Hilton Helsinki -hotellien avoimet työpaikat

Tavoitteemme Hiltonissa on tarjota maailmanluokan vieraanvaraisuutta, ja ehkä se on myös sinun tavoitteesi. Hilton tarjoaa joustavasti eri tehtäviä, joista voit löytää oman urapolkusi.

Intohimomme vieraanvaraisuuteen on se yhteinen lanka, joka on yhdistänyt monipuoliset tiimimme ympäri maailmaa jo yli 100 vuoden ajan. Hilton on sitoutunut luomaan erinomaisen työympäristön, jossa on merkityksellisiä kasvumahdollisuuksia sekä etuja, jotka auttavat tiimimme jäseniä menestymään.

Hilton on yksi maailman laajimmista hotellialan yrityksistä

Hilton on johtava maailmanlaajuinen hotellialan yritys, joka tarjoaa majoitusta yli 120 maassa eleganteista luksuskohteista ja täyden palvelun hotelleista lomakohteisiin ja rennon palvelun hotelleihin. Yrityksen portfolio sisältää 18 maailmanluokan brändiä ja yli 7000 hotellia, joissa on yli miljoona huonetta sekä palkitun kanta-asiakasohjelmanHilton Honors®.

Miksi tiimimme jäsenet rakastavat Hiltonia?

Kysymme joka vuosi tiimimme jäseniltä, mikä heitä eniten innostaa Hiltonissa työskentelyssä. Näin voimme kehittää heidän työkokemuksiaan edelleen. Nämä asiat korostuvat vastauksissa:

  • Ihmiset, joiden kanssa työskentelen
  • Mahdollisuus kehittyä uralla
  • Ylpeys Hilton-brändistä
  • Kontakti vieraiden kanssa
  • Mielekästä ja mukavaa työtä
  • Erityisiä ja ainutlaatuisia henkilöstöetuja

Kulje omaa tietäsi

Minne urapolku vie sinut? Hilton mahdollistaa elinikäisen oppimisen ja rohkaisee tiimin jäseniä löytämään intohimonsa ja luomaan oman uramatkansa. Millainen suunnitelma sinulla on? Jos olet suunnittelemassa työn hakua Euroopassa tai muualla maailmassa,
katso lisää kansainvälisistä työpaikoista Hilton Careers -sivuilta.

Katso tästä Hilton Helsinki -hotellien majoitus- ja ravintola-alan avoimet työpaikat

Hilton Helsinki -hotelleja Suomessa operoi Scandic Hotels Oy.