KOKOUKSET

Aitoja kohtaamisia on odotettu ja vihdoin on aika kokoontua yhteen – ihan kasvotusten! Kokouspäivän päälle vaihdetaan tarinat ja epävirallisemmat kuulumiset – viihdytään yhdessä ja herkutellaan valmiiksi katetun pöydän äärellä.

Hilton Helsinki Airport -hotellin sijainti vain lyhyen kävelymatkan päässä lentokenttäterminaalista tarjoaa kokousjärjestäjälle erinomaisia vaihtoehtoja kokouksiin, konferensseihin ja muihin tilaisuuksiin kun vieraat saapuvat Helsinkiin esimerkiksi lentäen. Hotellin 12 monipuolista kokoustilaa sijaitsevat kätevästi sisääntulokerroksessa. Ballroom-tiloihimme mahtuu 330 henkeä kokouksiin ja cocktailtilaisuuksiin sekä 250 henkeä istuvaan illalliseen pyöreissä pöydissä. Tila sopii jopa autolanseerauksiin. Ilmainen Wifi kaikissa tiloissa.

  • Erilaisiin tarpeisiin. Meiltä löytyvät toimivat ja sopivat tilat niin pieniin kuin suuriinkin kokouksiin, jopa 330 henkilön tapahtumiin.
    Ja trendikäs hybriditapahtuma voi kasvattaa osallistujamäärää entisestään.
  • Helppoa ja vaivatonta. Ammattitaitoiset kokousasiantuntijamme ovat apunanne ja räätälöivät teille sopivan tilaisuuden kokouspaketteineen, oheisohjelmineen – turvallisuus huomioiden.
  • Inspiroivaa. Monipuoliset kokoustilat ja upeat luovat tarjoilut erikoisruokavalioineen varmistavat tilaisuuden onnistumisen.
  • Digitaalista niin halutessanne. Hotellissamme järjestyvät ratkaisut myös tilaisuutesi digitaalisiin tarpeisiin – pieniin ja suuriin.
    Tapahtuma voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan ja itse toteutus on avullamme helppoa.

Valitse teille sopiva kokouspaketti tai pyydä myyntipalveluamme räätälöimään tarpeisiinne sopiva tilaisuus. Katso yhteystiedot täältä »