Ravintola Meritorpan uusittu terassi kutsuu viihtymään

Terassi tarjoaa vihreyttä, meren läheisyyttä, raikkautta, rentoutta ja samppanjan kuplia. Meritorpan uusitulla kadunpuoleisella terassilla on aurinkoista sopivasti lounasaikaan. Ruokailuun tarkoitetulla alueella on myös aurinkotuoleja sekä aurinkovarjoilla katettuja pöytiä ruokailua varten. Terassilla on myös rennompi lounge-alue, jossa on pihakeinu, sohvaryhmä sekä aurinkotuoleja. Tervetuloa viihtymään!

Tutustu » 

Hilton 100 vuotta 31.5.2019

Viime vuosisadan aikana Hilton on kasvanut yhdestä hotellista Ciscossa, Texasissa, yli 5 700 hotelliin ja 17 tuotemerkkiin yli 113 maassa. Hilton on maailman ensimmäinen maailmanlaajuinen hotelliyhtiö, joka juhlii 100-vuotisjuhlaansa 31. toukokuuta.

Lue lisää »

Kesämenut 2019 Hilton Helsinki hotelleissa

Ravintoloidemme menut ovat päivittyneet nyt kesäisillä mauilla! Hotelleissamme on vieraita ympäri maailmaa, joita kiinnostavat suomalainen ja pohjoismaalainen makumaailma ja raaka-aineet. Vieraidemme toiveesta listoilta löytyy lohta, poroa, juureksia sekä kevään ja kesän kasviksia ja marjoja. Ravintoloissa on maisteltu parhaimmat viinisuositukset kunkin annoksen yhteyteen. Hilton 100-juhlavuoden kunniaksi kaikissa kolmessa ravintolassamme tarjolla ovat myös maukkaat juhlavuoden menut. A la carte –annosten lisäksi ravintoloissa on Casual Food/Rennosti –listat, joiden ikisuosikkeja ovat hampurilaiset, myös vegeversioina sekä erilaiset salaatit. RAVINTOLA MERITORPPA Hilton Helsinki Kalastajatorppa Meritorpan kesämenussa palataan perinteisten makujen maailmaan veden äärelle. Upeat näkymät Laajalahdelle ja suosittu kesäterassi ilahduttavat Meritorpan vieraita. Tänä kesänä uutuutena avattu myös sisäpihan viihtyisä terassi rentoon oleiluun. Esimerkkeinä alkuruoista on kuhaa kukkakaalin, kuusenkerkän sekä maltaan kera. Pääruoissa kala-annoksena on valkoviinissä paistettua siikaa, parsa-perunasalaattia ja porkkana-voikastiketta. Savustettu villisika sekä sieniraviolit tuovat listalle vahvoja makuja. Listalta löytyy tietenkin myös pihvi-annos ankanmaksalla ja tryffelillä. Jälkiruokien aatelia ovat piimäpannacotta, riihiruisbrownie sekä muun muassa lakritsikakku. Listalta löytyy vegaanisia annoksia sekä muun muassa perinteistä kalakeittoa ja saaristolaisleipää. Tutustu koko menuun tästä! RAVINTOLA GUI Hilton Helsinki Airport Hilton Airportin stop over-vieraille saattaa ruokailu Ravintola Guissa olla ainoa kosketus suomalaisuuteen tai pohjois-maalaiseen elämään ja ruokamaailmaan. Kesälistan kantava teema onkin skandinaavisuus, kuitenkin yhdistettynä yllätyksellisillä makuyhdistelmillä. Alkuruokien herkku on.cheviche, kuhan, limen ja chilin kera. Raikasta ja kesäistä makua tarjoaa mangosalaatti. Pääruokana tarjoillaan kala-annoksina paahdettua lohta sekä hiillostettua siikaa. Liha-annoksia listalla edustavat glaseerattu karitsa, paistettu ankanrinta sekä Black Angus-pihvi. Kasvisannoksena listalta löytyy paahdettua munakoisoa jogurttikastikkeen kanssa. Aterian kruunaa raikas jälkiruoka ja siihen suosittelemme mansikka-pannacottaa mansikkasorbetilla. Tutustu koko menuun tästä! RAVINTOLA BRO Hilton Helsinki Strand BROn kesäinen lista koostuu mielenkiintoisista makupareista. Tarjolla on pohjoisia makuja yhdistettynä kansainvälisellä twistillä. BROssa on myös upeat merinäköalat ja aurinko paistaa ravintolaan miltei koko päivän. Ulkona on myös terassipaikkoja auringosta nauttiville. Bar BROn Signature drinkeissä kekseliäät makuyhdistelmät ja hauskat esillepanot takaavat mieleen-painuvan elämyksen, unohtamatta klassikkodrinkkejä. Alkuruokien joukosta löytyy mielenkiintoinen reindeer+horseradish -annos, jossa on käytetty suomalaista tapaa tehdä porocarpacciota. Pääruokien suomalaisuutta edustavat mm. paistettu poron ulkofilee sekä hiillostettu lohi tähtianiksella maustetulla voi-valkoviinikastikkeella ja paahdetulla kukkakaalilla. Kansainväliselle makuelämykselle pääsee kampasimpukasta, baby mustekalasta sekä grillatusta scampista. Jälkiruokalistalla herkutellaan muun muassa kookospannacotalla jonka kaverina lautasella on rommilla maustettua ananas-passionsalaattia sekä sichuanpippurilla maustettua ananassorbettia. Tämä annos on saanut ideansa Hiltonin baarimestareiden kehittelemästä Pina Colada-drinkistä vuodelta 1954. Tutustu koko menuun tästä!

Hilton 100-vuotisjuhlavuoden menu

Hilton juhlii tänä vuonna 100-vuotisjuhlapäiväänsä ja sen kunniaksi olemme suunnitelleet ryhmille tarkoitetun herkullisen juhlavuoden menun.

Menu on voimassa vuoden 2019 loppuun ja tarjoillaan minimissään 10 henkilölle.

Hilton 100 -vuotismenupaketti

Valintasi mukaan joko neljän tai viiden ruokalajin menu sisältäen viinipaketin 4 – 100 € / 5 – 105 € Sokerisuolattua lohta, pikkelöityä kurkkua ja piparjuurismetanaa G, L Rapukeittoa ja fenkolivaahtoa G, L Pippuroitu häränfileepihvi, madeiralientä ja herkkutatteja G, L Pientilajuustoja, rosmariini-puolukkahunajaa ja näkkileipää Suklaafondant, pistaasivaahtoa ja hillottua vadelmaa L Viinipaketti  Sisältää 10 cl shampanjaa, 16 cl valko- ja punaviiniä Saatavana myös alkoholittomilla viineillä Besserat de Bellefon Grande Tradition Brut, France Deiss Alsace Blanc, Marcel Deiss, AC Alsace, France  Peter Lehmann Portrait Cabernet Sauvignon, Australia Kysy lisää p. 0300 870 882 sales.hiltonhelsinki@hilton.com

Kalastajatorppa tarjoaa digitaalisen huoneavaimen ensimmäisenä hotellina Suomessa

Kalastajatorppa tarjoaa digitaalisen huoneavaimen ensimmäisenä hotellina Suomessa Legendaarinen Hilton Helsinki Kalastajatorppa ottaa käyttöön Digital Key -palvelun ensimmäisenä hotellina Suomessa. Hilton Honors -kanta-asiakasohjelman jäsen voi halutessaan valita nopean, omalla mobiililaitteella toimivan digitaalisen sisäänkirjautumisen ja huoneavaimen perinteisen vaihtoehdon sijaan. Digital Key -palvelu mahdollistaa Hilton Honors -jäsenille helpon tavan hallita hotellivierailuaan esimerkiksi kirjautumalla huoneeseen mobiililaitteella perinteisen vastaanoton sijaan. ”Digitaalinen sisäänkirjautuminen säästää kanta-asiakkaidemme aikaa ja antaa henkilökunnallemme enemmän resursseja keskittyä vieraidemme yksilöllisempiin tarpeisiin ja toiveisiin. Otamme digitaalisen huoneavaimen käyttöön ensimmäisenä hotellina Suomessa. Olemme äärettömän innostuneita ja ylpeitä voidessamme tuoda ensimmäisenä uutta ja viimeisintä teknologiaa Suomen hotellimarkkinoille”, hehkuttaa operatiivinen johtaja Juha Martikainen Hilton Helsinki Kalastajatorpalta. ”Digitaalinen avain on ollut jo käytössä Hilton hotelleissa Pohjois-Amerikassa ja Isossa-Britanniassa ja se on otettu vastaan suurella kiinnostuksella kanta-asiakkaidemme keskuudessa”, Martikainen jatkaa. Digitaalisella avaimella nopea pääsy huoneeseen Digitaalisen avaimen saa käyttöön, kun Hilton Honors -jäsen lataa Hilton Honors App -sovelluksen ja tekee huonevarauksen suoraan ketjun varausjärjestelmän kautta. Sisäänkirjautumisen voi tehdä mobiililaitteella saapumista edeltävänä päivänä. Vieras voi valita ennakkoon toivomansa huoneen hotellin huonekartasta. Hotelliin saapumispäivänä sovellus lähettää ilmoituksen, kun valittu huone on valmiina. Samalla digitaalinen avain aktivoituu ja vieras voi siirtyä suoraan huoneeseensa. Digitaalinen avain toimii Bluetooth-tekniikalla. Yksi vieras huoneesta voi käyttää digitaalista avainta, muille tehdään vastaanotossa perinteinen avainkortti. Hilton Digital Key on käynyt läpi useita turvallisuustestauksia ja varotoimenpiteitä ennen käyttöön ottoa. Digitaalinen avain ja muovinen avainkortti tarjoavat saman turvallisuustason. Hilton Honors -kanta-asiakasohjelma on avoin kaikille vieraille ja ohjelmaan voi liittyä osoitteessa HiltonHonors.com. Kun liittyy kanta-asiakasohjelmaan ja varaa hotellihuoneen Hilton-varauskanavan kautta, saa edullisemman hinnan, maksuttoman nettiyhteyden sekä mahdollisuuden ansaita pisteitä ja palkintomajoituksia. Hilton Digital Key

  • Hilton Helsinki Kalastajatorppa tarjoaa digitaalisen avaimen ensimmäisenä Suomessa 238 huoneeseensa.
  • Hilton Helsinki Kalastajatorpan Hilton Honors -vieraat ovat voineet käyttää mobiililaitettaan myös huoneen avaimena syksystä 2018 alkaen.
  • Hilton toimii digitaalisuuden edelläkävijänä hotellialalla.
  • Digital Key on ollut tarjolla Yhdysvalloissa toukokuusta 2015 alkaen ja Isossa-Britanniassa maaliskuusta 2017. Digitaalinen sisäänkirjautuminen ja huoneavain on käytössä lähes 4 000 Hilton-ketjun hotelleissa ja yli 600 000 hotellihuoneessa. Yli 90 prosenttia käyttäjistä on ollut tyytyväisiä kokemukseen.
  • Mobiililaitteessa toimiva Hilton Honors App -sovellus toimii huoneen varaamiseen, sisäänkirjautumiseen, huoneen valintaan, avaimena hissiin sekä huoneen ja palvelutilojen oviin. Jatkossa sovellus toimii myös monipuolisena digitaalisena hallintalaitteena huonetoimintojen käytössä.
  • Hilton Honors -jäseniä on maailmalla jo lähes 100 miljoonaa.

Lisätietoa ja digital keyn testaus: Johanna Uimonen, Communications Manager, Scandic Hotels Oy, +358 40 713 4120, johanna.uimonen@scandichotels.com Juha Martikainen, Director of Operations, Hilton Helsinki Kalastajatorppa, +358 40 718 6055, juha.martikainen@hilton.com

Superfoodit saapuivat Hilton aamiaispöytään

Suomalaiset superfoodit saapuivat hotellin aamiaispöytään

Superfoodien ja eri ruokavalioiden suosio kasvaa edelleen Suomessa. Hyvinvointitrendit huomioidaan nyt myös hotellin aamiaispöydässä. Hilton Helsinki -hotellit tuovat 14.2.2018 alkaen suomalaiset superfoodit osaksi kokonaisvaltaista aamiaista. Ravintorikkaita suomalaisia superfoodeja halutaan tuoda tarjolle myös ulkomaalaisille vieraille. Hilton Helsinki -hotellien aamiaispöydissä huomioidaan terveellisyys ja tarjolla on runsaasti tuoreita kasviksia, vihanneksia, juureksia, hedelmiä ja marjoja, munaruokia sekä jogurttibaari lisukkeineen. Erilaisten ruokavalioiden tuotteet ovat kaikkien aamiaisvieraiden saatavilla. ”Meillä ei ole erityisruokavalioita vaan erityisiä vieraita. Jokaisella vieraallamme on oma ruokavalionsa ja nyt itselleen sopivia tuotteita on entistä helpompi valita aamiaisellamme”, kertoo Hilton Helsinki Strandin operatiivinen johtaja Jani Jernström. Hilton Helsinki -hotellien aamiaisella panostetaan kotimaisiin tuotteisiin. ”Pohjoisen kesyttämättömän ja puhtaan luonnon vetovoima houkuttelee Suomeen vuosittain yhä enemmän matkailijoita. Puhtaat ja suoraan luonnosta saatavat raaka-aineet tuovat luontoelämyksen myös aamiaispöytään ja pohjoisen maut osaksi vieraidemme hotellielämystä”, Jernström korostaa. ”Tarkoituksemme on tarjota hyvät ja monipuoliset eväät päivään. Haluamme uuden aamiaisemme tuovan vieraillemme pohjoisia supervoimia!” kertoo Jernström. Uuteen aamiaispöytään katetaan muun muassa kuorittuja hampunsiemeniä, kotimaisista marjoista valmistettuja tehojauheita, väinönputki- ja ruusunjuuriyrttieliksiirejä, gluteiinittomina kuituhiutaleita, kauratyynyjä, näkkileipää ja minttuvohveleita. Uudet herkut katetaan erilliselle aamiaisasemalle, josta löytyy myös valikoima muun muassa vegaanisia, gluteenittomia ja maidottomia vaihtoehtoja.  Vegaanisia vaihtoehtoja löytyy myös runsaasti esimerkiksi hummusta, paprikaseitania, savuseitanleiketta, vegaanijuustoa, kurpitsansiemenvoita, omenabanaanipyrettä, kaurajuomia ja -jugurttia. Uudistunut aamiainen on tarjolla 14.2. alkaen kaikissa Hilton Helsinki -hotelleissa: Hilton Helsinki Strandissa, Hilton Helsinki Kalastajatorpalla sekä Hilton Helsinki Airportissa.

Hyvän ruoan lähteillä Hiltoneissa

Hyvän ruoan lähteillä Hiltoneissa Jokainen kokoustanut tietää, että hyvä ruoka on yksi onnistuneen kokouspäivän kivijaloista. Hilton Helsinki hotellien uudistetut kokoustarjoilut tarjoavat herkullisia ja raikkaita mahdollisuuksia niin pienille kuin isoillekin ryhmille.

Kokousvieraidemme toiveesta menut ovat keventyneet ja tarjoamme  ison joukon erilaisia salaatteja ja kasviksia lisukkeineen sekä runsaasti kalavaihtoehtoja. Haluamme tarjota kotimaisia, tasapainoisia ja sesonkien parhaista raaka-aineista valmistettuja tarjoiluita.

Sinä päätät, nauttiiko ryhmäsi suositun lounasbuffetin, kokoustilaan tuodun kevyen tarjoilun tai seurusteluun ja verkostoitumiseen optimoidun vaihtoehdon. START STRONG Morning Break Aamu alkaa aamiaistarjoilulla, jossa kahvin, teen, mehun ja vesien kanssa jogurttibaari lisukkeilla, lämpimänä tarjottavaa täytettyä leipää, leikkeleitä ja leipiä sekä tuoreita vihanneksia. Kokouslounaan voi valita kolmesta ryhmälle parhaiten sopivasta vaihtoehdosta tilaisuutesi luonteen tai budjetin mukaan. Useammankin päivän kokoustarjoiluihin saadaan vaihtelevuutta kun tarjoilut vaihtuvat päivittäin. LOUNASBUFFET Suosituin ja monipuolisin lounastarjoilumme. Runsaasta buffetvalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin omien mieltymysten mukaan. Tarjoamme tuoretta, paikallista ja sesongin mukaisia ruokalajeja. Lounasbuffetissa on tarjolla runsas kalapöytä, raikas Green Market –kasvistori sekä Carving Station, jossa keittiömestari on paikalla leikkaamassa lihaa. GET TOGETHER Kun lounaalla halutaan seurustella, verkostoitua ja liikkua, niin tarjoilut katetaan kokoustilan läheisyyteen. Raikkaiden salaattien ja kevyiden kalaruokien lisäksi lämpimästä buffetista katuruoka-tyyppisiä annoksia sekä kasvisvaihtoehtoja. ROLL IN Helppo buffettarjoilu mahdollistaa pienemmille ryhmille tehokkaan ja omaan kokousaikatauluun joustavan lounasvaihtoehdon. Roll In –tarjoilut tuodaan kokoustilaan sovittuna aikana. Valittavissa kevyempi vaihtoehto, jossa ruokaisien salaattien lisäksi täytettyjä leipiä. Runsaammassa vaihtoehdossa mukana myös lämpimiä tuotteita. STAY STRONG Afternoon Break Kokousvireen iltapäivällä pitää yllä raikkaat tarjoilut. Tarjolla on mm. hedelmiä ja kasviksia, juustoja hillokkeen kera, marja- tai hedelmäpiirakkaa sekä Reilun kaupan luomukahvia ja laaja teevalikoima. Erikoisruokavaliot, kuten laktoositon, maidoton sekä gluteeniton, ovat huomioitu ja merkitty kaikissa tarjoiluissamme. Muista mahdollista ruoka-ainerajoitteista pyydämme ilmoittamaan ennakkoon. Kysy lisää myyntipalvelustamme.

Vappu 2019 Kalastajatorpalla

Fiskiksen Vappu on jo käsite! Kalastajatorpan salit täyttyvät iloisista vappujuhlijoista. Tervetuloa juhlimaan kanssamme! MERISALIN VAPPUBUFFET Koko perheen vappulounas, lapsille on oma buffetpöytä ja valvottu leikkitila. Buffetpöydät notkuvat keväisiä makuja – salaatteja, runsas valikoima kalaisia herkkuja ja liharuokia sekä suussa sulavia jälkiruokia. Kattaus klo 12.00–17.00 Aikuiset 80 € Lapset 13–16 v. 40 €, lapset 5–12 v. 33 € ja alle 5-vuotiaat veloituksetta Tutustu menuun tästä. OCEANAN VAPPUBRUNSSI DJ tahdittaa päivää ravintola Oceanassa klo 12.00–17.00. Kattaus klo 12.30–16.00 Aikuiset 52 € Lapset 5–12 v. 26 € ja alle 5-vuotiaat veloituksetta Tutustu menuun tästä. MERITORPAN VAPPULOUNAS Tervetuloa viettämään iloista kolmen ruokalajin lounasta vappupäivänä. Valitse alkupalat runsaasta alkuruokapöydästä, valitse pöytään tarjoiltava pääruoka ja päätä ateria jälkiruokabuffetin herkkuihin. Valitse kolmesta kattauksesta klo 11, 14 ja 17. Hinta aikuinen 59 € / hlö Lapset 5–12 v. 29,50 € ja alle 5-vuotiaat veloituksetta Tutustu menuun tästä. KALASTAJATORPAN PERINTEINEN VAPPULOUNAS Pyöreä Sali, Siirtomaasalit, Keltainen sali ja Vanha Torppa TÄYTEEN VARATTU Peruutuspaikkoja voi tiedustella p. 09 42722 535 tai sales.hiltonhelsinki@hilton.com Kalastajatorpan suosittu pöytiintarjoiltu vappulounas, joka kokoaa perheet ja ystävät yhteen. Lounas katetaan neljään saliin vappupäivänä 1.5. Orkesteri Pyöreässä salissa ja Siirtomaasalissa. Kattausaika klo 12.00–17.00. Aikuiset 80 €/hlö Lapset 13-16 v. 40 €, lapset 5–12 v. 33 € ja alle 5-vuotiaat veloituksetta. Lapsille oma menu sekä valvottu leikkihuone. Tutustu menuun tästä.

Blinimenu Ravintola Meritorpassa 28.2.2019 asti

Meritorpalla paistetaan blinejä  28.2.2019 asti

Meritorpan  tammi-helmikuun blinilista houkuttelee herkuttelemaan vastapaistetuilla tattariblineillä, joko perinteisesti tai hieman modernimmalla otteella.  Blinien kaverina maistuvat suomalaiset maut – Kihisevän kuuma pannu, huolellisesti kirkastettu voi ja hapatettu tattari-vehnätaikina. Siinä yksinkertaisuudessaan täydellisen blinin resepti, paljastaa Meritorpan keittiömestari Jarto Stepanoff kääntäessään liedellä paistuvia blinipaksukaisia. – Meritorpan keittiössä taikinaan lorautetaan myös pilsneriä niin makua kuin kuohkeutta antamaan. Ja juuri saa rauhassa hapantua parin vuorokauden ajan. Bliniviikot rantautuivat helsinkiläisiin ravintoloihin erikoisviikkojen muodossa 1990-luvulla, mutta Kalastajatorpan legendaarisessa Pyöreässä salissa niitä on tarjoiltu Helsingin seurapiireille jo vuosikymmeniä sitten. Niinpä Meritorpan Blinimenusta löytyy perinteinen Blini Traditional, jossa tirisevän kuuma blini saa kaverikseen siianmätiä, kylmäsavustettua lohenmätiä, tilliä, kirnuvoita, sipulia ja smetanaa. – On tämä sellainen vanhan ajan klassikkoherkku. Ehkä siksi juomasuosituksemmekin blinin seuraksi on klassikkojen klassikko, nimittäin samppanja. Koska kotimaiset, sesongissa olevat raaka-aineet ovat lähellä keittiömestarin sydäntä ja keittiöfilosofiaa, Blini Meritorppa, sisältää hyvin suomalaisiksi miellettyjä makuja. Blini aateloidaan maustesillillä, savuporolla, sipulilla, suolakurkulla, kananmunalla ja smetanalla. Palanpainikkeena maistuu espanjalainen punaviini. Ja luonnollisesti kasvissyöjille on oma vegeversionsa, Blini Vegetarian. Ruokailijan lautaselta löytyy blinin lisäksi metsäsienisalaattia, suolakurkkua, merileväkaviaaria, punajuurta ja tryffeliä. Kasvisblini viihtyy upeasti saksalaisen riesling-valkoviinin seurassa. Terveisiä metsästä – Blinilistaa tehdessäni mietin myös modernimpia, 2010-luvulle sopivia vaihtoehtoja, jotka houkuttelisivat niin ulkomaalaiset vieraamme kuin nuoremmankin ikäluokan edustajat tämän venäläisvaikutteisen herkun ääreen, Stepanoff jatkaa. Tätä ajattelua listalla edustaa pääruoka- ja jälkiruokablini. Blini & Rabbit -annoksessa, vastapaistetun blinin päälle on nostettu pitkään haudutettua jänisragùuta, uppomuna, pikkelöityjä luumulohkoja, fenkolia ja kielenvievän herkullista, pikkelöityjä luumulohkoja, fenkolia ja kielenvievän herkullista, savustettua smetanaa. Jänis on sydäntalven sesonkiruokaa. Palanpainikkeeksi jäniksen kanssa suositellaan keskitäyteläistä, burgundilaista pinot noir -punaviiniä. – On ollut mukava huomata, että monet liikemiehet ovat listaa tutkittuaan vaihtaneet burgeritilauksensa tähän kanibliniin. Ruokaisa blini toimii yhden ruokalajin ateriana ja nälkä lähtee takuuvarmasti. Ollakseen täydellinen, hyvä ateria kaipaa aina makeaa huipennusta. Listalla se on Blini & Forrest -annos, jossa puolikas blini tarjotaan puolukan ja kuusijäätelön kanssa. Makumaailma lennättää ajatukset välittömästi suomalaiseen metsään! ­ – Kirpeä puolukka ja hienostunut kuusijäätelö muodostavat tyylikkään ja tasapainoisen kokonaisuuden rasvaisen blinin kanssa. Ja aterian päätyttyä suussa maistuvat puhtaat, suomalaiset maut, Stepanoff summaa blinilistansa filosofian. Tutustu blinimenuun tästä.

Parsaviikot Ravintola Meritorpassa 22.5.2019 asti

Hilton Helsinki Kalastajatorpalla vietetään parsaviikkoja! Ravintola Meritorpassa voit herkutella nyt joko kolmen tai viiden ruokalajin menuilla. Voit koota juuri sinulle sopivimman menukokonaisuuden herkulliselta parsalistaltamme. Parsamenu on voimassa ilta A la Carten aikaan klo 17.00–22.30 tai ennakkotilauksesta koko päivän. Tutustu tästä.

Hilton 100-juhlavuoden kokouskampanja 31.5.2019 asti

Hotellialan edelläkävijänä Hilton on luonut ikimuistoisia kokemuksia vierailleen ja tehnyt hyvää yhteisöille jo sadan vuoden ajan. Juhlavuoden kunniaksi tarjoamme joka 10. osallistujan veloituksetta vähintään 100 henkilön tilaisuuksissa. Tutustu tarjoukseen!