Ikoninen Hilton Helsinki Strand on Suomen paras hotelli

Tuplavoittaja Hilton Helsinki Strand

Kaupunkielämän ja rennon merenrantatunnelman yhdistävä Hakaniemen ikoninen maamerkki Hilton Helsinki Strand nappasi jo toisen ykkössijan tänä syksynä – Finland’s Leading Hotel 2021. Aiempi voitto tuli World Luxury Hotel Awards -kilpailun businesshotellikategoriassa.

”Hotellimme tiimiläiset ovat onnistuneet luomaan lämpimän ilmapiirin ja aidon välittävän palvelukulttuurin, joka vetoaa kotimaisiin ja kansainvälisiin vieraisiimme”, iloitsee tunnustuksista Hilton Helsinki Strandin operatiivinen johtaja Jani Jernström.

”Pyrimme olemaan läsnä ja kuuntelemaan vieraitamme. Näin saamme aitoa palautetta, jonka avulla voimme kehittää toimintaamme. Tämä näkyy myös Hilton hotellien asiakastyytyväisyys rankingissä, jossa Q2 aikana hotellimme pääsi neljännelle sijalle lähes kahden sadan Hilton-hotellin joukossa”, jatkaa Jernström.

Haastavan vuoden aikana matkaajille mielenrauhaa tuonut Hilton CleanStay oli ensimmäisiä globaaleja covid-ohjelmia hotellialalla. Se loi nopeasti matkustajille varmuutta ja turvallisuuden tunnetta hotellivierailua ajatellen. Näkyvät toimenpiteet, kuten huonesinetti, kaukosäätimen suojus, 10 kohdan desinfiointiohjelma, todistivat heti alusta asti visuaalisesti vieraille hotellin sitoutumista erityisen tarkkaan siivoukseen.

Asiakaskunnan muutos ajoi hotellin myös miettimään muun muassa ravintolapalveluiden uudistamista. Tuloksena syntyi suuren suosion saavuttanut Pizzorante BRO, italialaiseen ruokaan keskittyvä ravintola, jonka keihäänkärkenä on rapeapohjainen roomalaistyyppinen pizza.

Vuosittaiset, matkailualan ’Oscareiksi’ kutsutut, World Travel Award™ -palkinnot (WTA) jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 1993. Ehdokasvalinnat tekee kansainvälinen asiantuntija raati. Tämän vuoden WTA-ohjelma sai ennätykselliset kuukausittaiset äänestysluvut matkailun ammattilaisilta ja kuluttajilta. WTA:n verkkosivusto vastaanotti enemmän hakuliikennettä kuin minään edellisenä vuonna. Palkinnot jaetaan hotelleille sekä matkailupalveluita tarjoaville yrityksille eri kategorioissa ja aluekohtaisesti. Hilton Helsinki Strand on saavuttanut Finland’s Leading Hotel -tittelin myös viisi kerta aiemmin 2000-luvulla. Tänä vuonna taakse jäivät Hotel Kämp, Klaus K, Naantali Spa Hotel sekä Radisson Blu Seaside Hotel.

ResQ ja Hilton

YHTEISTYÖ RESQ CLUBIN KANSSA VAHVISTUU

Scandic Hotels Oy:n operoimista Hilton-hotelleista osa on ollut mukana ResQ Clubissa jo useamman vuoden ajan. Nyt otamme harppauksen vastuullisempaan toimintaan, kun palvelu laajenee Scandic-hotelleissa sekä Scandicin operoimissa kansainvälisissä hotelleissa koko Suomessa.

Lue lisää tästä.

Hilton Helsinki Strand -hotellille World Luxury Hotel Awards -palkinto

Hakaniemen ja Siltasaaren upea maamerkki – Hilton Helsinki Strand – on valittu Pohjois-Euroopan parhaimmistoon hotellin voittaessa Luxury Business Hotel 2021 -tittelin. Hotellin erinomainen palvelu sekä viileän tyylikäs sisustus yhdistettynä alkuperäisillä 1980-luvun upeilla yksityiskohdilla ovat ihastuttaneet vieraita ja kanta-asiakkaita jo pitkään.

”Tämä voitto on palkinto koko hotellimme yhteen hitsaantuneelle tiimille”, kertoo Hilton Helsinki Strandin operatiivinen johtaja Jani Jernström. ”Kotimaiset ja kansainväliset vieraamme arvostavat tiimiläistemme aitoa huolenpitoa sekä lämmintä ilmapiiriä”

World Luxury Hotel Awards (WLHA) on vuonna 2006 perustettu luksushotellien kilpailu, jossa yli 300 000 kansainvälistä matkailijaa ja hotellialan ammattilaista äänestää vuosittain suosikkihotelliansa parhaimmaksi omassa kategoriassaan.

Hilton lahjakortit nyt online

Anna lahjaksi hyvää mieltä ja hemmottelua. Voit nyt ostaa digitaaliset Hilton-lahjakortit helposti ja kätevästi suoraan netissä. Ilahduta läheisiä ja ystäviä aineettomalla lahjalla.

Olit sitten hakemassa suurenmoista elämyslahjaa, ylellistä merkkipäivälahjaa tai haluat palkita ja huomioida yrityksesi henkilökuntaa, lahjakortti on aina nappivalinta. Lahjakortti on myös loistava lahja hänelle, jolla jo ehkä on kaikkea!

Lue lisää ja osta lahjakortit » 

PIZZORANTE BRO ON NYT MYÖS WOLTISSA

Italialaisella intohimolla ja suomalaisella sydämellä valmistetut ruoat, keihäänkärkenä ohut ja rapeapohjainen roomalaistyyppinen pizza. Pizzorante BRO on vihdoin myös Woltissa!

Tilaa suosikki-pizzasi nyt suoraan omalle kotiovellesi!

Tilaa tästä »

Workspaces by Hilton - vietä työpäivä kanssamme

 1. Tee etätyötä luovalla tavalla. Varaa uusi kotitoimistosi – WorkSpaces by Hilton.
  Valitse kolmesta hotellistamme mieluisin ja sijainniltaan sopivin uudeksi kotitoimistoksesi poissa kotoa. WorkSpaces by Hilton auttaa sinua keskittymään työhösi täysillä.

WorkSpaces by Hilton -etätyötoimisto 75 € /päivä.

Lue lisää »

HILTON HELSINKI STRAND – DIGITAALINEN AVAIN KÄYTTÖÖN!

Kannustamme vieraitamme käyttämään digitaalista sisäänkirjautumista ja avainta, jotta asiointi voidaan hoitaa kontaktivapaasti. Yli 4 800 Hilton-hotellissa maailmalla on mahdollista käyttää digitaalista avainta – NYT MYÖS Hilton Helsinki Strandissa!

Hilton Helsinki Kalastajatorppa on tarjonnut digitaalisen avaimen jo syksystä 2018 alkaen. Nyt voit kahdessa hotellissamme Helsingissä hyödyntää kontaktivapaata vierailua.

”Hilton Honors -sovelluksella voit kirjautua sisään, valita huoneesi, siirtyä huoneeseesi digitaalisella avaimella ja kirjautua ulos puhelimesi avulla”, neuvoo Hilton Helsinki Strandin operatiivinen johtaja Jani Jernström.

”Digitaalinen sisäänkirjautuminen ja avain lisäävät etenkin hotellin kanta-asiakkaille nopeutta ja itsenäisyyttä vierailuun. Muutenkin kontaktivapaa asionti vahvistaa Hilton CleanStay -ohjelmaa yhdessä tarkkojen siivouskäytäntöjen ja huonesinetin kanssa”, tähdentää Jernström.

Digitaalisella avain tarjoaa kontaktivapaan pääsyn huoneeseen

Digitaalisen avaimen voi ottaa käyttöön Hilton Honors -sovelluksen avulla kun tekee huonevarauksen suoraan ketjun varausjärjestelmän kautta. Sisäänkirjautumisen hotelliin voi tehdä mobiililaitteella päivää ennen saapumista, jolloin vieras voi valita toivomansa huoneen hotellin huonekartasta. Saapumispäivänä sovellus lähettää ilmoituksen, kun valittu hotellihuone on valmiina. Samalla digitaalinen avain aktivoituu ja vieras voi siirtyä suoraan huoneeseensa.

Lähtökohtana testattu turvallisuus

Digitaalinen avain toimii Bluetooth-tekniikalla. Yksi vieras huoneesta voi käyttää digitaalista avainta, muille tehdään hotellin vastaanotossa perinteinen avainkortti. Hilton Digital Key on käynyt läpi useita turvallisuustestauksia ennen käyttöönottoa. Digitaalinen avain ja muovinen avainkortti tarjoavat saman turvallisuustason.

Digitaalinen avain Hilton Honors -sovelluksella

Hilton Honors -kanta-asiakasohjelma on avoin kaikille vieraille ja ohjelmaan voi liittyä osoitteessa HiltonHonors.com. Kanta-asiakasohjelma tarjoaa edullisemmat huonehinnat, maksuttoman nettiyhteyden sekä mahdollisuuden ansaita pisteitä ja palkintomajoituksia, kun hotellihuone varataan Hilton-varauskanavan kautta. Digitaalinen sisäänkirjautumisen ja avaimen käyttö on mahdollista Hilton Honors -jäsensovelluksen avulla.

Hilton toimii digitaalisuuden edelläkävijänä hotellialalla. Hilton Digital Key on ollut tarjolla maailmalla jo 2015 alkaen. Digitaalinen sisäänkirjautuminen ja huoneavain on käytössä lähes 4 800 Hilton-ketjun hotelleissa ja yli 600 000 hotellihuoneessa. Yli 90 prosenttia käyttäjistä on ollut tyytyväisiä kokemukseen.

 

PIZZORANTE BRO ON AVATTU!

PIZZORANTE BRO [BRU:]

Makumatkalle Italiaan – Helsingin Hakaniemessä. Pizzorante BRO on avattu!

Hilton Helsinki Strandin ravintola koki tänään torstaina 26.11. täydellisen ruokamaailman muutoksen. Pizzorante BRO on silta herkulliseen italialaiseen ruokaan keihäänkärkenään ohut ja rapeapohjainen roomalaistyyppinen pizza, jota myös on mahdollista tilata mukaan.

Strandin ravintolauudistus sai alkusysäyksen osin tarpeesta kehittää hotellin ravintolatoimintaa. Osansa oli myös korona-ajasta johtuneen hotellin väliaikaisen sulun tuomalla tauolla, jonka aikana hotellinjohtaja Jani Jernström ehti pohtia muutosta. ”Lopullinen sysäys lähti liikkeelle frisbeegolfradalta. MondItalyn Sampsa Saarinen tokaisi minulle, että miksi ette myy hyvää pizzaa? Hämmästyin ja vastasin heti, mitä – pizzaa Hiltonissa?”, kuvaa Jernström. Kipinä oli kuitenkin syttynyt. Palaset loksahtivat lopulta paikalleen ja uusi konsepti alkoi saada muotoaan.

Italialaisen ruoan menestyksen salaisuus piilee yksinkertaisissa, laadukkaissa raaka-aineissa. Juuri siksi Pizzorante BRO -ravintolakonseptin suunnittelu on tehty yhteistyössä helsinkiläisen Monditalyn kanssa. Yrityksen perustaja Gianpaolo Rinettin mukaan pizza on hyvin yksinkertainen tuote, joka perustuu kolmeen komponenttiin: pizzapohjaan, tomaattiin ja mozzarellaan. Kun tuote on niin simppeli, tulee raaka aineiden olla erinomaisia. Niiden makua ei voi peittää minkään alle.

Keittiömestari Jarto Stepanoff on ollut vahvasti mukana uuden ruokalinjan suunnittelussa heti alusta alkaen. Palo italialaiseen ruokaan syttyi Jarton työskennellessä italialaisessa ravintolassa Australiassa. ”Roomalaistyylinen pizza on ravintolamme tähti. 360 asteisesta uunista tulee muutamassa minuutissa herkullinen ohut rapeapohjainen pizza. Yhteistyökumppanimme italialaisella intohimolla ja keittiömme suomalaisella sydämellä valmistetut annokset yhdistävät Italian alueelliset erot. Laadukkaat raaka-aineet Italiasta sekä kotimaasta hitsataan yhteen helsinkiläisellä twistillä”, linjaa Stepanoff.

”Pizzorante BRO -nimi vihjaa vapaammasta otteesta italialaiseen ruokaan. Se kertoo kuitenkin selkeästi niin kotimaisille kuin myös kansainvälisille vieraillemme, mistä on kyse. Taidamme muuten olla Suomen ensimmäinen ja ainoa Pizzorante”, toteaa Jernström.

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen ravintolaamme! Psst. hyödynnä myös huikeat avajaistarjouksemme.

 

Hilton CleanStayTM ja EventReady

Hilton CleanStay

Hilton on kehittänyt hotelleihinsa maailmanlaajuisen ohjelman, joka takaa uuden tason siisteydelle. Näin Hiltonin hotellivieraat voivat nauttia yhä puhtaammasta ja turvallisemmasta yöpymisestä.

Hilton CleanStay tehostaa Hiltonin jo korkeita siivous- ja hygieniastandardeja käyttämällä sairaalatason siivoustuotteita ja edistynyttä menettelyä.

Ohjelmaan sisältyy mm.:

 • Hilton CleanStay -huonesinetti
 • Hotellihuoneiden 10 usein kosketetun alueen erityisdesinfiointi
 • Yleisten alueiden siivoustiheyden lisääminen
 • Hotellivieraille saatavilla olevat desinfiointipyyhkeet
 • Kuntokeskusten lisäsiivous
 • Vähentyneet paperitarvikkeet huoneissa
 • Alan johtava kosketusvapaa sisäänkirjautuminen ja uloskirjautuminen digitaalisella avaimella yli 4 700 hotellissa ympäri maailmaa

Lue lisää ohjelmasta

Hilton EventReady

Hilton EventReady tarjoaa kokous- ja tapahtumakokemuksiin mielenrauhaa alusta loppuun.

Hilton EventReady

Hilton EventReady tuo CleanStay -ohjelman toimintamallit kokoustiloihin. Tavoitteenamme on luoda tapahtumakokemuksia, joissa korostuu puhtaus, joustavuus, turvallisuus ja sosiaalinen vastuullisuus. Hilton EventReady tarjoaa tarkkaan harkittuja ratkaisuja tapahtuman joka vaiheeseen.

Lue lisää ohjelmasta

Hybridikokoukset ja striimauspalvelut

HYBRIDIKOKOUS TAI VIDEONEUVOTTELU

Hybridikokoukset, striimauspalvelut ja laadukkaat videoneuvottelut onnistuvat mutkattomasti Hilton-hotelleissa. Digitaalisten ratkaisujemme ansiosta kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä kasvattaen samalla tapahtuman osallistujamäärää moninkertaisesti. Tallenteen avulla jälkimarkkinointi onnistuu samalla entistä laadukkaammin ja näin tilaisuutesi on mahdollista toteuttaa entistä monipuolisemmin.

Lue lisää »

Kalastajatorppa tarjoaa digitaalisen huoneavaimen ensimmäisenä hotellina Suomessa

Kalastajatorppa tarjoaa digitaalisen huoneavaimen ensimmäisenä hotellina Suomessa

Legendaarinen Hilton Helsinki Kalastajatorppa ottaa käyttöön Digital Key -palvelun ensimmäisenä hotellina Suomessa. Hilton Honors -kanta-asiakasohjelman jäsen voi halutessaan valita nopean, omalla mobiililaitteella toimivan digitaalisen sisäänkirjautumisen ja huoneavaimen perinteisen vaihtoehdon sijaan.

Digital Key -palvelu mahdollistaa Hilton Honors -jäsenille helpon tavan hallita hotellivierailuaan esimerkiksi kirjautumalla huoneeseen mobiililaitteella perinteisen vastaanoton sijaan.

”Digitaalinen sisäänkirjautuminen säästää kanta-asiakkaidemme aikaa ja antaa henkilökunnallemme enemmän resursseja keskittyä vieraidemme yksilöllisempiin tarpeisiin ja toiveisiin. Otamme digitaalisen huoneavaimen käyttöön ensimmäisenä hotellina Suomessa. Olemme äärettömän innostuneita ja ylpeitä voidessamme tuoda ensimmäisenä uutta ja viimeisintä teknologiaa Suomen hotellimarkkinoille”, hehkuttaa operatiivinen johtaja Juha Martikainen Hilton Helsinki Kalastajatorpalta.

”Digitaalinen avain on ollut jo käytössä Hilton hotelleissa Pohjois-Amerikassa ja Isossa-Britanniassa ja se on otettu vastaan suurella kiinnostuksella kanta-asiakkaidemme keskuudessa”, Martikainen jatkaa.

Digitaalisella avaimella nopea pääsy huoneeseen

Digitaalisen avaimen saa käyttöön, kun Hilton Honors -jäsen lataa Hilton Honors App -sovelluksen ja tekee huonevarauksen suoraan ketjun varausjärjestelmän kautta. Sisäänkirjautumisen voi tehdä mobiililaitteella saapumista edeltävänä päivänä. Vieras voi valita ennakkoon toivomansa huoneen hotellin huonekartasta. Hotelliin saapumispäivänä sovellus lähettää ilmoituksen, kun valittu huone on valmiina. Samalla digitaalinen avain aktivoituu ja vieras voi siirtyä suoraan huoneeseensa. Digitaalinen avain toimii Bluetooth-tekniikalla. Yksi vieras huoneesta voi käyttää digitaalista avainta, muille tehdään vastaanotossa perinteinen avainkortti. Hilton Digital Key on käynyt läpi useita turvallisuustestauksia ja varotoimenpiteitä ennen käyttöön ottoa. Digitaalinen avain ja muovinen avainkortti tarjoavat saman turvallisuustason. Hilton Honors -kanta-asiakasohjelma on avoin kaikille vieraille ja ohjelmaan voi liittyä osoitteessa HiltonHonors.com. Kun liittyy kanta-asiakasohjelmaan ja varaa hotellihuoneen Hilton-varauskanavan kautta, saa edullisemman hinnan, maksuttoman nettiyhteyden sekä mahdollisuuden ansaita pisteitä ja palkintomajoituksia.

Hilton Digital Key

 • Hilton Helsinki Kalastajatorppa tarjoaa digitaalisen avaimen ensimmäisenä Suomessa 238 huoneeseensa.
 • Hilton Helsinki Kalastajatorpan Hilton Honors -vieraat ovat voineet käyttää mobiililaitettaan myös huoneen avaimena syksystä 2018 alkaen.
 • Hilton toimii digitaalisuuden edelläkävijänä hotellialalla.
 • Digital Key on ollut tarjolla Yhdysvalloissa toukokuusta 2015 alkaen ja Isossa-Britanniassa maaliskuusta 2017. Digitaalinen sisäänkirjautuminen ja huoneavain on käytössä lähes 4 000 Hilton-ketjun hotelleissa ja yli 600 000 hotellihuoneessa. Yli 90 prosenttia käyttäjistä on ollut tyytyväisiä kokemukseen.
 • Mobiililaitteessa toimiva Hilton Honors App -sovellus toimii huoneen varaamiseen, sisäänkirjautumiseen, huoneen valintaan, avaimena hissiin sekä huoneen ja palvelutilojen oviin. Jatkossa sovellus toimii myös monipuolisena digitaalisena hallintalaitteena huonetoimintojen käytössä.
 • Hilton Honors -jäseniä on maailmalla jo lähes 100 miljoonaa.

Lisätietoa ja digital keyn testaus: Johanna Uimonen, Communications Manager, Scandic Hotels Oy, +358 40 713 4120, johanna.uimonen@scandichotels.com Juha Martikainen, Director of Operations, Hilton Helsinki Kalastajatorppa, +358 40 718 6055, juha.martikainen@hilton.com

Superfoodit saapuivat Hilton aamiaispöytään

Suomalaiset superfoodit saapuivat hotellin aamiaispöytään

Superfoodien ja eri ruokavalioiden suosio kasvaa edelleen Suomessa. Hyvinvointitrendit huomioidaan nyt myös hotellin aamiaispöydässä. Hilton Helsinki -hotellit tuovat 14.2.2018 alkaen suomalaiset superfoodit osaksi kokonaisvaltaista aamiaista. Ravintorikkaita suomalaisia superfoodeja halutaan tuoda tarjolle myös ulkomaalaisille vieraille. Hilton Helsinki -hotellien aamiaispöydissä huomioidaan terveellisyys ja tarjolla on runsaasti tuoreita kasviksia, vihanneksia, juureksia, hedelmiä ja marjoja, munaruokia sekä jogurttibaari lisukkeineen. Erilaisten ruokavalioiden tuotteet ovat kaikkien aamiaisvieraiden saatavilla. ”Meillä ei ole erityisruokavalioita vaan erityisiä vieraita. Jokaisella vieraallamme on oma ruokavalionsa ja nyt itselleen sopivia tuotteita on entistä helpompi valita aamiaisellamme”, kertoo Hilton Helsinki Strandin operatiivinen johtaja Jani Jernström. Hilton Helsinki -hotellien aamiaisella panostetaan kotimaisiin tuotteisiin. ”Pohjoisen kesyttämättömän ja puhtaan luonnon vetovoima houkuttelee Suomeen vuosittain yhä enemmän matkailijoita. Puhtaat ja suoraan luonnosta saatavat raaka-aineet tuovat luontoelämyksen myös aamiaispöytään ja pohjoisen maut osaksi vieraidemme hotellielämystä”, Jernström korostaa. ”Tarkoituksemme on tarjota hyvät ja monipuoliset eväät päivään. Haluamme uuden aamiaisemme tuovan vieraillemme pohjoisia supervoimia!” kertoo Jernström. Uuteen aamiaispöytään katetaan muun muassa kuorittuja hampunsiemeniä, kotimaisista marjoista valmistettuja tehojauheita, väinönputki- ja ruusunjuuriyrttieliksiirejä, gluteiinittomina kuituhiutaleita, kauratyynyjä, näkkileipää ja minttuvohveleita. Uudet herkut katetaan erilliselle aamiaisasemalle, josta löytyy myös valikoima muun muassa vegaanisia, gluteenittomia ja maidottomia vaihtoehtoja.  Vegaanisia vaihtoehtoja löytyy myös runsaasti esimerkiksi hummusta, paprikaseitania, savuseitanleiketta, vegaanijuustoa, kurpitsansiemenvoita, omenabanaanipyrettä, kaurajuomia ja -jugurttia. Uudistunut aamiainen on tarjolla 14.2. alkaen kaikissa Hilton Helsinki -hotelleissa: Hilton Helsinki Strandissa, Hilton Helsinki Kalastajatorpalla sekä Hilton Helsinki Airportissa.