COCKTAILTARJOILUT
Hilton Helsinki Kalastajatorppa on perinteinen paikka juhliin ja tapahtumiin ja hyvä ruoka on tärkeä osa tapahtumaa. Valittavana on vaihtoehtoja cocktailpaloista maukkaisiin cocktailbuffeteihin suositusviineineen. Nämä tarjoilut soveltuvat cocktailtilaisuuksiin.
Viinien hinnat per pullo. Cocktailbuffettien minimiveloitus on 20 hengen mukaan.
SESONKIEN PARHAAT COCKTAILBUFFETIT
Voimassa 1.9.2022 alkaen
COCKTAILPALAT 4,90 KPL / 14,00 3 KPL
Muikunmätiä ja smetanaa L
Lohta ja piparjuurta L, G
Lämminsavusiikaa ja kurkkua L, G
Poroa ja punasipulia L
Karitsaa ja omenaa L
Savuankkaa ja viikunaa L
Vuohenjuustoa ja viikunaa L
Briejuustoa ja mansikkaa L, G
Sinihomejuustoa ja päärynää L
Sitruunaa ja marenkia L
Tummaa suklaata ja vadelmaa L
Tyrniä ja karamellia L
KEVÄT COCKTAIL 46,00
(maaliskuu – toukokuu 2023)
hernehummusta ja grillattua sydänsalaattia L, G
kukkakaalipannacottaa ja grillattua parsaa L, G
kampasimpukka-cevichea L, G
graavilohta ja sitruuna crème fraîchea L, G
riimikaritsaa ja punasipulichutneyta L
pippuroitua häränfileetä ja rucolasalaattia L, G
raparperiposset L, G
focaccia, näkkileipää ja voita
Viinit:
Valkoviini: Settesoli Bio Grillo 50 €
Punaviini: Settesoli Bio Nero d’avola 50 €
Jälkiruokaviini: Baron de Rothschild Sauternes 58 €
KESÄ COCKTAIL 46,00
(kesäkuu – elokuu 2023)
vihreä gazpacho L, G
kesäperuna-kantarellisalaattia ja tillikermaviiliä L, G
siikatartar ja saaristolaisleipää L, G
katkarapu-fenkolisalaattia L, G
savukinkkuvoileipäkakkua L
ibericoporsaan secretoa ja romescokastiketta L
mansikka-trifle L, G
focaccia, näkkileipää ja voita
Viinit:
Valkoviini: Settesoli Bio Grillo 50 €
Punaviini: Settesoli Bio Nero d’avola 50 €
Jälkiruokaviini: Baron de Rothschild Sauternes 58 €
G – Gluteeniton
L – Laktoositon
M – Maidoton
V – Vegaani