Puolihoitomenu

Puolihoitomenu kolme ruokalajia – Hilton Helsinki hotels

3 ruokalajin puolihoitomenu

Menut sisältää jääveden, leivän ja levitteen.

Menut voimassa 30.4.2025 asti. Alempana menut 1.5.2025 alkaen.

Puolihoitomenut 30.4.2025 asti

MENU HÄRKÄ
Kalalautanen ja tilliperunoita (L, G)
Pariloitu härän ulkofileepihvi ja fermentoitua pippurikastiketta (L, G)
Vaniljapannacotta ja marjasalaattia (L, G)

MENU KANA
Kylmäsavulohitoast ja tillimoussea (L)
Pariloitua kananrintaa ja supremekastiketta (L, G)
Suklaakakkua ja vadelmaa (L)

MENU LOHI
Kermainen tattikeitto ja mallaskrutonkeja (L, G)
Grillattua lohta ja lämmintä tomaattivinegretteä (M, G)
Marjainen kaurapaistos ja vaniljakreemiä (L)

MENU SIIKA
Omenainen savuporosalaatti ja puolukkamajoneesia (M, G)
Hiillostettua siikaa, rapukastiketta ja perunamuusia (M, G)
Leipävanukasta lakan kera ja kanelikermaa (L)

MENU KASVIS (saatavilla myös vegaanisena)
Kukkakaalikeittoa, caviartia ja saaristolaisleipää (L)
Uunissa paahdettua selleriä, papupaistosta ja lipstikkahollandaisekastiketta (L, G)
Vadelma-mustikkakakkua ja marjakompottia (M, G, V)

Alkuruokalisiä (alkuruoan ja pääruoan väliin) – 5 €
Gazpachokeitto (L, G, V)
Rapucappuccino (L, G)

Pieni väliannos (pääruoan ja jälkiruoan väliin)
Mustaherukkasorbettia ja kuohuviiniä (M, G, V)
Suomalaisia juustoja, marjakompottia ja pikkuleipiä

Puolihoitomenu 49,00 €

Voimassa 1.5.2025-30.4.2026

MENU HÄRKÄ

Kalalautanen, tilliperunoita L, G
Pariloitu häränulkofilepihvi, fermentoitupippurikastike L, G
Vaniljapannacotta ja marjasalaattia L, G

MENU KANA

Kylmäsavulohitoast, tillimoussea L
Pariloitua kananrintaa, supremekastiketta L, G
Suklaakakkua ja vadelmaa L

MENU LOHI

Kermainen tattikeitto, mallaskrutonkeja L, G
Grillattua lohta, lämmintä tomaattivinegretteä M, G
Marja- kaurapaistosta ja vanilja cremeä L

MENU SIIKA

Omenainen savuporosalaatti, puolukkamajoneesi M, G
Hiillostettua siikaa, rapukastiketta ja perunapyrettä M, G
Lakka-leipävanukasta, kanelikermaa L

MENU KASVIS (saatavissa myös vegaanisena)

Kukkakaalikeittoa ja caviartia, saaristolaisleipää L
Uuniselleriä, papupaistosta ja lipstikkahollandaisea L, G
Vadelma-mustikkakakkua, marjakompottia M, G, V

Väliruoat (alku- ja pääruoan väliin) 5 € 

Gaspacho-keittoa L, G, V
Rapucappuccinoa L, G 

Väliruoka (pää- ja jälkiruoan väliin) 

Mustaherukkasorbettia ja kuohuviiniä M, G, V
Suomalaisia juustoja, marjahillokkeita ja keksejä  

L – Lactose-free
G – Gluten-free
M – Dairy-free