Kokouspäivä alle 10 hengelle

Kun tarvitset tilaa kokoontumiseen alle 10 hengen ryhmälle herkullisten kokoustarjoilujen kera. Kokoustarjoilut vaihtuvat päivittäin. Päiväkohtaiset tarjoilut saat myyntipalvelustamme.

START STRONG Morning Break
Aamu alkaa raikkaalla aamutarjoilulla, jossa kahvin, teen, mehun ja vesien kanssa tarjolla täytettyä leipää, jugurttia sekä mehua

LOUNASBUFFET
Suosituin ja monipuolisin lounastarjoilumme. Runsaasta buffetvalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin omien mieltymysten mukaan. Tarjoamme tuoreita, paikallisia ja sesongin mukaisia ruokalajeja. Lounasbuffetissa on tarjolla runsas kalapöytä, raikas Green Market –kasvistori sekä perinteiset pääruokavalikoimat

STAY STRONG Afternoon Break
Kokousvireen iltapäivällä pitää yllä raikkaat tarjoilut. Tarjolla on terveellisiä välipaloja, virkistäviä juomia ja makeita herkkuja sekä Reilun kaupan luomukahvia ja laaja teevalikoima.

ERIKOISRUOKAVALIOT
Erikoisruokavaliot, kuten laktoositon, maidoton sekä gluteeniton, ovat huomioitu ja merkitty kaikissa tarjoiluissamme. Olemme panostaneet kokoustarjoiluissamme myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoihin. Muista mahdollista ruoka-ainerajoitteista pyydämme ilmoittamaan ennakkoon.

THOREAU VESI
Meet with Purpose kokouskonseptimme mukaisesti, tarjoamme puhdasta suomalaista vettä kokoustiloissamme ja ravintoloissamme. Thoreau vesi on ympäristöystävällinen vesijärjestelmä joka tarjoaa raikastettua ja paikallisesti suodatettua vettä. Vesi tarjoillaan valinnan mukaan joko hiilihapotettuna tai ilman. Tämän johdosta pystymme vähentämään muovipullojen käyttöä ravintoloissamme.

Hotelli pidättää oikeuden kokouspaketin kahvi- ja lounastarjoilumuutoksiin
sekä tarjoilupaikkoihin henkilömäärästä riippuen.

 

Tilaa Hilton-uutiskirje