman turvallisuustason.

Digitaalinen avain Hilton Honors -sovelluksella

Hilton Honors -kanta-asiakasohjelma on avoin kaikille vieraille ja ohjelmaan voi liittyä osoitteessa HiltonHonors.com. Kanta-asiakasohjelma tarjoaa edullisemmat huonehinnat, maksuttoman nettiyhteyden sekä mahdollisuuden ansaita pisteitä ja palkintomajoituksia, kun hotellihuone varataan Hilton-varauskanavan kautta. Digitaalinen sisäänkirjautumisen ja avaimen käyttö on mahdollista Hilton Honors -jäsensovelluksen avulla.

Hilton toimii digitaalisuuden edelläkävijänä hotellialalla. Hilton Digital Key on ollut tarjolla maailmalla jo 2015 alkaen. Digitaalinen sisäänkirjautuminen ja huoneavain on käytössä lähes 4 800 Hilton-ketjun hotelleissa ja yli 600 000 hotellihuoneessa. Yli 90 prosenttia käyttäjistä on ollut tyytyväisiä kokemukseen.

 

PIZZORANTE BRO ON AVATTU!

PIZZORANTE BRO [BRU:]

Makumatkalle Italiaan – Helsingin Hakaniemessä. Pizzorante BRO on avattu!

Hilton Helsinki Strandin ravintola koki tänään torstaina 26.11. täydellisen ruokamaailman muutoksen. Pizzorante BRO on silta herkulliseen italialaiseen ruokaan keihäänkärkenään ohut ja rapeapohjainen roomalaistyyppinen pizza, jota myös on mahdollista tilata mukaan.

Strandin ravintolauudistus sai alkusysäyksen osin tarpeesta kehittää hotellin ravintolatoimintaa. Osansa oli myös korona-ajasta johtuneen hotellin väliaikaisen sulun tuomalla tauolla, jonka aikana hotellinjohtaja Jani Jernström ehti pohtia muutosta. ”Lopullinen sysäys lähti liikkeelle frisbeegolfradalta. MondItalyn Sampsa Saarinen tokaisi minulle, että miksi ette myy hyvää pizzaa? Hämmästyin ja vastasin heti, mitä – pizzaa Hiltonissa?”, kuvaa Jernström. Kipinä oli kuitenkin syttynyt. Palaset loksahtivat lopulta paikalleen ja uusi konsepti alkoi saada muotoaan.

Italialaisen ruoan menestyksen salaisuus piilee yksinkertaisissa, laadukkaissa raaka-aineissa. Juuri siksi Pizzorante BRO -ravintolakonseptin suunnittelu on tehty yhteistyössä helsinkiläisen Monditalyn kanssa. Yrityksen perustaja Gianpaolo Rinettin mukaan pizza on hyvin yksinkertainen tuote, joka perustuu kolmeen komponenttiin: pizzapohjaan, tomaattiin ja mozzarellaan. Kun tuote on niin simppeli, tulee raaka aineiden olla erinomaisia. Niiden makua ei voi peittää minkään alle.

Keittiömestari Jarto Stepanoff on ollut vahvasti mukana uuden ruokalinjan suunnittelussa heti alusta alkaen. Palo italialaiseen ruokaan syttyi Jarton työskennellessä italialaisessa ravintolassa Australiassa. ”Roomalaistyylinen pizza on ravintolamme tähti. 360 asteisesta uunista tulee muutamassa minuutissa herkullinen ohut rapeapohjainen pizza. Yhteistyökumppanimme italialaisella intohimolla ja keittiömme suomalaisella sydämellä valmistetut annokset yhdistävät Italian alueelliset erot. Laadukkaat raaka-aineet Italiasta sekä kotimaasta hitsataan yhteen helsinkiläisellä twistillä”, linjaa Stepanoff.

”Pizzorante BRO -nimi vihjaa vapaammasta otteesta italialaiseen ruokaan. Se kertoo kuitenkin selkeästi niin kotimaisille kuin myös kansainvälisille vieraillemme, mistä on kyse. Taidamme muuten olla Suomen ensimmäinen ja ainoa Pizzorante”, toteaa Jernström.

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen ravintolaamme! Psst. hyödynnä myös huikeat avajaistarjouksemme.

 

Hilton ja 100 tarinaa

Hilton-hotelliketju näyttää edelleen suuntaa ja innovoi maailmaa

Sata vuotta (5/2019) täyttänyt ikoninen Hilton-hotelliketju on kasvanut yhdestä hotellista Ciscossa, Texasissa, yli 7000 hotelliin ja 17 tuotemerkkiin yli 113 maassa. Hilton vietti 100-vuotisjuhlaansa 31. toukokuuta 2019. Suomessa toimii kolme Hilton Hotels & Resort -hotellia: Hilton Helsinki Kalastajatorppa, Hilton Helsinki Strand ja Hilton Helsinki Airport.

Ensimmäisenä maailmanlaajuisena hotelliketjuna Hilton on aina ollut hotellialan edelläkävijä ja suunnannäyttäjä. Moni yhä käytössä olevista hotellialan innovaatioista on alun perin lähtöisin Hilton-hotelleista. Hotellien ilmastoidut aulat, hissit, sähkölamput, tietokonepohjainen varausjärjestelmä sekä huoneiden televisiot, puhelimet ja minibaarit ovat kaikki olleet ensimmäisinä Hilton-hotelleissa. Jopa maailmankuulu Piña Colada -juoma on syntynyt erään Hilton-hotellin baarimikon kokeilujen tuloksena.

Lue lisää tästä legendaarisesta hotellialan pioneerista.

Hybridikokoukset ja striimauspalvelut

HYBRIDIKOKOUS TAI VIDEONEUVOTTELU

Hybridikokoukset, striimauspalvelut ja laadukkaat videoneuvottelut onnistuvat mutkattomasti Hilton-hotelleissa. Digitaalisten ratkaisujemme ansiosta kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä kasvattaen samalla tapahtuman osallistujamäärää moninkertaisesti. Tallenteen avulla jälkimarkkinointi onnistuu samalla entistä laadukkaammin ja näin tilaisuutesi on mahdollista toteuttaa entistä monipuolisemmin.

Lue lisää »

Kalastajatorppa tarjoaa digitaalisen huoneavaimen ensimmäisenä hotellina Suomessa

Kalastajatorppa tarjoaa digitaalisen huoneavaimen ensimmäisenä hotellina Suomessa

Legendaarinen Hilton Helsinki Kalastajatorppa ottaa käyttöön Digital Key -palvelun ensimmäisenä hotellina Suomessa. Hilton Honors -kanta-asiakasohjelman jäsen voi halutessaan valita nopean, omalla mobiililaitteella toimivan digitaalisen sisäänkirjautumisen ja huoneavaimen perinteisen vaihtoehdon sijaan.

Digital Key -palvelu mahdollistaa Hilton Honors -jäsenille helpon tavan hallita hotellivierailuaan esimerkiksi kirjautumalla huoneeseen mobiililaitteella perinteisen vastaanoton sijaan.

”Digitaalinen sisäänkirjautuminen säästää kanta-asiakkaidemme aikaa ja antaa henkilökunnallemme enemmän resursseja keskittyä vieraidemme yksilöllisempiin tarpeisiin ja toiveisiin. Otamme digitaalisen huoneavaimen käyttöön ensimmäisenä hotellina Suomessa. Olemme äärettömän innostuneita ja ylpeitä voidessamme tuoda ensimmäisenä uutta ja viimeisintä teknologiaa Suomen hotellimarkkinoille”, hehkuttaa operatiivinen johtaja Juha Martikainen Hilton Helsinki Kalastajatorpalta.

”Digitaalinen avain on ollut jo käytössä Hilton hotelleissa Pohjois-Amerikassa ja Isossa-Britanniassa ja se on otettu vastaan suurella kiinnostuksella kanta-asiakkaidemme keskuudessa”, Martikainen jatkaa.

Digitaalisella avaimella nopea pääsy huoneeseen

Digitaalisen avaimen saa käyttöön, kun Hilton Honors -jäsen lataa Hilton Honors App -sovelluksen ja tekee huonevarauksen suoraan ketjun varausjärjestelmän kautta. Sisäänkirjautumisen voi tehdä mobiililaitteella saapumista edeltävänä päivänä. Vieras voi valita ennakkoon toivomansa huoneen hotellin huonekartasta. Hotelliin saapumispäivänä sovellus lähettää ilmoituksen, kun valittu huone on valmiina. Samalla digitaalinen avain aktivoituu ja vieras voi siirtyä suoraan huoneeseensa. Digitaalinen avain toimii Bluetooth-tekniikalla. Yksi vieras huoneesta voi käyttää digitaalista avainta, muille tehdään vastaanotossa perinteinen avainkortti. Hilton Digital Key on käynyt läpi useita turvallisuustestauksia ja varotoimenpiteitä ennen käyttöön ottoa. Digitaalinen avain ja muovinen avainkortti tarjoavat saman turvallisuustason. Hilton Honors -kanta-asiakasohjelma on avoin kaikille vieraille ja ohjelmaan voi liittyä osoitteessa HiltonHonors.com. Kun liittyy kanta-asiakasohjelmaan ja varaa hotellihuoneen Hilton-varauskanavan kautta, saa edullisemman hinnan, maksuttoman nettiyhteyden sekä mahdollisuuden ansaita pisteitä ja palkintomajoituksia.

Hilton Digital Key

  • Hilton Helsinki Kalastajatorppa tarjoaa digitaalisen avaimen ensimmäisenä Suomessa 238 huoneeseensa.
  • Hilton Helsinki Kalastajatorpan Hilton Honors -vieraat ovat voineet käyttää mobiililaitettaan myös huoneen avaimena syksystä 2018 alkaen.
  • Hilton toimii digitaalisuuden edelläkävijänä hotellialalla.
  • Digital Key on ollut tarjolla Yhdysvalloissa toukokuusta 2015 alkaen ja Isossa-Britanniassa maaliskuusta 2017. Digitaalinen sisäänkirjautuminen ja huoneavain on käytössä lähes 4 000 Hilton-ketjun hotelleissa ja yli 600 000 hotellihuoneessa. Yli 90 prosenttia käyttäjistä on ollut tyytyväisiä kokemukseen.
  • Mobiililaitteessa toimiva Hilton Honors App -sovellus toimii huoneen varaamiseen, sisäänkirjautumiseen, huoneen valintaan, avaimena hissiin sekä huoneen ja palvelutilojen oviin. Jatkossa sovellus toimii myös monipuolisena digitaalisena hallintalaitteena huonetoimintojen käytössä.
  • Hilton Honors -jäseniä on maailmalla jo lähes 100 miljoonaa.

Lisätietoa ja digital keyn testaus: Johanna Uimonen, Communications Manager, Scandic Hotels Oy, +358 40 713 4120, johanna.uimonen@scandichotels.com Juha Martikainen, Director of Operations, Hilton Helsinki Kalastajatorppa, +358 40 718 6055, juha.martikainen@hilton.com