Eurooppa menut ja buffetit

Hilton Helsinki Airport – Eurooppa menut ja buffetit

Hilton Helsinki Airportissa voit valita monista vaihtoehdoista sopivan pöytiintarjoiltavan menun tai buffetin tilaisuuteesi. Viiniasiantuntijamme on valinnut suositusviinit.

Eurooppa menut ja buffetit

Menut tarjoillaan pöytiin lautasannoksina. Menujen minimihenkilömäärä on 10. Hinnat on ilmoitettu per henkilö.

Menut ja buffetit alkaen 1.9.2025

MENU GAME

Valintasi mukaan: 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3–65,00 € / 4–70,00 € / 5–75,00 €

Raputartar, tilli- yrttisalaatti ja paistettua briossileipää L
Saksanhirven ulkofilepihvi, riistakermakastiketta ja juuresperunakakkua L, G
Crema Catalana L, G

Väliruokaehdotelmamme:
Eurooppalaisia juustoja ja talon hilloketta
Hummerikeittoa, omena-fenkolitartar L, G

Viinisuositukset:

  • Kuohuviini: Le Contesse Prosecco Bio Brut
  • Samppanja: Champagne Gratiot-Pilliére Tradition Brut
  • Alkuruokaviini: Paradies Riesling Feinherb
  • Pääruokaviini: Castello di Radda Chianti Classico
  • Välikeiton viini: Roberto Sarotto Gavi Virgilio
  • Jälkiruokaviini: Thanisch Bernkasteler Lay Riesling Auslese
  • Juuston viini: Graham`s Natura Reserve Ruby Port

Viinipaketit:

  • 52,20 € kuohuviini 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 58,50 € samppanja 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 38,50 € kuohuviinillä 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 44,80 € samppanjalla 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 43,00 € alku- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 29,30 € alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 10,50 € keiton viini 12 cl
  • 9,00 € juuston viini 8 cl
  • 19,50 € kahvi/tee + avec 4 cl (Larsen V.S.O.P tai Baileys Irish Cream)
  • 5,40 € kahvi / tee annos

MENU STEAK

Valintasi mukaan: 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3–70,00 € / 4–75,00 € / 5–80,00 €

Miedosti savustettua lohipastramia, pikkelöityjä juureksia ja piparjuurikreemiä L, G
Naudansisäfilepihvi, Bearnaisekastiketta, ruohosipuli-perunaröstiä L, G
Appelsiinilla maustettua maitosuklaamoussea, pähkinäkrokanttia L, G, P

Väliruokaehdotelmamme:
Eurooppalaisia juustoja ja talon hilloketta
Hummerikeittoa, omena-fenkolitartar L, G

Viinisuositukset:

  • Kuohuviini: Le Contesse Prosecco Bio Brut
  • Samppanja: Champagne Gratiot-Pilliére Tradition Brut
  • Alkuruokaviini: Domäne Wachau Gruner Veltliner Federspiel Terrassen
  • Pääruokaviini: Chateau Tour Prignac
  • Välikeiton viini: Roberto Sarotto Gavi Virgilio
  • Jälkiruokaviini: Dr. Pauly-Bergweiler Noble Haus Beerenausleese
  • Juuston viini Graham`s Natura Reserve Ruby Port

Viinipaketit:

  • 52,20 € kuohuviini 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 58,50 € samppanja 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 38,50 € kuohuviinillä 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 44,80 € samppanjalla 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 43,00 € alku- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 29,30 € alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 10,50 € keiton viini 12 cl
  • 9,00 € juuston viini 8 cl
  • 19,50 € kahvi/tee + avec 4 cl (Larsen V.S.O.P tai Baileys Irish Cream)
  • 5,40 € kahvi / tee annos

MENU PLANT BASE (saatavilla myös vegaanisena)

Valintasi mukaan: 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3–52,00 € / 4–57,00 € / 5–62,00 €

Tomaatti-savutofupiirakka, basilikapistouta ja yrttisalaattia M, G, V
Lehtikaali-kasvispihvi, Belugalinssipaistosta ja tahinijugurttikastiketta M, G, V
Kirsikkaclafoutis, pistaasijäätelöä L

Väliruokaehdotelmamme:
Mustaherukkasorbeeta ja lehtikuohuviiniä M, G, V
Maa-artisokkakeittoa, Mö Chavremoussea M, G, V

Viinisuositukset:

  • Kuohuviini: Le Contesse Prosecco Bio Brut
  • Samppanja: Champagne Gratiot-Pilliére Tradition Brut
  • Alkuruokaviini: Domäne Wachau Gruner Veltliner Federspiel Terrassen
  • Pääruokaviini: Chateau de la Terriere Brouilly
  • Välikeiton viini: Roberto Sarotto Gavi Virgilio
  • Jälkiruokaviini: Cossetti Moscato d`Asti La Vita
  • Juuston viini Graham`s Natura Reserve Ruby Port

Viinipaketit:

  • Kuohuviinillä 48,40 € / Samppanjalla 54,70 € (Kuohuviini tai samppanja 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl)
  • Kuohuviinillä 38,50 € / Samppanjalla 44,80 € (Kuohuviini tai samppanja 12 cl, alku- ja pääruokaviini16 cl)
  • Viinit ja jälkiruoka viini 39,20 € (Alku- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl)
  • Viinit 29,30 € (Alku- ja pääruokaviini 16 cl)
  • Keiton viini 10,50 € 12 cl
  • Juuston viini 9,00 € 8 cl
  • kahvi/tee + avec 19,50 € 4 cl (Larsen V.S.O.P tai Baileys Irish Cream)

Buffetit

Buffettien minimihenkilömäärä on 20 ellei muuta mainita. Hinnat on ilmoitettu per henkilö.

CONTINENTAL BUFFET

60,00 €/henkilö. Buffet sisältää alkuruokapöydän kaksi pääruokaa joista toinen on kasvisvaihtoehto ja yhden jälkiruuan. Voit valita myös kolmannen pääruuan hintaa +6,00 € ja juustovalikoiman toiseksi jälkiruuaksi + 6,00 € lisähintaan

Alkuruokia
Vihersalaattia, vinegretteä M, G, V
Kukkakaalisalaattia, fetajuustoa ja paahdettuja pinjansiemeniä M, G, V
Orzotabouleh, marinoituja tomaatteja ja yrttejä L
Nizzan salaattia ja paahdettuja kikherneitä M, G, V
Caesarsalaattia L
Serranokinkkua ja hunajamelonia M, G
Lohirilletteä ja yrtticrostineja M
Maalaisleipää levitettä ja hummusta

Pääruokia
Haudutettua lohta ja Bouillabaisse- kastiketta L, G
tai
Grillattua Iberico porsaan Secrettoa, yrttipistouta M, G
ja
Melanzane Parmagiana L, G
Kauden kasvislisäke M, G, V
Salviavoissa paistettuja gnoccheja L, G, V

Jälkiruokia
Suklaakakkua, appelsiinikompottia
tai
Eurooppalaisia juustoja ja talon hilloketta

Viinisuositukset:

  • Alkujuoma: Le Contesse Prosecco Bio Brut 57,50 €/ 75 cl
  • Viini 1: Schloss Johannisberg Gelblack Riesling Trocken 76€ / 75 cl
  • Viini 2: CVNE Crianca 63,50 € / 75 cl
  • Jälkiruokaviini: Sauternes Rèseve Mouton Cadet 59,50 € / 37,5 cl

MEDITERRIAN BUFFET

60,00 €/henkilö. Buffet sisältää alkuruokapöydän kaksi pääruokaa joista toinen on kasvisvaihtoehto ja yhden jälkiruuan. Voit valita myös kolmannen pääruuan hintaa +6,00 € ja juustovalikoiman toiseksi jälkiruuaksi + 6,00 € lisähintaan

Alkuruokia
Vihersalaattia, sitrusvinegrettea M, G, V
Tomaatti-mozzarella Capresea L, G
Grillattuja kasviksia ja tzatsikikastiketta L, G
Sitruunamarinoitua kananrintaa ja avocado-punasipulisalsaa M, G
Katkarapucheviche M, G
Antipastilautanen (salamia, ilmakuivattuakinkkua, artisokkaa, puolikuivattuja tomaatteja, oliiveja, balsamico sipuleita) M, G
Foccaccia leipää, babaganoushia

Pääruokia
Tomaattista valkopapu-munakoiso Caponataa M, G, V
Ja
Harissa paahdettua lohta, sitruunajogurttia L, G
tai
Maissikananrintaa Ras el Hanout ja tummaa taatelikastiketta M, G
Kauden kasviksia M, G, V
Paahdettuja valkosipuliperunoita M, G, V

Jälkiruokia
Tiramisua VL
tai
Juustoja ja talon hilloketta

Viinisuositukset

  • Alkujuoma: Le Contesse Prosecco Bio Brut 57,50 €/ 75 cl
  • Viini 1: Roberto Sarotto Gavi Virgilio 65,50 €/ 75 cl
  • Viini 2: Eduardo Delaunay Septembre Bourgogne Pinot Noir 87,00 € / 75 cl
  • Jälkiruokaviini: DR Pauly-Bergweiler Noble Haus Beerenausleese 62,50 €/ 37,5 cl

G = gluteeniton, L = laktoositon, M = maidoton, V = vegaaninen