LUOVAA OHJELMAA KOKOUSPÄIVÄÄN

Kokouksen lomaan rento tuunausohjelma kääntää tietotyöläisen aivot uuteen asentoon ja innovointi mahdollistuu. Yhdessä tuunatessa kollegaan tutustuu uudelta kantilta ja yhteistyö paranee. Itse tekeminen on elämys ja yhdessä tuunattu, ekologinen uusiotuote muistuttaa tapahtumasta pitkään. Lopputuote voi olla vaikka yhteisöllinen kierrätysteos toimistoon tai jokaisen itselleen tekemä uusiotuote.

Ohjelman järjestäjä Tuunaajamutsi.
Ohjelman voi järjestää suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.
Hinnat alk. 10 hengelle on 790 €/ryhmä + materiaalin hankintakulut + alv 24%

Farkkujen totaalikierrätystyöpaja, kesto 1,5-2 h, sopii 5-40 hengelle
Farkut voi uusiokäyttää kokonaan, viimeistä langanpätkää, pikkusilppua, nappia ja nepparia myöten. Totaalikierrätyspajassa oppii mitä kaikkea farkuista voi tuunata kuten farkkumirrejä, -koruja ja lahjapusseja.

Nahkakorutyöpaja kesto 1-2 h, soveltuu max 40 hengelle
Nahkaa on helppo uusiokäyttää ja nahkakorutyöpajassa tehdään esivalmistellusta kierrätysnahasta ja nikkelittömistä korunosista kaula-, korva- ja käsilaukkukoruja, avaimenperiä tai punotaan miehekäs nahkainen ranneke.

Muistikirjan sidontatyöpaja, kesto 1-2 tuntia, soveltuu 10-30 hengelle
Kokousmuistiinpanot kannattaa tehdä käsin, sillä se auttaa keskittymään, jäsentämään tietoa ja tehostaa tiedon sisäistämistä. Kirjansidontatyöpajassa tehdään oma, ekologinen muistikirja ylijäämäpaperista ja kierrätysnahasta keskiaikaisella sidontatekniikalla.

Origamipaja 1-1,5 h soveltuu max 50 hengelle
Japanilainen paperintaittelu, origami on käsien, aivojen ja silmien yhteistoimintaa. Työpajan alustuksessa käydään läpi origamin historiaa ja miten taittelu vaikuttaa mielen hyvinvointiin. Taitellaan yhdessä poistopaperista tai vaikka yrityksen vanhoista esitteistä origameja, jotka kootaan mobileksi toimiston koristeeksi.

Tuunajamutsin esimerkkejä – lue lisää!