PIZZORANTE BRO [bru:]

ALL ROADS LEAD TO BRO [bru:]

Sanotaan että kaikki tiet vievät Roomaan. Tarkoituksia tälle lienee monia. Pääsanomana on kuitenkin se, että kaikki tiet johtavat jollain tapaa aina samaan paikkaan. Meille se merkitsee kaipuuta italialaisen ruoan ääreen kerta toisensa jälkeen, missä päin maailmaa ikinä sitten olemmekaan.

Tälle tielle haluamme johdattaa myös vieraamme. Haluamme toimia siltana Italiaan, hyvän ruoan, juoman ja rennon yhdessä olemisen pariin. Toivomme, että sinunkin tiesi vie ravintolaamme, hotellimme sydämeen.

Yhdistämällä Italian alueelliset erot, ruoan yksinkertaisuuden ja laadukkaat raaka-aineet tarjoamme monipuolisia makuja Italiasta. Raaka-aineina saatamme käyttää kotimaisia tatteja, pohjoisen Italian tuorepastaa tai vaikka eteläisen Italian tomaatteja, joita laitamme roomalaistyyppiseen pizzaamme.

Benvenuto!

DOLCE FAR NIENTE- SWEETNESS OF DOING NOTHING

Pizzorante BRO on silta herkulliseen italialaiseen ruokaan. Ravintolan  keihäänkärkenä on ohut ja rapeapohjainen roomalaistyyppinen pizza. Pizzamme on myös mahdollista tilata mukaan soittamalla tilaus puhelimitse 09 3935 2133 sunnuntaista torstaihin klo 17.00–22.00 ja perjantaisin ja lauantaisin 16.00-22.00!

Keittiömme valmistaa ruuat Italialaisella intohimolla ja suomalaisella sydämellä. Toteutamme laadukkaan makuelämyksen yhdistämällä Italian alueelliset eroavaisuudet sekä laadukkaat raaka-aineet kotimaasta ja Italiasta helsinkiläisellä twistillä.

Ravintolamme ja ruokatarjoilu 12.–31.1.2022

 • 12.–31.1.2022 voimassa olevista rajoituksista johtuen hotellimme ravintolan aukioloaikoja on rajoitettu
 • Myynnissä on supistettu ruokalista ja/tai take away -tuotteita huoneissa nautittavaksi
 • Hotellissamme on tarjolla runsas aamiaisbuffet. Porrastamme aamiaiselle saapumista majoittujien määrän mukaan ruuhkien välttämiseksi
 • Buffettarjoilussa tarjoamme asiakkaiden käyttöön kertakäyttökäsineitä
 • Ravintolan annoksia voit tilata huoneessa nautittavaksi ravintolan aukioloaikana
 • Ravintolassa huolehdimme turvaetäisyyksistä ravitsemisliikkeiden toimintaa rajoittavien asetusten mukaisesti
 • Puhdistamme pöydät kunkin pöytäkunnan jälkeen – desinfioimme tehostetusti erilaisia kosketuspintoja kuten pöydissä käytettävät suolasirottimet, juoma-automaattien painikkeet, maksupäätteet ja lasten syöttötuolit
 • Kannustamme kaikkia hyvään käsihygieniaan ja käsidesin käyttöön ennen ravintolaan saapumista – löydät sitä ravintolan sisäänkäynnin läheisyydestä sekä buffettarjoilun yhteydestä
 • Ethän saavu ravintolaan, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita

KORONAPASSI

Voidaksemme palvella vieraitamme terveysturvallisesti sekä taata tiimiläisillemme turvallisen työympäristön, edellytämme vierailtamme koronapassin ravintoloissa, baareissa ja tilaisuuksissa, joita koskevat viranomaisten koronarajoitukset. Koronapassittomien hotelliasiakkaiden on mahdollista tilata take away -annoksia ravintolan aukioloaikana mukaan vietäväksi. Hotelliaamiainen, lounastarjoilu sekä tilaisuuksien kokoustarjoilut tarjoillaan ravintolassamme normaalisti ja emme edellytä tällöin koronapassia.

AUKIOLOAJAT

Uusien viranomaismääräysten vuoksi aukioloaikoihimme tulee seuraavia muutoksia 12–31.1.2022:

Pizzorante BRO

Ma-Su 16–18.00

 • Tarjolla easy-, ja pizzamenumme
 • Anniskelu päättyy klo 17.00.
 • Pick up ja take-away saatavana 16.00-20.00
 • Tarkastamme koronapassin iltaravintolan aukioloaikoina

Aamiainen

Ma–Pe 7.00–10.00
La–Su 8.00–10.30

Pizzorante BRO avoinna muina aikoina

MaTo 17.00–22.00
Pe–La 16.00–22.30
Su 17.00–22.00
Keittiö sulkeutuu 30 min. aiemmin.

Take away

MaTo 17.00–21.30
Pe–La 16.00–22.00
Su 17.00–21.30

Varaa pöytä

Aloita valitsemalla henkilömäärä.