COCKTAILTARJOILUT

Hyvä ruoka on tärkeä osa tapahtumaa. Hilton Helsinki Strandissa juhliin tai tilaisuuksiin on valittavana monia vaihtoehtoja cocktailpaloista tapaksiin ja tartaletteihin tai maukkaisiin Get together buffettarjoiluihin suositusviineineen. Nämä tarjoilut soveltuvat cocktailtilaisuuksiin.

Viinien hinnat per pullo.

SESONKIEN PARHAAT COCKTAILBUFFETIT

VOIMASSA 1.9.2019 – 31.8.2020


SYYS COCKTAIL (syyskuu – marraskuu 2019) 33,00 €

Vihersalaatti ja vinaigrettea M, G, V
Jokirapu-perunasalaatti M, G
Paahdettuja punajuuria ja aura gold juustoa L, G
Hirvipyöryköitä ja punasipulihilloketta M, G
Haaparousku-purjoquiche L
Leipävalikoima, voita ja levitettä L

Karpalomoussea ja suolakinuskia L, G

SUOSITUSVIINIT:
Sancerre Blanc Les Celliers de la Pauline 67,00 €
Couvent des Jacobins Pinot Noir 61,00 €
Heaven on Earth BIO 10,70 € / 8cl

 

TALVI COCKTAIL (joulukuu 2019 – helmikuu 2020) 33,00 €

Vihersalaatti ja vinaigrettea M, G, V
Lämminsavusiika-punajuurisalaatti L, G
Sitruunamarinoitua kanaa ja caesarkastiketta L, G
Paahdettua kurpitsaa, granaattiomenaa ja sahramijogurttia L, G
Kotijuustoa ja kirsikkatomaattichutneyta L, G
Leipävalikoima, voita ja levitettä L

Inkivääri-jogurttivaahtoa ja appelsiinikastiketta L, G

SUOSITUSVIINIT:
Fitapreta White 59,00 €
Coragem Touriga Nacional 52,50 €
Nivole Moscato d’Asti 10,70 € / 8cl

 

KEVÄT COCKTAIL (maaliskuu – toukokuu 2020) 33,00 €

Vihersalaatti ja vinaigrettea M, G, V
Katkarapu-parsasalaattia M, G
Grillattua häränfileetä ja nizzalaista vihannessalaattia L, G
Artisokka-melonisalaattia M, G, V
Paahdettua vuohenjuustoa ja kevätsipulipestoa L, G
Leipävalikoima, voita ja levitettä L

Valkosuklaa pannacotta ja raparperia G

SUOSITUSVIINIT:

Misty Cove Sauvignon Blanc 54,00 €
Calvet Réserve des Remparts Saint Emilion 71,00 €
Nivole Moscato d’Asti 10,70 € / 8cl

 

KESÄ COCKTAIL ( kesäkuu – elokuu 2020) 33,00 €

Vihersalaatti ja vinaigrettea M, G, V
Graavisiika ceviche M, G
Feta-melonisalaattia L, G
Grillattua kanarintaa ja passionhedelmäaiolia M, G
Tomaatti-mozzarellasalaatti G
Leipävalikoima, voita ja levitettä L

Sitruuna-marenkitartaletteja

SUOSITUSVIINIT:
Dreissigacker Organic Riesling 65,00 €
Generacion 76 Organic Tempranillo 53,00 €
Nivole Moscato d’Asti 10,70 € / 8cl

 

COCKTAILPALAT 2019 – 2020

Tilaisuuden luonteesta riippuen, cocktailpalat tarjoillaan buffetista tai vadeilta.

4,50 € KPL / 13,00 € 3 KPL

Muikunmätiä ja smetanaa L
Lohta ja piparjuurta L
Lämminsavusiika ja kurkku L
Poro ja punasipuli L
Karitsaa ja omenaa L
Savuankkaa ja viikunaa M
Vuohenjuustoa ja viikunaa L
Briejuustoa ja mansikkaa G
Sinihomejuustoa ja päärynää
Sitruunaa ja marenkia
Tummaa suklaata ja vadelmaa L
Tyrniä ja karamellia L

Sancerre Blanc Les Celliers de la Pauline 67,00 €
Coragem Touriga Nacional 52,50 €
Calvet Réserve des Remparts Saint Emilion 71,00 €
Heaven on Earth BIO 10,70 € / 8cl

 

TEEMA GET TOGETHER BUFFETIT 1.9.2019 – 31.8.2020
(sisältää alkuruoka- ja jälkiruokabuffetin)

 

AUSTRALIAN BUFFET 38,00 €

Alkuruokia
Vihersalaatti ja vinaigrettea M, G, V
Blackened lohta ja papaijasalaattia M, G
Katkarapusalaattia ja passionvinaigrettea M, G
Paahdettua kanaa, punakaali-coleslaw ja maapähkinävoikastiketta L, G
Mango-mustapapusalaattia ja chili-limekastiketta M, G
Nuudeli-kasvissalaattia ja inkivääri-basilikakastiketta M, G

Leipävalikoima, voita ja levitettä L

Jälkiruokia
Porkkanakakkua L
Sitruunaruoholla maustettuja hedelmiä M, G, V

Pääruoat
Yksi valinnainen pääruoka 9,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi valinnaista pääruokaa 13,00 € lisää buffetin hintaan
Kolme valinnaista pääruokaa 16,00 € lisää buffetin hintaan

Grillattu härän entrecote ja sriracha creme fraichea L, G
Scampivartaita ja maissisalsaa M, G
Vihreä vihannescurry L, G

Pääruoan lisuke
Paistettu riisi L, G

SUOSITUSVIINIT:
Alkuun: Valkoviini: Rosemount GTR 50,00 € / Punaviini: Origin Pure Pinotage 49,50 €
Lihalle: RedHeads Barrel Monkeys 55,00 €
Kalalle: Fitapreta White 59,00 €
Kasvikselle: Smoking Loon Steelbird Unoaked Chardonnay 54,50 €
Jälkiruualle: Heaven on Earth BIO 10,70 € / 8cl

 

ITALIAN BUFFET 38,00 €

Alkuruokia
Vihersalaatti ja vinaigrettea M, G, V
Arrabiatta-katkarapuja ja paahdettua bruschettaa L
Gem salaattia, rapeaa parmankinkkua ja parmesandressinkiä L, G
Tonnato: kalkkunaa ja tonnikalakastiketta L, G
Sitruunalla ja mintulla marinoitua mozzarellaa G
Kylmäsavulohicarpaccio, aiolia ja rucolaa L, G

Focacciaa ja oliivitapenadea

Jälkiruokia
Espresso pannacotta ja hillottuja kirsikoita L, G
Limocello marinoituja hedelmiä ja sabayonia M, G

Pääruoat
Yksi valinnainen pääruoka 9,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi valinnaista pääruokaa 13,00 € lisää buffetin hintaan
Kolme valinnaista pääruokaa 16,00 € lisää buffetin hintaan

Tagliata: häränfileetä, pinaattia, pecorinoa ja oliiviöljyä L, G
Yrttien kera paahdettua kuhaa ja simpukka-sahramikastiketta L, G
Portobello ravioleja

Pääruoan lisuke
Risotto Milanese L, G

SUOSITUSVIINIT:
Alkuun: Valkoviini: Col de Mez Brut Prosecco 49,50 € / Punaviini: B.IO Nero’d Avola-Cabernet BIO VEGAN 48,00 €
Lihalle: Leonardo da Vinci Chianti 51,00 €
Kalalle: B.IO Catarratto-Chardonnay BIO VEGAN 48,00 €
Kasvikselle: Cesari Pinot Grigio delleVenezie 49,50 €
Jälkiruualle: Nivole Moscato d’Asti 10,70 € / 8cl

 

SESONKIEN PARHAAT GET TOGETHER BUFFETIT 1.9.2019 – 31.8.2020
(sisältää alkuruoka- ja jälkiruokabuffetin)

 

SYYSBUFFET (syyskuu – marraskuu 2019) 36,00 €

Alkuruokia
Vihersalaatti ja vinaigrettea M, G, V
Kylmäsavusiikatartar ja mummonkurkkuja M, G
Jokirapu-perunasalaatti M, G
Paahdettuja punajuuria ja aura gold juustoa L, G
Hirvipyöryköitä ja punasipulihilloketta M, G
Haaparousku-purjoquiche L

Leipävalikoima, voita ja levitettä L

Jälkiruoat
Karpalomoussea ja suolakinuskia L, G
Omenacrumble ja vaniljavaahtoa L, G

Pääruoat (lisukkeet kuuluvat pääruokien hintaan)
Yksi valinnainen pääruoka 9,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi valinnaista pääruokaa 13,00 € lisää buffetin hintaan
Kolme valinnaista pääruokaa 16,00 € lisää buffetin hintaan

Tyrnivoissa haudutettua kuhaa ja tilliaiolia L, G
Riista-metsäsienihöystö
Paahdettua myskikurpitsaa ja linssiragout M, G, V

Puikula-maa-artisokkapyreetä L, G

SUOSITUSVIINIT:

Alkuun: Valkoviini: Sancerre Blanc Les Celliers de la Pauline 67,00 € / Punaviini: Couvent des Jacobins Pinot Noir 61,00 €
Kalalle: Dreissigacker Organic Riesling 65,00 €
Lihalle: Coragem Touriga Nacional 52,50 €
Kasvikselle: Rosemount GTR 50,00 €
Jälkiruualle: Heaven on Earth BIO 10,70 € / 8cl

 

 

TALVIBUFFET (joulukuu 2019 – helmikuu 2020) 36,00 €

Alkuruokia
Vihersalaatti ja vinaigrettea M, G, V
Lämminsavusiika-punajuurisalaatti L, G
Sitruunamarinoitua kanaa ja caesarkastiketta L, G
Grillattua häränfileetä ja karpalo-coleslaw M, G
Paahdettua kurpitsaa, granaattiomenaa ja sahramijogurttia L, G
Kotijuustoa ja kirsikkatomaattichutneyta L, G

Leipävalikoima, voita ja levitettä L

Jälkiruokia
Inkivääri-jogurttivaahtoa ja appelsiinikastiketta L, G
Suklaakakkua ja kanelikermaa

Pääruoat (lisukkeet kuuluvat pääruokien hintaan)
Yksi valinnainen pääruoka 9,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi valinnaista pääruokaa 13,00 € lisää buffetin hintaan
Kolme valinnaista pääruokaa 16,00 € lisää buffetin hintaan

Paahdettua nieriää ja sahrami-voikastiketta L, G
Poronpaisti Stroganov L, G
Ratatouillevihanneksilla ja vuohenjuustolla täytettyä munakoisoa L, G

Timjamipaahdettuja uuniperunoita M, G

SUOSITUSVIINIT:
Alkuun: Valkoviini: Fitapreta White 59,00 € / Punaviini: Coragem Touriga Nacional 52,50 €
Kalalle: Misty Cove Sauvignon Blanc 54,00 €
Lihalle: Generacion 76 Organic Tempranillo 53,00 €
Kasvikselle: Coragem Touriga Nacional 52,50 €
Jälkiruualle: Heaven on Earth BIO 10,70 € / 8cl

 

 

KEVÄTBUFFET (maaliskuu – toukokuu 2020) 36,00

Alkuruokia
Vihersalaatti ja vinaigrettea M, G, V
Lohitartarkakkua M, G
Katkarapu-parsasalaattia M, G
Grillattua häränfileetä ja nizzalaista vihannessalaattia L, G
Artisokka-melonisalaattia M, G, V
Paahdettua vuohenjuustoa ja kevätsipulipestoa L, G

Leipävalikoima, voita ja levitettä L

Jälkiruokia
Hedelmäsalaattia ja lehtikuohusabayonia L, G
Valkosuklaa pannacotta ja raparperia G

Pääruoat (lisukkeet kuuluvat pääruokien hintaan)
Yksi valinnainen pääruoka 9,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi valinnaista pääruokaa 13,00 € lisää buffetin hintaan
Kolme valinnaista pääruokaa 16,00 € lisää buffetin hintaan

Hiillostettua lohta ja korvasienikastiketta L, G
Punaviinissä haudutettua karitsanniskaa ja pikkusipuleita M, G
Dukkah-maustettua ja paahdettua kukkakaalia, savupaprikakastiketta L, G

Paahdettuja varhaisperunoita L, G 

SUOSITUSVIINIT:
Alkuun: Valkoviini: Calvet Rosé d´Anjou 49,00 € tai Misty Cove Sauvignon Blanc 54,00 € / Punaviini: Calvet Réserve des Remparts Saint Emilion 71,00 €
Kalalle: Grüner Veltliner Zöbinger Heiligenstein Kamptal Reserve 68,00 €
Lihalle: Adobe Cabernet Sauvignon 50,50 €
Kasvikselle: Smoking Loon Steelbird Unoaked Chardonnay 54,50 €
Jälkiruualle: Nivole Moscato d’Asti 10,70 € / 8cl

 

 

KESÄBUFFET ( kesäkuu – elokuu 2020) 36,00 €

Alkuruokia
Vihersalaatti ja vinaigrettea M, G, V
Graavisiika ceviche M, G
Chorizoa ja coleslaw L, G
Feta-melonisalaattia L, G
Grillattua kanarintaa ja passionhedelmäaiolia M, G
Tomaatti-mozzarellasalaatti G

Leipävalikoima, voita ja levitettä L

Jälkiruokia
Sitruuna-marenkitartaletteja
Vanilja pannacotta ja Romanovin mansikoita L, G

Pääruoat (lisukkeet kuuluvat pääruokien hintaan)
Yksi valinnainen pääruoka 9,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi valinnaista pääruokaa 13,00 € lisää buffetin hintaan
Kolme valinnaista pääruokaa 16,00 € lisää buffetin hintaan

Grillattua häränfileetä ja bearnaisekastiketta L, G
Lämminsavustettua lohta, paistettuja kantarelleja ja voikastiketta L, G
Parsarisottoa L, G

Kauden parhaita vihanneksia M, G

SUOSITUSVIINIT:
Alkuun: Valkoviini: Dreissigacker Organic Riesling 65,00 € / Punaviini:Generacion 76 Organic Tempranillo 53,00 €
Kalalle: Grüner Veltliner Zöbinger Heiligenstein Kamptal Reserve 68,00 €
Lihalle: RedHeads Barrel Monkeys 55,00 €
Kasvikselle: Cesari Pinot Grigio delleVenezie 49,50 €
Jälkiruualle: Nivole Moscato d’Asti 10,70 € / 8cl

 

G – Gluteeniton
L – Laktoositon
M – Maidoton
V – Vegaani