PIKKUJOULUKAUDEN PARHAAT PUITTEET

Vietä hauskat, huolettomat pikkujoulut ilman järjestelystressiä. Tutustu Hilton Helsinki Kalastajatorpan ja Hilton Helsinki Strandin suosituimpiin juhlatiloihin ja varmista kauden parhaat pikkujoulut hauskalla ohjelmalla.

Suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus, ota yhteyttä!
Hilton Helsinki Sales
p. 0300 870 882
sales.hiltonhelsinki@hilton.com

Hilton Helsinki Kalastajatorppa

Pyöreä Sali
Legendaarisessa Pyöreässä Salissa on juhlittu vuosikymmenten ajan. Valoisa sali soveltuu juhliin, gaalaillallisille, pikkujouluihin ja vastaanottoihin. Juhlaillalliselle mahtuu jopa 350 vierasta kahdessa kerroksessa.

Siirtomaasali 1-2  ja Merisali 1-2
Kokouskeskuksen suuret salit muuntautuvat moniin tapahtumiin. Siirtomaasalissa nauttii cocktaileja jopa 500 henkeä. Merisalista on pääsy puutarhaan ja merenrantaan ulkoilmatilaisuuksia varten. Molemmat salit voidaan jakaa pienempiin tiloihin tarvittaessa.

Hilton Helsinki Strand

Ballroom 1-2
Tyylikäs sali gaalaillallisille ja cocktailtilaisuuksiin aina 280 hengelle. Ballroomin upeat kristallivalaisimet luovat eri värivaihtoehdoilla tilaan juhlallisen tunnelman. Valoisa tila päivällä merinäkymin. Illalla tunnelmallinen tila. Ballroom voidaan jakaa kahdeksi pienemmäksi tilaksi väliseinällä.

AKTIVITEETTEJA

Christmas swings ja jouluinen musavisa

Hauska ja viihdyttävä ammattimuusikoiden johdolla toteutettava Interaktiivinen ohjelma, joka sopii hyvin kaikenkokoisiin tilaisuuksiin.

Vaudikkaassa Christmas Swings -konsertissa Vallu Lukka laulaa Groove President -yhtyeensä säestyksellä rakastetuimpia amerikkalaisia joululauluja.

Ohjelman täydentää osallistujia aktivoiva pöytäkunnittain leikkimielisenä kilpailuna toteutettava Jouluinen liveband musavisa, jossa historia ja musiikkitietämys on valttia ja innokkaimmat pääsevät halutessaan myös itse esiintymään.

  • Aika: 60–90 min

LiveBand Musavisa

Interaktiivisten ohjelmien ja musiikin ystävien varma suosikki yhteiseen illanviettoon, jossa käydään kattavasti läpi musiikin eri osa-alueita erinomaisen livebändin johdolla. Juonnettu visailu saa yleisössä aikaan aidon kisatunnelman ikään katsomatta.

LiveBand-musavisa voidaan toteuttaa esimerkiksi pöytäkunnittain tai yleisöstä pyydettyjen kilpailijoiden muodostamien joukkueiden välillä.

  • Aika: 60–120 min

LiveBand Karaoke

Yritystapahtumien ehdoton suosikkiohjelma, joka yhdistää karaoken ja huikean livebändin. Tutustu yli 100 lauluvaihtoehtoon etukäteen ja varmista haluttu sävellälaji ennen estradille astumista. LiveBand -karaoke takaa loistavan illanvieton ja ryhmähengen nostatuksen aivan uudelle tasolle.

  • Aika: 60–120 min

Joululyhtyturnaus

Vauhdikas ulkoilmatapahtuma, jossa kisataan joukkueiden paremmuudesta mm. lumikenkäviestissä, potkukelkkojen kiihdytyskilpailussa, lumipallojen tarkkuusheitossa ja hauskassa lumi 3-ottelussa. Nyt uutuuslajina mukana myös alppicurling.

  • Aika: 60–90 min

Petterin Pirteä Pikkujoulukisailu

Hauska kisailu, jonka lajeiksi voit valita monipuolisesta valikoimasta omat suosikkisi. Miltä kuulostaisi laserammunta, lämärikisa tai sisäcurling? Tunnelman virittävät somistettu peliareena, iloiset ohjaajat sekä joulumusiikki. Kisan päätteeksi pidetään palkintojen jako.

  • Aika: 60–90 min

Hyvinvointipikkujoulut

Koko henkilöstön vireyttä ja terveyttä edistävä ohjelma, joka rakentuu suositun 4event Vireyskirjan ympärille, Poimi maistiaisia eri hyvinvointiteemoista tai tutustu kerralla koko tarjontaan ammattitaitoisten hyvinvointivalmentajien kanssa.

  • Aika: 60–90 min

Pukin Tietovisa

Hauska ja nauruhermoja kutkuttava ohjelma, jossa aika ja nokkeluus ratkaisevat. Visassa esitetään haastavia jouluaiheisia tehtäviä kysymyksin ja sävelin.

  • Aika: 30–60 min

Korvatunturin Joulumysteeri

Pikkujoulukauden uutuusohjelma, jossa ratkaistaan joulumysteerin arvoitus pienjoukkueissa ja pelastetaan kaikkien kilttien lasten joulu. Soveltuu jopa 1 000 hengen ryhmille.

  • Aika: 45–60 min

Christmas Mash Machine

Hauska ohjelma, jossa osallistujat toimivat itse illan DJ:na luoden uutta ja uniikkia musiikkia. Soittajat voivat vaihtua helposti ja nopeasti, sillä soitto tapahtuu asettamalla ja siirtämällä valopöydällä olevia palikoita. Ohjelma voidaan helposti räätälöidä valojen ja logojen avulla sopimaan yrityksen brändiin.

  • Aika: koko ilta

Korvatunturin katastrofi

Pikkujoulukauden haastavin mysteeripeli, jossa osallistujat yrittävät pelastaa lasten iloisen joulumielen. Osallistujilla on vain 60 minuuttia aikaa murtaa turvasalkun koodi ja pelastaa joulu. Soveltuu jopa 1 000 hengen ryhmille.

  • Aika: max. 60 min