PIZZORANTE BRO [bru:]

ALL ROADS LEAD TO BRO [bru:]

Sanotaan että kaikki tiet vievät Roomaan. Tarkoituksia tälle lienee monia. Pääsanomana on kuitenkin se, että kaikki tiet johtavat jollain tapaa aina samaan paikkaan. Meille se merkitsee kaipuuta italialaisen ruoan ääreen kerta toisensa jälkeen, missä päin maailmaa ikinä sitten olemmekaan.

Tälle tielle haluamme johdattaa myös vieraamme. Haluamme toimia siltana Italiaan, hyvän ruoan, juoman ja rennon yhdessä olemisen pariin. Toivomme, että sinunkin tiesi vie ravintolaamme, hotellimme sydämeen.

Yhdistämällä Italian alueelliset erot, ruoan yksinkertaisuuden ja laadukkaat raaka-aineet tarjoamme monipuolisia makuja Italiasta. Raaka-aineina saatamme käyttää kotimaisia tatteja, pohjoisen Italian tuorepastaa tai vaikka eteläisen Italian tomaatteja, joita laitamme roomalaistyyppiseen pizzaamme.

Benvenuto!

DOLCE FAR NIENTE- SWEETNESS OF DOING NOTHING

Pizzorante BRO on silta herkulliseen italialaiseen ruokaan. Ravintolan  keihäänkärkenä on ohut ja rapeapohjainen roomalaistyyppinen pizza. Pizzamme on myös mahdollista tilata mukaan soittamalla tilaus puhelimitse 09 3935 2133 sunnuntaista torstaihin klo 17.00–22.00 ja perjantaisin ja lauantaisin 16.00-22.00!

Keittiömme valmistaa ruuat Italialaisella intohimolla ja suomalaisella sydämellä. Toteutamme laadukkaan makuelämyksen yhdistämällä Italian alueelliset eroavaisuudet sekä laadukkaat raaka-aineet kotimaasta ja Italiasta helsinkiläisellä twistillä.

Marraskuussa juhlimme 1-vuotissynttäreitämme koko kuukauden!
Katso tästä huikeat tarjoukset »

 

KORONAPASSI

Alkaen 28.11., voidaksemme palvella vieraitamme terveysturvallisesti sekä taata tiimiläisillemme turvallisen työympäristön, edellytämme vierailtamme koronapassin ravintoloissa, baareissa ja tilaisuuksissa, joita koskevat viranomaisten koronarajoitukset. Koronapassittomien hotelliasiakkaiden on mahdollista tilata take away -annoksia ravintolan aukioloaikana mukaan vietäväksi. Hotelliaamiainen, lounastarjoilu sekä tilaisuuksien kokoustarjoilut tarjoillaan aamiais- ja lounasravintoloissamme normaalisti ja emme edellytä tällöin koronapassia.

AUKIOLOAJAT

Ma–Pe
Aamiainen 7.00–10.00
Ravintola 17.00-22.00
Take away 17.00–22.00

La–Su
Aamiainen 8.00–10.30
Ravintola 17.00-22.00
Take away 17.00–22.00

Alkaen 1.11. ravintola avoinna perjantaisin ja lauantaisin 16.00-22.30. (Keittiö sulkeutuu 30min. aiemmin)

Varaa pöytä

Aloita valitsemalla henkilömäärä.