KOKO PÄIVÄN KOKOUSPAKETTI
HILTON HELSINKI KALASTAJATORPALLA

Hilton Helsinki Kalastajatorpan koko päivän kokouspakettiin sisältyy kokoustila 8 tunniksi sekä virkistävät kokoustarjoilut ja -lounas. Kokouspaketin osallistujamäärä vähintään 10 henkilöä. Kokoustarjoilut vaihtuvat päivittäin. Päiväkohtaiset tarjoilut saat myyntipalvelustamme.

START STRONG Morning Break
Aamu alkaa raikkaalla aamutarjoilulla tuoreet tuotteet lisukkeineen, täytettyjä leipiä ja bageleita sekä kahvia/teetä.

Kokouslounaan voi valita kolmesta ryhmälle parhaiten sopivasta vaihtoehdosta.

LOUNASBUFFET
Suosituin ja monipuolisin lounastarjoilumme. Runsaasta buffetvalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin omien mieltymysten mukaan. Tarjoamme tuoreita, paikallisia ja sesongin mukaisia ruokalajeja. Lounasbuffetissa on tarjolla runsas kalapöytä, raikas Green Market –kasvistori sekä perinteiset pääruokavalikoimat

GET TOGETHER
Kun lounaalla halutaan seurustella, verkostoitua ja liikkua, niin tarjoilut katetaan kokoustilan läheisyyteen. Raikkaiden salaattien ja kevyiden kalaruokien lisäksi lämmin buffetruoka sekä kasvisvaihtoehtoja.

ROLL IN
Helppo buffettarjoilu mahdollistaa pienemmille ryhmille tehokkaan ja omaan kokousaikatauluun joustavan lounasvaihtoehdon. Roll In –tarjoilut tuodaan kokoustilaan sovittuna aikana.

STAY STRONG Afternoon Break
Kokousvireen iltapäivällä pitää yllä raikkaat tarjoilut. Tarjolla on terveellisiä välipaloja, virkistäviä juomia ja makeita herkkuja sekä Reilun kaupan luomukahvia ja laaja teevalikoima.

ERIKOISRUOKAVALIOT
Erikoisruokavaliot, kuten laktoositon, maidoton sekä gluteeniton, ovat huomioitu ja merkitty kaikissa tarjoiluissamme. Olemme panostaneet kokoustarjoiluissamme myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoihin. Muista mahdollista ruoka-ainerajoitteista pyydämme ilmoittamaan ennakkoon.

THOREAU VESI
Meet with Purpose kokouskonseptimme mukaisesti, tarjoamme puhdasta suomalaista vettä kokoustiloissamme ja ravintoloissamme. Thoreau vesi on ympäristöystävällinen vesijärjestelmä joka tarjoaa raikastettua ja paikallisesti suodatettua vettä. Vesi tarjoillaan valinnan mukaan joko hiilihapotettuna tai ilman. Tämän johdosta pystymme vähentämään muovipullojen käyttöä ravintoloissamme.

Tila ja tekniikka

Kokoustila (8 tuntia)
Valkokangas ja fläppitaulu
Videotykki
Muistilehtiöt ja kynät sivupöydällä
Maksuton Wi-Fi yhteys
Business Centerin käyttö
Pysäköinti tilaisuuden emännälle / isännälle
Naulakkopalvelu
Kahvia, teetä ja jäävettä tarjolla koko päivän

Hotelli pidättää oikeuden kokouspaketin kahvi- ja lounastarjoilumuutoksiin
sekä tarjoilupaikkoihin henkilömäärästä riippuen.

 

Tilaa Hilton-uutiskirje