Kolme upeaa Hilton-hotellia kokouksiisi ja tapahtumiisi

Kolme Hilton-hotelliamme Helsingissä

Aidot kohtaamiset ja kokoontumiset ovat jälleen tätä päivää. Kolmen Hilton-hotellimme huolenpidossa viihdytään ja herkutellaan valmiiksi katetun pöydän äärellä. Kokouspäivän päälle vaihdetaan tarinat ja epävirallisemmat kuulumiset.

Kokoukset ja tapahtumat jopa 500 henkilölle

Kaikki kolme Helsingin Hilton-hotellia tarjoavat upeat tilat, korkeatasoiset palvelut sekä ammattitaitoisen asiantuntemuksen. Meiltä löytyvät toimivat ja sopivat tilat niin pieniin kuin suuriinkin kokouksiin, jopa 500 henkilön tapahtumiin.

Ammattitaitoiset kokousasiantuntijamme ovat apunanne ja räätälöivät teille sopivan tilaisuuden kokouspaketteineen, oheisohjelmineen – turvallisuus huomioiden. Monipuoliset kokoustilat ja upeat luovat tarjoilut erikoisruokavalioineen varmistavat tilaisuuden onnistumisen. Tapahtuma voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan ja itse toteutus on avullamme helppoa. Valitse teille sopiva hotelli ja pyydä myyntipalveluamme räätälöimään tarpeisiinne sopiva tilaisuus.

Katso lisää hotellistamme täältä:

Hilton Helsinki Kalastajatorppa

Hilton Helsinki Strand

Hilton Helsinki Airport

Hilton Helsinki Sales
p. 0300 870 882
sales.hiltonhelsinki@hilton.com

Myyntipalvelussa teemme varauksia kaikkiin Suomen Hilton hotelleihin, mainitsethan tarjouspyynnössäsi mistä hotellista olet kiinnostunut. Myyntipalvelumme on avoinna arkisin klo 8.00–17.00.