Hilton Helsinki Strand

Hilton Helsinki Strand on aina ollut silta kaupunkielämän ja rennon merenrantatunnelman välillä. Kaikki kaupungin palvelut ovat lähellä. Hotellimme on lämminhenkinen paikka, jossa voit nauttia pohjoismaisesta tunnelmasta. Hilton Helsinki Strand tarjoaa erinomaiset puitteet ja palvelut työmatkalaisille, kokousvieraille sekä vapaa-ajanviettäjille. Hilton Helsinki Strandin kodinomainen tunnelma koostuu hotellin moderneista, klassisista ja vintage elementeistä. Tilavat hotellihuoneemme tarjoavat rauhoittavan tunnelman, monissa huoneissa on merinäköala. Tee vierailuista entistä nauttivampi sviitissä, valittavanasi on Panorama sviitit, Business sviitit tai Presidential sviitti. Executive Lounge tarjoaa rauhallisen työskentelytilan päivisin ja rentoutumispaikan iltaisin.

Voit varata huoneen ja lukea lisää hotellistamme täältä »

Tietoa hotellista

  • Meren äärellä Helsingin keskustan tuntumassa
  • Pohjoismaisen tyylikäs sisustus
  • 7 muuntautuvaa kokoustilaa jopa 280 hengelle
  • 190 huonetta ja sviittiä sekä Executive Lounge
  • Pizzorante BRO on silta herkulliseen italialaiseen ruokaan
  • Hilton Fitness ja saunat

Uima-allas, aunat ja kuntosali

Ylimmän kerrokset kuntoilu- ja saunakeskuksessa, jossa myös lämmitetty sisäallas, huolehdit kunnostasi ja virkeästä mielestä vierailun ajan. Yksityissaunoja kokouksiin ja tapahtumiin.

Uudenmaan AVI:n määräyksellä hotellin saunat ja kuntosali on pidettävä suljettuna. Sulku jatkuu vähintään 24.1.2022 saakka.

Paikoitus

Autolla saapuville vieraillemme on tarjolla lämmin autotalli (maksullinen).