ILTAPAKETTI

Iltakokouksen osallistujamäärä vähintään 10 henkilöä.

Yhdistä kokous ja illanvietto. Herkullinen buffetruokailu kokoaa ryhmäsi saman pöydän ääreen. Tarjoilut vaihtuvat päivittäin. Päiväkohtaiset tarjoilut saat myyntipalvelustamme.

ROLL IN
Helppo buffettarjoilu mahdollistaa pienemmille ryhmille tehokkaan ja omaan kokousaikatauluun joustavan tarjoiluvaihtoehdon. Roll In –tarjoilut tuodaan kokoustilaan sovittuna aikana. Valittavissa kevyempi vaihtoehto, jossa ruokaisien salaattien lisäksi täytettyjä leipiä. Runsaammassa vaihtoehdossa mukana myös lämpimiä tuotteita.

ERIKOISRUOKAVALIOT
Erikoisruokavaliot, kuten laktoositon, maidoton sekä gluteeniton, ovat huomioitu ja merkitty kaikissa tarjoiluissamme. Olemme panostaneet kokoustarjoiluissamme myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoihin. Muista mahdollista ruoka-ainerajoitteista pyydämme ilmoittamaan ennakkoon.

THOREAU VESI
Meet with Purpose kokouskonseptimme mukaisesti, tarjoamme puhdasta suomalaista vettä kokoustiloissamme ja ravintoloissamme. Thoreau vesi on ympäristöystävällinen vesijärjestelmä joka tarjoaa raikastettua ja paikallisesti suodatettua vettä. Vesi tarjoillaan valinnan mukaan joko hiilihapotettuna tai ilman. Tämän johdosta pystymme vähentämään muovipullojen käyttöä ravintoloissamme.

TILA JA TEKNIIKKA

Kokoustila (klo 17.30–23)
Valkokangas ja fläppitaulu
Videotykki
Muistilehtiöt ja kynät sivupöydällä
Maksuton Wi-Fi yhteys
Business Centerin käyttö
Pysäköinti tilaisuuden isännälle/emännälle
Naulakkopalvelu

Kahvia, teetä ja jäävettä tarjolla koko illan

Hotelli pidättää oikeuden kokouspaketin kahvi- ja lounastarjoilumuutoksiin
sekä tarjoilupaikkoihin henkilömäärästä riippuen.