Kesäseikkailua Hilton tyyliin

Hilton hotelleissa koet maailmanluokan hotellielämyksen Helsingissä

Onko haaveissa unohtumattoman lähiloma, joka täyttää kaikki toiveesi – ihan Suomessa?
Tervetuloa Hiltonin kansainvälisen tunnelman maailmaan. Jokainen hotellimme tarjoaa oman ainutlaatuisen elämyksen ja tarinan.

Olit sitten urbaanin kaupunkielämän ystävä, luonnon lähellä rentoutuja vai seikkailunhaluinen lentomatkailija, kolme Hilton hotelliamme mahdollistavat halutun unelmaloman Helsingissä. Lue lisää ja uppoudu Hiltonin ylelliseen ilmapiiriin.

Hilton Helsinki Strand – urbaani kaupunkiloma Helsingin sykkeessä

Jos kaupunkielämän pyörteet ja pääkaupungin kesäseikkailut innostavat Hilton Helsinki Strand on porttisi kesän sykkeeseen. Koe unohtumaton unelmaloma Hakaniemen sydämessä.

Hilton Helsinki Strand keskeinen sijainti tarjoaa mahdollisuuden nauttia kaupungin vilinästä, ja samaan aikaan meren läheisyys tuo tuulahduksen keskieurooppalaista tunnelmaa. Jos hektisen päivän päätteeksi haluat rentoutua, voit pulahtaa Strandin ylimmän kerroksen uima-altaalla, tai vain rentoutua löylyjen lämmössä. Nälän yllättäessä Pizzorante BROn napolilaistyylinen pizza ja italialaisherkut vievät kielen mennessään samalla kun voit ihailla ikkunasta avautuvia merinäkymiä.

Hotellin läheltä löytyy kivoja kohteita tutustumiseen. Vieraille vaikka uudistetussa Hakaniemen kauppahallissa, maistele ja haistele herkullista tunnelmaa. Ratikan tai metron kyydissä voit tehdä oman tyylisiä sightseeing-retkiä ympäri kaupunkia. Ja shoppailukeitaat ovat lähempänä kuin luulitkaan. Lapsiperheiden vakiosuosikki on itsestään selvä – vierailu Linnanmäelle. Huvipuisto tarjoaa hupiriemua – ihan kaikenikäisille. Rannekkeetkin voit ostaa vaivatta jo hotellissa.

Hilton Honors -kanta-asiakasohjelman Diamond-tason jäsenet sekä hotellin Executive-huoneiden vieraat voivat nauttia Executive Loungen palveluista – Lounge onkin täydellinen paikka rentoutua ja viettää aikaa yhdessä. Illalla Loungessa on tarjolla ruokaisia salaatteja ja lämpimiä napostelupaloja sekä valikoima juomia oman maun mukaan.

Kuuma kesävinkki! Hilton netti-varausjärjestelmästä voit helposti varata Helsinki Strandin lisävuoteellisia ja väliovellisia huoneita – ihan Suomen kielellä.

Resort-tunnelmaa Hilton Helsinki Kalastajatorpalla

Haaveiletko lomasta, jossa voit nauttia meren läheisyydestä ja luonnon rauhasta? Hilton Helsinki Kalastajatorppa tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea rentouttavaa lomatunnelmaa aivan meren äärellä, ja siitä huolimatta Helsingin keskustan syke ei kuitenkaan ole liian kaukana.

Tämä ikoninen hotelli on ihanteellinen valinta ulkoilusta nauttiville. Voit kokeilla suppailua, pelata tennistä tai virkistäytyä sisäuima-altaassa. Jos haluat uppoutua luonnon rauhaan, suuntaa hotellin omalle rannalle, missä meren tuoksu ja aaltojen liplatus rauhoittavat mieltä.

Ravintola Meritorppa on upea merenranta-ravintola, jonka herkullinen menu tyydyttää vaativammankin ruokailijan toiveet. Häkellyttävän hieno näkymä Laajalahdelle lisää elämystä. Ravintolan kaksi terassia tarjoavat levähdyskeitaan niin auringossa viihtyvälle kuin varjoisamman oleilun ystävälle. Meritorpan rapukausi alkaa 22.7.2024.

Kalastajatorpan ranta tarjoaa myös ainutlaatuisia elämyksiä. Laiturilla sijaitsee kuusi IGLUXia – lasisia igluja, joissa yksi tai kaksi henkeä voi yöpyä uniikisti meren äärellä. Voit ihailla tähtitaivasta tai herätä Laajalahden auringon ensimmäisiin säteisiin. Jokaisella iglulla on oma yksityinen alueensa ja uimaportaat meressä pulahdusta varten. Yöpymiseen kuuluu IGLUXin lisäksi aina myös Deluxe-tason hotellihuone, joten saat nauttia täydestä palvelusta koko oleskelusi ajan.

Kuuma kesävinkki! Kalastajatorpalle on helppo saapua omalla autolla – pysäköinti on vaivatonta ja ilmaista!

Rennosti lennolle Hilton Helsinki Airportista

Matkakuume on nousussa kun taskussa polttelee lentoliput. Hilton Helsinki Airport tarjoaa tyylikkään ja huolettoman aloituksen matkallesi – täällä tiedetään, miten matkustamisen kiireet saadaan katoamaan. Voit myös jättää autosi hotellille matkan ajaksi ja aloittaa lomailun jo ennen lennolle lähtöä.

Joutsenmerkitty Hilton Helsinki Airport sijaitsee vain viiden minuutin päässä lentoterminaalista, joten voit unohtaa stressin lennolle ehtimisestä. Aloita päiväsi rauhassa ja nauti hotellin herkullisesta aamiaisesta, joka tarjoillaan jo kello 3.30 lähtien. Näin olet täysin valmiina päivän seikkailuihin, oli edessäsi miten aikainen aamulento tahansa. Tilavat huoneet, joista osassa on jopa oma sauna, auttavat sinua rentoutumaan ennen matkaa tai sen jälkeen – huippuluokan äänieristys takaa, ettet juuri huomaa lentokentän ääniä.

Ennen tai jälkeen lennon voit nauttia herkullisista tarjoiluista ja rentoutua Hilton Helsinki Airportin Executive Loungessa, missä voit seurata lentokentän vilinää rauhallisessa ympäristössä. Ravintola GUIn maukkaat ruoat ja aulabaarin raikkaat juomat kruunaavat matkasi, jättäen sinulle hyvän maun ja mielen.

Tiesitkö! Monille lennoille voi toimittaa matkatavarat kentälle jo illalla, jolloin sinä voit aloittaa aamusi kevyemmin ja vailla huolia.

Valitse Hilton-hotelli, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi – urbaani unelmaloma kaupungin sykkeessä, resort-tunnelmaa merenrannalla tai rennosti lennolle lähtö – valinta on sinun. Muista myös liittyä Hilton Honors -jäseneksi, mikä takaa edullisimmat hinnat ja paljon muuta!