COCKTAILTARJOILUT

Hyvä ruoka on tärkeä osa tapahtumaa. Hilton Helsinki Strandissa juhliin tai tilaisuuksiin on valittavana monia vaihtoehtoja cocktailpaloista tapaksiin ja tartaletteihin tai maukkaisiin Get together buffettarjoiluihin suositusviineineen. Nämä tarjoilut soveltuvat cocktailtilaisuuksiin.

Viinien hinnat per pullo. Cocktailbuffettien minimihenkilömäärä on 20.

 

SESONKIEN PARHAAT COCKTAILBUFFETIT

Voimassa 1.9.2022 alkaen 

 

KEVÄT COCKTAIL (maaliskuu – toukokuu 2023) 46,00

hernehummusta ja grillattua sydänsalaattia L, G
kukkakaalipannacottaa ja grillattua parsaa L, G
kampasimpukka-cevichea L, G
graavilohta ja sitruuna crème fraîchea L, G
riimikaritsaa ja punasipulichutneyta L
pippuroitua häränfileetä ja rucolasalaattia L, G

raparperiposset L, G

focaccia, näkkileipää ja voita

Viinit:
Valkoviini: Settesoli Bio Grillo 50 €
Punaviini: Settesoli Bio Nero d’avola 50 €
Jälkiruokaviini: Baron de Rothschild Sauternes 58 €

 

KESÄ COCKTAIL ( kesäkuu – elokuu 2023) 46,00

vihreä gazpacho L, G
kesäperuna-kantarellisalaattia ja tillikermaviiliä L, G
siikatartar ja saaristolaisleipää L, G
katkarapu-fenkolisalaattia L, G
savukinkkuvoileipäkakkua L
ibericoporsaan secretoa ja romescokastiketta L

mansikka-trifle L, G

focaccia, näkkileipää ja voita

Viinit:
Valkoviini: Settesoli Bio Grillo 50 €
Punaviini: Settesoli Bio Nero d’avola 50 €
Jälkiruokaviini: Baron de Rothschild Sauternes 58 €

  

COCKTAILPALAT 4,90 KPL / 14,00 3 KPL

Muikunmätiä ja smetanaa L
Lohta ja piparjuurta L, G
Lämminsavusiikaa ja kurkkua L, G
Poroa ja punasipulia L
Karitsaa ja omenaa L
Savuankkaa ja viikunaa L
Vuohenjuustoa ja viikunaa L
Briejuustoa ja mansikkaa L, G
Sinihomejuustoa ja päärynää L
Sitruunaa ja marenkia L
Tummaa suklaata ja vadelmaa L
Tyrniä ja karamellia L

 

 

G – Gluteeniton
L – Laktoositon
M – Maidoton
V – Vegaani