COCKTAILTARJOILUT

Hyvä ruoka on tärkeä osa tapahtumaa. Hilton Helsinki Strandissa juhliin tai tilaisuuksiin on valittavana monia vaihtoehtoja cocktailpaloista tapaksiin ja tartaletteihin tai maukkaisiin Get together buffettarjoiluihin suositusviineineen. Nämä tarjoilut soveltuvat cocktailtilaisuuksiin.

Viinien hinnat per pullo.

SESONKIEN PARHAAT COCKTAILPALAT

Tilaisuuden luonteesta riippuen, cocktailpalat tarjoillaan buffetista tai vadeilta.

COCKTAILPALAT SYKSY
syyskuu – marraskuu
14,00 €/annos

Jokirapuskagen- siianmäticornetto M
Savuporo- puolukkatartaletti L
Mustaleima Emmental ja vadelmaa L, G

COCKTAILPALAT TALVI
joulukuu – helmikuu
14,00 €/annos

Hiillostettu tartarpihvi L, G
Muikunmätimoussea saaristolaisleivällä
Vuohenjuusto-mustikkacanape L

COCKTAILPALAT KEVÃT
maaliskuu – toukokuu
14,00 €/annos

Kana-herkkusienitartaletti L
Siikatartaricornetto M
Grillattua parsaa ja kevätsipulia L, G

COCKTAILPALAT KESÃ
kesäkuu – elokuu
14,00 €/annos

Teriyakikana- wasabimajoneesicornetto M
Lohitartaria ja piparjuurta L, G
Artisokka-oliivilehikäinen L

SUOSITUSVIINIT
Maschio dei Cavalieri Prosecco Extra Dry, DOC Prosecco Treviso, Italia 43€
Pares Balta Cava Brut B Organic, DO Cava,  Espanja 48€
Besserat de Bellefon Grande Tradition Brut, AC Champagne, Ranska  86€
Champagne Paul Goerg Tradition Brut, AC Champangne, Ranska 92€

 

KYLMINÄ TARJOILTAVAT COCKTAILPALAT 4,90 € / KPL
Jokirapuskagen ja siianmätiä M
Savuporomoussea ja karpaloa L
Mustaleima Emmental ja vadelmaa L, G
Muikunmätimoussea saaristolaisleivällä L
Vuohenjuusto-mustikkacanape L
Lohitartaria ja piparjuurta L, G

LÄMPIMINÄ TARJOILTAVAT COCKTAILPALAT 4,90 € / KPL
Hummericappuccino L, G
Myskikurpitsacappuccino L, G
Herkkutatticappuccino L, G
Kana-herkkusienitartaletti L
Hiillostettu tartarpihvi L, G
Lohi-pinaattigratiini L, G
Artisokka-oliivilehikäinen L

MAKEAT COCKTAILPALAT 3,70 € / KPL
Mustikkaryffeli L, G
Sitruuna-marenkitartaletti L
Tyrnimarmeladi L,G
Mansikkatartaletti L

SUOSITUSVIINIT
Maschio dei Cavalieri Prosecco Extra Dry, DOC Prosecco Treviso, Italia  43€
Pares Balta Cava Brut B Organic, DO Cava, Espanja 48€
Besserat de Bellefon Grande Tradition Brut, AC Champagne, Ranska  86€

 

TAPASVALIKOIMA
Valitse vähintään 3 tuotetta valikoimasta 4,20 € / kpl

 Serrano-kinkkua ja melonia M, G
Chipotle-paprikaa M, G
Riistapyöryköitä ja aiolia L, G
Manchego-juustoa ja viikunaa L, G
Katkarapu-aiolileipä L
Chorizo-sienileipä L
Friteerattua mustekalaa ja aiolia L
Vuohenjuusto-tapenadeleipä
Chorizomakkaraa ja sipulirelissiä L, G
Ryppyperunoita ja paprikaaiolia M, G

SUOSITUSVIINIT
Pares Balta Cava Brut B Organic, DO Cava, Espanja  48€
Champagne Paul Goerg Tradition Brut, AC Champangne. Ranska  92€
Anima de Raimat Cabernet Sauvignon Tempranillo Syrah,
DO Costers del Segre, Espanja 51€

 

CORNETOT

Suolaiset 4,90 €/kpl
Jokirapuskagen ja siianmätiä M
Lämminsavulohimoussea ja piparjuurta L
Siikatartaria ja hovimestarinkastiketta M
Sillikaviaaria M
Savuporoa ja puolukkamoussea L
Teriyakikanaa ja wasabimajoneesia M
Vuohenjuustomoussea ja mustikkaa L

Makeat 4,90 €/kpl
Lakka-tuorejuustomoussea L
Lakritsimoussea ja vadelmaa L
Mansikkapistaasia L
Tummasuklaa-ganachea ja vadelmaa L
Valkosuklaamoussea ja kirsikkaa
Sinihomejuustoa ja päärynähilloa L

SUOSITUSVIINIT
Maschio dei Cavalieri Prosecco Extra Dry, DOC Prosecco Treviso, Italia 43€
Pares Balta Cava Brut B Organic, DO Cava´, Espanja 48€
Besserat de Bellefon Grande Tradition Brut, AC Champagne, Ranska  86€
Champagne Paul Goerg Tradition Brut, AC Champangne,  Ranska  92€

 

TARTALETIT

Suolaiset, kylmänä tarjottavat 3,50 €/kpl
Jokirapuskagen ja siianmätiä M
Lämminsavulohimoussea ja piparjuurta L
Siikatartaria ja hovimestarinkastiketta M
Sillikaviaaria M
Savuporoa ja puolukkamoussea L
Teriyakikanaa ja wasabimajoneesia M
Vuohenjuustomoussea ja mustikkaa L

Suolaiset, lämpimänä tarjottavat 3,50 €/kpl
Kampasimpukkagratiinia L
Herkkutattia ja pekonia L
Rapumuhennosta ja tilliä L
Pororilletteä ja tattikreemiä L

Makeat 3,50 €/kpl
Lakka-tuorejuustomoussea L
Lakritsimoussea ja vadelmaa L
Mansikkapistaasia L
Tummasuklaa-ganachea ja vadelmaa L
Valkosuklaamoussea ja kirsikkaa
Sinihomejuustoa ja päärynähilloa L

SUOSITUSVIINIT
Maschio dei Cavalieri Prosecco Extra Dry, DOC Prosecco Treviso, Italia  43€
Pares Balta Cava Brut B Organic, DO Cava, Espanja 48€
Besserat de Bellefon Grande Tradition Brut, AC Champagne, Ranska  86€
Champagne Paul Goerg Tradition Brut, AC Champangne, Ranska  92€

SESONKIEN PARHAAT GET TOGETHER BUFFETIT
sisältää alkuruoka- ja jälkiruokabuffetin

Vähintään 20 hengelle

SYKSY
syyskuu – marraskuu
34,00 €/hlö

Alkuruokia
Jokirapu-cheddarsalaattia L, G
Paahtofileetä ja metsäsienipikkelssiä M, G
Kana-punajuurisalaatti M, G
Syysjuuressalaatti ja aurajuustokermaviiliä L, G
Sipulipiirakkaa L

Leipävalikoima, voita ja levitettä

Jälkiruokia
Puolukka-valkosuklaatrifle G
Omenatartaletti L

Pääruoat
Yksi valinnainen pääruoka   9,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi valinnaista pääruokaa 13,00 € lisää buffetin hintaan

Paahdettua lohta, tyrni-porkkanavoikastiketta L, G
Yön yli haudutettua karitsanniskaa ja makeaa rosmariinikastiketta M, G

SUOSITUSVIINIT
Louis Jadot Les Petites Pinot Noir, AC Bourgogne, Ranska  62€
Bründlmayer Grüner Veltliner Kamptaler Terrassen, Kamptal, Itävalta  62,50€
Calvet Reserve du Ciron Sauternes, AC Sauternes, Ranska  11,10€/8cl

TALVI
joulukuu – helmikuu
34,00 €/hlö

Alkuruokia
Jääkellarin lohta ja Napue-katajanmarjakastiketta L, G
Savustettua ankanrintaa ja viikunahilloketta M, G
Grillattua kanaa ja caesarkastiketta L, G
Paahdettuja punajuuria, vuohenjuustoa ja balsamicoa G
Salaatti pikkelöidyistä juureksista ja porkkanahummusta M, G

Jälkiruokia
Hedelmäsalaatti ja veriappelsiinisiirappia M, G
Sitruuna-marenkitartaletti L

 Pääruoat
Yksi valinnainen pääruoka   9,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi valinnaista pääruokaa 13,00 € lisää buffetin hintaan

Hiillostettua nieriää ja beurre blanc kastiketta L, G
Yön yli haudutettua häränniskaa ja juureksia L, G

SUOSITUSVIINIT
Hallgarten Hendelberg Riesling trocken, Peter Jakoc Kühn,
Rheingau, Saksa 72,50 
Enamore, Bodegas Renacer, Mendoza, Argentiina 65€
Erdener Treppchen Riesling Auslese, Andreas Schmitges,
Mosel, Saksa 12,30€/8cl

KEVÄT
maaliskuu – toukokuu
34,00 €/hlö

 Alkuruokia
Kylmäsavulohta ja nokkosaiolia M, G
Skagenmoussea ruissipsillä L
Marinoitua kanaa, tonnikalakastiketta ja kapriksia L, G
Parsa-kevätsipulisalaatti M, G
Pinaattipiirakkaa L

Jälkiruokia
Raparperi-marenkikakkua L, G
Maitosuklaatryffeleitä G

Pääruoat
Yksi valinnainen pääruoka   9,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi valinnaista pääruokaa 13,00 € lisää buffetin hintaan

Paahdettua siikaa ja savusimpukkakastiketta L, G
Roseeksi paahdettua ankanrintaa ja kirsikkakastiketta M, G

SUOSITUSVIINIT
Muscadet Cotes de Grandlieu Sur Lie, Domaine des Hautes-Noelles,
Loire, Ranska 54€
Guigal Crozes-Hermitage Rouge, E.Guigal, Rhône, Ranska 61,50€
Erdener Treppchen Riesling Auslese, Andreas Schmitges,
Mosel, Saksa 12,30€/8cl

KESÄ
kesäkuu – elokuu
34,00 €/hlö

Alkuruokia
Graavilohta ja hunajasinappikastiketta M, G
Katkarapu-melonisalaatti M, G
Salaatti kanasta ja grillatuista vihanneksista M, G
Pinaatti-fenkolisalaatti M, G
Kirsikkatomaattipiirakka L

Jälkiruokia
Valkosuklaabrownie
Mansikoita ja sabayonia L, G

Pääruoat
Yksi valinnainen pääruoka   9,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi valinnaista pääruokaa 13,00 € lisää buffetin hintaan

Grillatut häränfileenoisetit ja punaviinikastiketta L, G
Miedosti savustettua lohta ja tillibeurre blanc L, G

SUOSITUSVIINIT
Deiss Alsace Blanc, Marcel Deiss, AC Alsace, Ranska 63,50€
Ironstone Old Vine Zinfandel, California, Usa 51,50€
Erdener Treppchen Riesling Auslese, Andreas Schmitges,
Mosel, Saksa 12,30€/8cl

TEEMA GET TOGETHER BUFFETIT
sisältää alkuruoka- ja jälkiruokabuffetin

Vähintään 20 hengelle.

AASIAN GET TOGETHER 34,00 €/hlö

Alkuruokia
Scampitempura M
Kanasatayvartaita M, G
Karamellisoitua porsaankylkeä L, G
Thai papaijasalaatti M, G
Gadogadosalaattia M, G

Jälkiruokia
Chililä ja palmusokerilla maustettua ananasta M, G
Kardemummatryffeleitä

Pääruoat
Yksi valinnainen pääruoka 9,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi valinnaista pääruokaa 13,00 € lisää buffetin hintaan

Häränfilee tataki L, G
Paahdettua siikaa ja mausteinen rapuliemi M, G

SUOSITUSVIINIT
Hallgarten Hendelberg Riesling trocken, Peter Jakob Kühn,
Rheingau, Saksa 72,50€
Louis Jadot Les Pierres Pinot Noir, AC Bourgogne, Ranska 62€
Calvet Reserve du Ciron Sauternes, AC Sauternes, Bordeaux,
Ranska 11,10€/8cl

ITALIAN GET TOGETHER 34,00 €/hlö

Alkuruokia
Lohicarpaccio, rucolaa ja parmesania L, G
Katkarapusalaattia ja salsa verdeä M, G
Ravioli-pecorinosalaattia ja rucolaa
Grillattua kananrintaa ja tattikreemiä M, G
Buffalomozzarellaa, kirsikkatomaattia ja basilikaa G

Leipävalikoima, voita ja levitettä

Jälkiruokia
Pannacotta ja mansikoita L, G
Pistaasimacaronseja G

Pääruoat
Yksi valinnainen pääruoka 9,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi valinnaista pääruokaa 13,00 € lisää buffetin hintaan

Bistecca al pepe, häränfileetä, pippuria ja marsalalientä L, G
Kuhaa ja scampeja alla griglia, kirsikkatomaatteja, yrttejä ja oliiviöljyä

SUOSITUSVIINIT
Tini Trebbiano Chardonnay, Emilia-Romagna, Italia 46,50€
Briego Vendimia Selccionada, DO Ribera del Duero, Espanja 48,50€
Erdener Treppchen Riesling Auslese, Mosel, Saksa 12,30€/8cl

L – Laktoositon
G – Gluteeniton
M- Maidoton