Aitoja kohtaamisia on odotettu ja vihdoin on aika kokoontua yhteen – ihan kasvotusten! Kokouspäivän päälle vaihdetaan tarinat ja epävirallisemmat kuulumiset – viihdytään yhdessä ja herkutellaan valmiiksi katetun pöydän äärellä.

Hilton Helsinki Airport -hotellin sijainti vain lyhyen kävelymatkan päässä lentokenttäterminaalista tarjoaa kokousjärjestäjälle erinomaisia vaihtoehtoja kokouksiin, konferensseihin ja muihin tilaisuuksiin kun vieraat saapuvat Helsinkiin esimerkiksi lentäen. Hotellin 12 monipuolista kokoustilaa sijaitsevat kätevästi sisääntulokerroksessa. Ballroom-tiloihimme mahtuu 330 henkeä kokouksiin ja cocktailtilaisuuksiin sekä 250 henkeä istuvaan illalliseen pyöreissä pöydissä. Tila sopii jopa autolanseerauksiin. Ilmainen Wifi kaikissa tiloissa.

  • Erilaisiin tarpeisiin. Meiltä löytyvät toimivat ja sopivat tilat niin pieniin kuin suuriinkin kokouksiin, jopa 330 henkilön tapahtumiin.
    Ja trendikäs hybriditapahtuma voi kasvattaa osallistujamäärää entisestään.
  • Helppoa ja vaivatonta. Ammattitaitoiset kokousasiantuntijamme ovat apunanne ja räätälöivät teille sopivan tilaisuuden kokouspaketteineen, oheisohjelmineen – turvallisuus huomioiden.
  • Inspiroivaa. Monipuoliset kokoustilat ja upeat luovat tarjoilut erikoisruokavalioineen varmistavat tilaisuuden onnistumisen.
  • Digitaalista niin halutessanne. Hotellissamme järjestyvät ratkaisut myös tilaisuutesi digitaalisiin tarpeisiin – pieniin ja suuriin.
    Tapahtuma voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan ja itse toteutus on avullamme helppoa.

Valitse teille sopiva kokouspaketti tai pyydä myyntipalveluamme räätälöimään tarpeisiinne sopiva tilaisuus.

Hilton Helsinki Sales
p. 0300 870 882
sales.hiltonhelsinki@hilton.com